panos.mark4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους/ες Ψάχνω για δουλειά από τις 25 Οκτωβρίου ( 20 απολύθηκα απο το στρατό) στο χώρο της εστίασης με προϋπηρεσία συνολικά στα 3,5 χρόνια....προφανώς και στις εποχές που ζούμε δεν βρίσκω δουλειά με τίποτα,όσο κι αν έχω προσπαθήσει πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος από εμένα που δικαιωματικά θα πάρει τη θέση. 'Εβγαλα απο τον ΟΑΕΔ κάρτα ανεργίας με το που απολύθηκα απο το στρατό...προφανώς αν και μένω με τους γονείς μου κάπως πρέπει να συντηρήσω τον εαυτό μου (24 χρονών ειμαι) και προφανώς και δεν δικαιούμουν ούτε ένα επίδομα απο το κράτος κι ας εχω συνολικά 700 ένσημα ( εκ των οποίων τα 533 το διάστημα Μάρτιος 2018 - Ιανουάριος 2020 ) Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής : υπάρχει κάποιο έστω μικρό βοήθημα απ τον ΟΑΕΔ μέχρι κάπως τα πράγματα να φτιάξουν? ( πολύ δύσκολο ) Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα. 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Πρέπει να έχει ένα για τρίμηνη παρουσία μετά το στρατό, αλλά εσύ πιθανότατα ψάχνεις κάτι πιο άμεσο.
panos.mark4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Οτιδήποτε,αυτό για το στρατό δεν το ήξερα!
ppaio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Νομίζω πως ΟΧΙ και η εστιαση θα αργησει πολυ να αποκατασταθεί στην Ελλαδα... 1
dstilio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Θα ελεγα να ψάξεις και κάτι εκτός εστίασης μέχρι να έρθει η σεζόν. Μην ξεχνάς ότι και το καλοκαίρι δε θα ανοίξει ούτε με το εμβόλιο 100% η φάση γιατί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δε θα εμβολιαστούν όλοι αμέσως . 2
AntiCambeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, panos.mark4 είπε Καλησπέρα σε όλους/ες Ψάχνω για δουλειά από τις 25 Οκτωβρίου ( 20 απολύθηκα απο το στρατό) στο χώρο της εστίασης με προϋπηρεσία συνολικά στα 3,5 χρόνια....προφανώς και στις εποχές που ζούμε δεν βρίσκω δουλειά με τίποτα,όσο κι αν έχω προσπαθήσει πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος καλύτερος από εμένα που δικαιωματικά θα πάρει τη θέση. 'Εβγαλα απο τον ΟΑΕΔ κάρτα ανεργίας με το που απολύθηκα απο το στρατό...προφανώς αν και μένω με τους γονείς μου κάπως πρέπει να συντηρήσω τον εαυτό μου (24 χρονών ειμαι) και προφανώς και δεν δικαιούμουν ούτε ένα επίδομα απο το κράτος κι ας εχω συνολικά 700 ένσημα ( εκ των οποίων τα 533 το διάστημα Μάρτιος 2018 - Ιανουάριος 2020 ) Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής : υπάρχει κάποιο έστω μικρό βοήθημα απ τον ΟΑΕΔ μέχρι κάπως τα πράγματα να φτιάξουν? ( πολύ δύσκολο ) Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα. Ξέχνα την εστίαση για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ίσως και για όλο το 2021. Πήγαινε για delivery που έχει αρκετά λεφτά αλλά επικινδυνότητα και κούραση, η βγάλε άδεια security που έχει λιγότερα λεφτά αλλά θέλει αρκετή υπομονή και θυσία στα ωράρια και το ότι θα είσαι ανά διαστήματα σε διάφορες περιοχές.
gbras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Τον Ιούνιο θα είναι όλα και πάλι ανοικτά. Τον Ιανουάριο ξεκινάνε οι εμβολιασμοί μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν ολοκληρωθεί. Υπομονή μέχρι τότε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, gbras είπε Τον Ιούνιο θα είναι όλα και πάλι ανοικτά. Τον Ιανουάριο ξεκινάνε οι εμβολιασμοί μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν ολοκληρωθεί. Υπομονή μέχρι τότε. Και εγώ αυτο πιστεύω, δεν παίζει να αντέξουν παγκοσμίως οι κυβερνήσεις να έχουν lockdown και να επικρατεί αυτή η κατάσταση. Πάντως, το ότι θα τρέξουν τουλάχιστον η πλειοψηφία να κάνει εμβόλιο δεν μπορούμε να το έχουμε δεδομένο, θα δούμε τι θα γίνει. 1
dstilio Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στις 12/12/2020 στις 10:53 ΜΜ, gbras είπε Τον Ιούνιο θα είναι όλα και πάλι ανοικτά. Τον Ιανουάριο ξεκινάνε οι εμβολιασμοί μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν ολοκληρωθεί. Υπομονή μέχρι τότε. Αισιοδοξο εκτός και εννοείς μόνο για Ελλάδα. Η εστίαση στηρίζεται μαι δυο τουρισμό όμως. θεωρεις ότι θα έχουν εμβολιαστεί με προτεραιότητα ευπάθειες και τα εκατομμύρια πιθανών τουριστών σε Αμερική μαι Ευρώπη; Οι αμερικανοί είναι 350 εκ. Η Ευρώπη λιγότερα αλλά και πάλι.
ababapanos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα. μια ερωτηση παρακαλω , μετα απο 2 χρονια συννεχους εργασίας ( ημιαπασχωληση ) σε τουριστικο κατάλυμα εγκριθηκε επιδομα ανεργειας Γνωριζετε τι διαρκειας θα ειναι? Στην σελιδα του ΟΑΕΔ για εργαζομενους Που Έχουν Απασχοληθεί Σε Ξενοδοχειακές, Τουριστικές και άλλες Επιχειρήσεις Που Λειτουργούν Εποχικά γράφει οτι για 250 και άνω ημερες εργασιας η διαρκεια της επιδότησης ειναι 12 μηνες , αλλα δεν αναφερει τιποτα για ημιαπασχοληση. Μηπως στην ημιαπασχολησει πεφτει και η διαρκεια στο μισο στους 6 μηνες? http://www.oaed.gr/asphalismenoi-pou-apascholountai-se-epicheireseis-pou-leitourgoun-epochika Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από ababapanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα