Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Στο ινσομνια υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων:

1. Η apple πάει για πτώχευση.
  2. Η apple θα τους διαλύσει όλους.

Περιττό να πούμε ότι και τα δύο είναι εξίσου άμυαλα και άχρηστα.

Προφανώς παρόλο που είμαι φαν της Apple και δεν την αλλάζω ,το μονοπώλειο δεν συμφέρει στον τελικό καταναλωτή .καλύτερα να σφάζονται μεταξύ τους παρα να σφάζουν εμάς 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν... πριν από καμμιά δεκαπενταριά χρόνια.

Δεν χρειαζεται να γινεσαι ειρωνικος. Χαλαρα λεμε τις αποψεις μας εδω σαν να ειμαστε εξω και πινουμε ενα καφεδακι.

Δυσκολο βεβαια, αλλα καταλαβες τι εννοω.

Εκτος και αν νομιζεις οτι ολες οι κινησεις που γινανε πριν ... καμια δεκαπενταρια χρονια αρκουν για τις επιχειρησεις οποτε παω πασω (ετσι για να το πω και εγω στο ιδιο επιπεδο με εσενα)

8 λεπτά πριν, Iphone-man είπε

Προφανώς παρόλο που είμαι φαν της Apple και δεν την αλλάζω ,το μονοπώλειο δεν συμφέρει στον τελικό καταναλωτή .καλύτερα να σφάζονται μεταξύ τους παρα να σφάζουν εμάς 

Το κακο μετην Apple ειναι οτι δεν <<αισθανεται>> να εχει σοβαρο ανταγωνισμο για αυτο και κανει λες και δεν υπαρχει αντιπαλος.

Τουλαχιστον αυτο δειχνει η τιμολογιακη της πολιτικη.

Δημοσ.
4 minutes ago, Makatsoras said:

Δεν χρειαζεται να γινεσαι ειρωνικος. Χαλαρα λεμε τις αποψεις μας εδω σαν να ειμαστε εξω και πινουμε ενα καφεδακι.

Δυσκολο βεβαια, αλλα καταλαβες τι εννοω.

Εκτος και αν νομιζεις οτι ολες οι κινησεις που γινανε πριν ... καμια δεκαπενταρια χρονια αρκουν για τις επιχειρησεις οποτε παω πασω (ετσι για να το πω και εγω στο ιδιο επιπεδο με εσενα)

Ok sorry. Προφανώς και ανανεώνουν την στρατηγική τους αναλόγως των καταστάσεων, απλώς το να λες ότι "στο μέλλον" η αγορά των κινητών θα φέρει μεγαλύτερο εισόδημα, ακούγεται κάπως άκαιρο, ενώ ήταν απολύτως ακριβές πριν 15 χρόνια.

(Το καφεδάκι το κερνάω εγώ 😁)

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ok sorry. Προφανώς και ανανεώνουν την στρατηγική τους αναλόγως των καταστάσεων, απλώς το να λες ότι "στο μέλλον" η αγορά των κινητών θα φέρει μεγαλύτερο εισόδημα, ακούγεται κάπως άκαιρο, ενώ ήταν απολύτως ακριβές πριν 15 χρόνια.

(Το καφεδάκι το κερνάω εγώ 😁)

Θα φέρει. Είμαι σίγουρος.

Δες ποσό είναι διατεθειμένος πλέον να πληρώσει ο καταναλωτής για ένα κινητό.

Φτασαμε να μιλάμε στο χαλαρό για κινητά το 1200+ ευρώ.

παλιοτερα ηταν λίγο θέμα το ακριβό κινητό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Makatsoras είπε

Τουλαχιστον αυτο δειχνει η τιμολογιακη της πολιτικη.

Αν τα δούμε λογικά όμως βλέπουμε πως στα κινητά η Apple είναι πιο φθηνή από άλλες εταιρείες σου προσφέρει και πιο πολλά χρόνια υποστήριξη συν κιόλας μεταπωλητική αξίας.αλλά υπάρχουν και κάποια προϊόντα τα οποία δεν απευθεινονται σε εμάς οποτε δεν μας απασχολούν αυτά 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Makatsoras είπε

Θα φέρει. Είμαι σίγουρος.

Δες ποσό είναι διατεθειμένος πλέον να πληρώσει ο καταναλωτής για ένα κινητό.

Φτασαμε να μιλάμε στο χαλαρό για κινητά το 1200+ ευρώ.

παλιοτερα ηταν λίγο θέμα το ακριβό κινητό.

Αν δεις όμως τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων ότι τα κάνουν τα φτηνά κινητά, θα καταλάβεις πως ότι ήταν να αρμέξουν από την κατηγορία ''κινητά τηλέφωνα'', άρμεξαν... τώρα σειρά έχουν τα laptop και οι mini υπολογιστές...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ιστορικά η Apple από την αρχή της ήθελε να φτιάχνει δικούς στις floppy drivers, δικούς της σκληρούς δίσκους, δικούς της εκτυπωτές κτλ. Στην πορεία ο Jobs με τον Wozniak συμβιβάζονταν. 

Η Apple θέλει πλήρη έλεγχο και αυτόν αυτο είναι κακό γιατί ανεβάζει την τιμή και καλό γιατί παρέχει μεγαλύτερη συμβατότητα και σταθερότητα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...