zo8ecula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε ολα τα μέλη. Μπήκα και εγώ να περιγράψω την ιστορία μου. Παράγγειλα ένα κινητό απο ένα Χ κατάστημα της Κρήτης στις 26/11/2020. Το κινητό το έιχαν διαθεσιμότητα 1-3 μέρες. Στις 30 Δεκεμβρίου το πήρε στα χέρια της η ACS και απο εκεί αρχίζει το μαρτύριο μου! Απο 30 έως και 6 του μήνα το κράτησαν στο κατάστημα της ACS στην Κρήτη χωρίς καμια αλλαγή. Φτάνει τελοσπάντων στα κεντρικα της Αθήνας στις 7/12/2020. Στις 8/12/2020 το πάνε Θεσσαλονίκη (!!!!!!!). Τώρα το δέμα γυρνάει Αθήνα πάλι και μετά θα συνεχίσει την πορεία του προς τον προορισμό του. Αθήνα ακόμα να φτάσει! Πήγα στην ACS της γειτονιάς μου και μετά απο αναμονή κατάφερα να τους μιλήσω μόνο για να μου πούν οτι το δέμα βρισκεται ακομα Θεσσαλονικη και δεν εχει ξεκινησει ακομα, οχι για τον σωστο προορισμο, αλλα ουτε για Αθήνα! Παιδιά έχει κανεις παρομοια εμπειρια? Έστειλα μηνυμα στην acs αλλα δεν εχω καμια απαντηση. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Μπορω να κανω κατι νομικα ή δεν θα βγαλω ακρη? Μιλαμε για ακριβο κινητο και φοβαμαι τοσα που εχει περασει μην το παραλαβω αχρηστο. ΥΓ Εχω πληρωσει ασφαλιση δεματος. 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, zo8ecula είπε Καλησπέρα σε ολα τα μέλη. Μπήκα και εγώ να περιγράψω την ιστορία μου. Παράγγειλα ένα κινητό απο ένα Χ κατάστημα της Κρήτης στις 26/11/2020. Το κινητό το έιχαν διαθεσιμότητα 1-3 μέρες. Στις 30 Δεκεμβρίου το πήρε στα χέρια της η ACS και απο εκεί αρχίζει το μαρτύριο μου! Απο 30 έως και 6 του μήνα το κράτησαν στο κατάστημα της ACS στην Κρήτη χωρίς καμια αλλαγή. Φτάνει τελοσπάντων στα κεντρικα της Αθήνας στις 7/12/2020. Στις 8/12/2020 το πάνε Θεσσαλονίκη (!!!!!!!). Τώρα το δέμα γυρνάει Αθήνα πάλι και μετά θα συνεχίσει την πορεία του προς τον προορισμό του. Αθήνα ακόμα να φτάσει! Πήγα στην ACS της γειτονιάς μου και μετά απο αναμονή κατάφερα να τους μιλήσω μόνο για να μου πούν οτι το δέμα βρισκεται ακομα Θεσσαλονικη και δεν εχει ξεκινησει ακομα, οχι για τον σωστο προορισμο, αλλα ουτε για Αθήνα! Παιδιά έχει κανεις παρομοια εμπειρια? Έστειλα μηνυμα στην acs αλλα δεν εχω καμια απαντηση. Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Μπορω να κανω κατι νομικα ή δεν θα βγαλω ακρη? Μιλαμε για ακριβο κινητο και φοβαμαι τοσα που εχει περασει μην το παραλαβω αχρηστο. ΥΓ Εχω πληρωσει ασφαλιση δεματος. Έχουν ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά γιατί ΟΛΗ η Ελλάδα έχει παραγγείλει, όχι μόνο εσύ.
zo8ecula Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Gregorymo δεν μου λες κάτι καινούριο και ούτε ούτε έχω όρεξη για διαπλοκή. Η απάντηση σου δεν βοηθαει. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τις συνθήκες στις οποίες δουλεύουν οι υπαλληλοι στην ACS και ούτε τους κατηγορω. Άν διάβασες την ιστορία μου, δεν αναφέρομαι σε μια απλή καθυστέρηση, αλλά σε αποστολή σε λάθος προορισμό και ελπίζω να μην φτάσουμε σε σημείο απώλειας δεματος... 3 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχει εντονοτατο πρόβλημα στα courier, έχουν χασει και αυτοί τα αβγά και τα πασχάλια, οπότε μόνο υπομονή, δεν υπάρχει άλλη λύση, έχουν ανοίξει πολλά τέτοια thread. 1
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 κλεινει και αυτο.καθε δυο μερες τα ιδια. καθυστερησεις σε ολα.πολλες λαθος αποστολες σε λαθος μερη κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις