MainLolChampion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας, Εχω την RX 590 GPU και οθονη 144Hz https://imgur.com/ykzDKEv Να σας περιγραψω το προβλημα, καταρχας εχω κανει στο PC 4 με 5 φορματ το εχω ενα χρονο σχεδον το pc , και εχω βαλει ολα τα νεα drivers στην gpu, παντα ειχα τα ποιο νεα driver που εβγεναν οποτε δεν ειναι θεμα καποιο update, μετα απο καθε φορματ βαζω τα εξείς drivers ,Chipset,Realtek Ethernet, Realtek audio, και την καρτα γραφικων ειτε την εχω βαλει χειροκινητα ειτε εβαζα το προγραμα της amd να βρει τα ποιο νεα drivers,update και ρυθμιζα την οθονη στα 144hz και μετα αφηνα το windows update για τα υπολοιπα . (σε ολα τα φορματ που εχω κανει υπαρχει το προβλημα) Το προβλημα που εχω ειναι το εξεις. Οταν παιζω καποιο παιχνιδι μπορει μερικες φωρες να το κανει μερικες οχι (να τονισω δεν το εχει κανει μονο σε παιχνιδια), η οθονη μαυριζει οι ανεμιστήρες της καρτας γυρνανε με πολυ μεγαλη ταχύτητα (οι θερμοκρασια τις δεν ξεπερνα τους 75 βαθμους) και στην οθονη μου γραφη δεν υπαρχει σημα, και για να το επαναφερω παλη πρεπει να πατησω το κουμπη για το restart η το power off/on ... Το εχει κανει σε πολλα παιχνιδια , Pubg mobile , pubg lite , league of legends , lineage2 , marvel avengers και αλλα .... σημερα κατεβασα ενα μικρο προγραμα που ειναι σε φακελο δεν το κανεις install ... μολης το τρεχω μου κανει το ιδιο προβλημα 4 στα 4 μου το εκανε μολις το ετρεξα... https://imgur.com/KTDdkuu
TheRareGameHunter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω ... Βρήκες λύση ? Πιστεύω ότι είναι το psu ,η να μειώσω το overclock...το ελυσες ?
koutsoss1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Και γω έχω θέμα αν το έχετε λυσει πειτε εδώ την λυση
Talixx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 και με την vega 64 ειχα κατι περιεργα blackscreen και μονο με restart εφτιαχνε αλλα οταν αλλαξα cpu και εκανα format εβαλα μονο τα drivers apo την motherboard δεν μου το ξανα εκανε.
Dragonitelvl100 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δειτε πρωτα τις ραμ. Αν εχετε κανει καποιο overclock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα