dpolal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Gkip_and είπε 1 ώρα πριν, dpolal είπε Από ότι φαίνεται στην φωτό τα έχεις κάνεις λίγο μπάχαλο. 1- έχεις 2 δίσκους στον Η/Υ σου;;; (φαντάζομαι ότι δεν έχεις κάποιον usb εξωτερικό σκληρό επάνω !!! ) 2- πέρασες τα windows στον 2ο δίσκο, αλλά τα βασικά αρχεία για την εγκατάσταση (boot, data partition, κλπ) έμειναν στον πρώτο. 3- ο δεύτερος δίσκος είναι 1ΤΒ αλλά το μεγαλύτερο μέρος του έχει μείνει κενό διότι το διαμέρισμα ESD-USB (D:) είναι διαμορφωμένο σε FAT32 που έχει περιορισμό και δεν βλέπει μεγάλους δίσκους. 4- αν αφαιρέσεις τον πρώτο σκληρό, δεν θα μπορούν να μπουτάρουν τα windows. Για τα χαμένα αρχεία που λες ίσως μια πολύ μικρή ελπίδα ακόμα, αν τα είχες στον πρώτο δίσκο (τον 500ρι) οπότε ενδεχωμένος να είναι ακόμα εκεί . Για τον δεύτερο δίσκο, το (D:) δεν μεγαλώνει άλλο οπότε είτε θα φτιάξεις ένα partition (Ε:) που θα έχει τον υόλοιπο δίσκο ή θα ξανακάνεις φορμάτ σωστά αυτή την φορά. Ο δεύτερος είναι εξωτερικός ... Έκανες εγκατάσταση των windows στον εξωτερικό USB σκληρό.... 😧 Πιθανότατα, ότι είχες εκεί το έχασες. Τώρα πρέπει πρώτα να τον αφαιρέσεις και μετά να κάνεις ΠΑΛΙ εγκατάσταση στον δίσκο του υπολογιστή σου για να είναι όλα σωστά.
fujitsuA530 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Όταν λες ότι «έκανες εγκατάσταση» στον usb δίσκο, μήπως εννοείς ότι τον χρησιμοποίησες σαν φλασάκι εγκατάστασης ώστε με αυτόν να βάλεις τα windows σε κάποιον άλλο υπολογιστή; Διαφορετικά, δεν βγαίνει κανένα νόημα από όσα γράφεις. Και αν δεν μπορείς να περιγράψεις σωστά το πρόβλημά σου, δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει σωστά. Πχ, αν έχω δίκιο και πας να εφαρμόσεις αυτά που λέει το παραπάνω ποστ, απλά θα διαλύσεις έναν υπολογιστή που τρέχει κανονικά!
dpolal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε Όταν λες ότι «έκανες εγκατάσταση» στον usb δίσκο, μήπως εννοείς ότι τον χρησιμοποίησες σαν φλασάκι εγκατάστασης ώστε με αυτόν να βάλεις τα windows σε κάποιον άλλο υπολογιστή; Διαφορετικά, δεν βγαίνει κανένα νόημα από όσα γράφεις. Και αν δεν μπορείς να περιγράψεις σωστά το πρόβλημά σου, δεν μπορεί κανένας να σε βοηθήσει σωστά. Πχ, αν έχω δίκιο και πας να εφαρμόσεις αυτά που λέει το παραπάνω ποστ, απλά θα διαλύσεις έναν υπολογιστή που τρέχει κανονικά! Έκανε εγκατάσταση και επέλεξε τον εξωτερικό στην ερώτηση πού να μπούν τα windows.
fujitsuA530 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Στις 11/12/2020 στις 2:26 ΜΜ, Gkip_and είπε εκανα εγκατάσταση τα windows απο το επίσημο site στον σκληρό δίσκο που δυστυχώς ειχα και αλλα αρχεία «Από το επίσημο site» λεει και ο δίσκος έγινε fat32. Εμένα αυτό μου λέει ότι έτρεξε το media creation tool της MIcrosoft, αλλά, αντί να χρησιμοποιήσει ένα απλό φλασάκι, χρησιμοποίησε σκληρό δίσκο. Τώρα,, μπορεί να κάνω τελείως λάθος. Ας μας πει ο ίδιος τι έκανε.
dpolal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε «Από το επίσημο site» λεει και ο δίσκος έγινε fat32. Εμένα αυτό μου λέει ότι έτρεξε το media creation tool της MIcrosoft, αλλά, αντί να χρησιμοποιήσει ένα απλό φλασάκι, χρησιμοποίησε σκληρό δίσκο. Τώρα,, μπορεί να κάνω τελείως λάθος. Ας μας πει ο ίδιος τι έκανε. Ότι και να έκανε το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα