Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητώ κάποιο απλό προγραμματακι για να τραβήξω video από την οθόνη του υπολογιστή.Υπάρχει κάποιο δωρεάν;;; η έστω κάτι άλλο, αλλα απλό δίχως πολλές λεπτομέρειες κ τροποποιήσεις.  

Κάποιο λιγκ αν υπάρχει θα βοηθούσε πολύ..

Δημοσ.

Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις αυτό. Πχ το OBS studio Open Broadcaster Software®️ | OBS (obsproject.com) Αν έχεις μια από τις τελευταίες εκδόσεις του office μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και το screen recorder που έχει το powerpoint (menu insert - screen recording το οποίο μπορείς να το κάνεις export σε mp4 αρχείο (file - export - create a video).

Δημοσ.

Κατέβασα το

1ον το oCam  σε γενικές γραμμές καλό απλό κ Ελληνικό! Πήγα να κάνω κάποιο παράδειγμα κ έβαλα μια ταινία να παίζει κ προσπάθησα να το μάθω… Όλα Καλά αλλά το βίντεο όταν το έβαλα να παίξει (αυτό το κομμάτι που έγραψα ήταν κάπως θολό κ δεν είχε την άψογη ποιότητα του πρωτότυπου. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;;; με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν πιο λίγο σε μέγεθος να γραφτεί κ φυσικά σε καλή ποιότητα.

2ον κατέβασα το OBS studio κ αυτό σε ελληνικό με περισσότερα καλούδια αλλά έχασα την μπάλα όταν πήγα πάλι να γράψω κάποιο βίντεο από ταινία κ έλεγε ότι δεν έχω προσθέσει καμία πηγή βίντεο. Ενώ παίζει η ταινία στην επιφάνια του υπολογιστή. Τι πρέπει να κάνω;;;;; κ από τις επιλογές με τις ρυθμίσεις εκεί που λέει "ροη" τι "υπηρεσία" πρέπει να βάλω αφού παίζει το βίντεο κ εγώ θέλω απλώς αποθήκευση στο σκληρό δίσκο να κάνω με καλή ποιότητα  κ με μικρό μέγεθος;;;;;

Καταγραφή 1.PNG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...