1kost1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Αναζητώ κάποιο απλό προγραμματακι για να τραβήξω video από την οθόνη του υπολογιστή.Υπάρχει κάποιο δωρεάν;;; η έστω κάτι άλλο, αλλα απλό δίχως πολλές λεπτομέρειες κ τροποποιήσεις. Κάποιο λιγκ αν υπάρχει θα βοηθούσε πολύ..
patclo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείς να κάνεις αυτό. Πχ το OBS studio Open Broadcaster Software®️ | OBS (obsproject.com) Αν έχεις μια από τις τελευταίες εκδόσεις του office μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και το screen recorder που έχει το powerpoint (menu insert - screen recording το οποίο μπορείς να το κάνεις export σε mp4 αρχείο (file - export - create a video).
1kost1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Κατέβασα το 1ον το oCam σε γενικές γραμμές καλό απλό κ Ελληνικό! Πήγα να κάνω κάποιο παράδειγμα κ έβαλα μια ταινία να παίζει κ προσπάθησα να το μάθω… Όλα Καλά αλλά το βίντεο όταν το έβαλα να παίξει (αυτό το κομμάτι που έγραψα ήταν κάπως θολό κ δεν είχε την άψογη ποιότητα του πρωτότυπου. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω;;; με ενδιαφέρει όσο το δυνατόν πιο λίγο σε μέγεθος να γραφτεί κ φυσικά σε καλή ποιότητα. 2ον κατέβασα το OBS studio κ αυτό σε ελληνικό με περισσότερα καλούδια αλλά έχασα την μπάλα όταν πήγα πάλι να γράψω κάποιο βίντεο από ταινία κ έλεγε ότι δεν έχω προσθέσει καμία πηγή βίντεο. Ενώ παίζει η ταινία στην επιφάνια του υπολογιστή. Τι πρέπει να κάνω;;;;; κ από τις επιλογές με τις ρυθμίσεις εκεί που λέει "ροη" τι "υπηρεσία" πρέπει να βάλω αφού παίζει το βίντεο κ εγώ θέλω απλώς αποθήκευση στο σκληρό δίσκο να κάνω με καλή ποιότητα κ με μικρό μέγεθος;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα