Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταξιδευω συχνα απο και προς νησι, και αν πετυχω μερες που χει νοτιά με 7 και ανω μποφορ και φευγει καραβι μου γυρνανε τα αντερα. Ετυχε προχθες και εκανα τετοιο δρομολογιο και δε τη παλευα μια. Εχω ακουσει οτι υπαρχει καποιο χαπακι που παιρνεις και πρεπει πλεον να το επισπευσω. Ποιο χαπακι ειναι αυτο και ποσο γρηγορα δρα. Αν το παρω με το που μπω καραβι θα προλαβει να γινει δουλεια

Περα και οτι τωρα εχει ενα με 2 δρομολογια την μερα, δεν ηξερα καν και οτι θα κουνησει τοσο. Με το που μπαινω μεσα παει να μου δεσει το μηχανακι στο γκαραζ με σχοινια. Του κανω κουναει, καλα λεει για ανεβα πανω και θα δεις..

Το δα, και δε θελω να το ξαναδω

Δημοσ.

Δραμαμινη μαλλον.Η συζυγος μου που ειναι και αυτη "ευαισθητη" εχει βρει τη λυση με τσιχλες κατα της ναυτιας γιατι η δραμαμινη της προκαλει νυστα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω πως υπάρχουν ειδικά χαπάκια για την ναυτία, που τα παίρνεις πριν ξεκινήσεις το ταξίδι (πχ emetostop). Πάρε για δοκιμή μια φορά και βλέπεις πόσο θα σε επηρεάσει από άποψη υπνηλίας. Μετά, υπάρχει κι η τσίχλα, που είπε κι ο cumulus (πχ travel gum), που την παίρνεις όταν αρχίζεις και νιώθεις τη ναυτία.

Δημοσ.

Και υπνηλια να σε πιασει τι πειραζει. Το θεμα ειναι να κανεις τη δουλεια σου.

Το travelgum διαβασα οτι θελει 15-30 λεπτα πριν. Το θεμα ειναι πως αν οντως ισχυει αυτο και δε το χεις προβλεψει ειναι δωρον-αδωρον γιατι  η διαδρομη που κανω ειναι 1,μιση ωρα και το πρωτο μισαωρο ειναι το δυσκολο

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, therock είπε

Το travelgum διαβασα οτι θελει 15-30 λεπτα πριν. Το θεμα ειναι πως αν οντως ισχυει αυτο και δε το χεις προβλεψει ειναι δωρον-αδωρον γιατι  η διαδρομη που κανω ειναι 1,μιση ωρα και το πρωτο μισαωρο ειναι το δυσκολο

Θα την πάρεις όταν αρχίζεις να μην νιώθεις καλά. Άμα είναι να φτάσεις να πεις "ξερνάω", άστα να πάνε. 

Με το χαπάκι είσαι κομπλέ, όμως. Για μένα, πήγαινε εκεί, να μην έχεις το άγχος. 

Δημοσ.

Τα εχω δοκιμασει ολα γιατι εχω θεματακι με τα κτελ στα μακρινα ταξιδια. Δραμαμινη μιση ωρα πριν ταξιδεψεις κ εισαι κομπλε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Θα την πάρεις όταν αρχίζεις να μην νιώθεις καλά. Άμα είναι να φτάσεις να πεις "ξερνάω", άστα να πάνε. 

Με το χαπάκι είσαι κομπλέ, όμως. Για μένα, πήγαινε εκεί, να μην έχεις το άγχος. 

Αρα λες να παρω το emetostop Που ειπες. Αυτα ποσο καιρο διατηρουνται. Τετοια ταξιδια αντε να τυχω μια με δυο φορες το χρονο. Θελω να χω μονιμα ενα στη τσαντα και το τσαντακι που κουβαλω. Απλα να μην εχει χαλασει η δραστικη ουσια μεσα στο χρονο και δεν ειναι αποτελεσματικο αν περασει καιρος και δε το χω χρησιμοποιησει

Δημοσ.

Έχει αέρα στην ημερομηνία λήξης, και έχει πολλά μέσα. Ούτε ιδιαίτερο κόστος. Είναι πολύ φθηνά.

Δημοσ.

Αν ζαλιζεσαι δεν κανει πολλα η τσιχλα , μονο το χαπι κανει δουλεια

Αλλιως γιατροσοφια και τακτικες (λιγο ξηρο φαγητο και νερο, καθολου περπατημα στο καραβι κτλ) 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, therock είπε

Αρα λες να παρω το emetostop Που ειπες. Αυτα ποσο καιρο διατηρουνται. Τετοια ταξιδια αντε να τυχω μια με δυο φορες το χρονο. Θελω να χω μονιμα ενα στη τσαντα και το τσαντακι που κουβαλω. Απλα να μην εχει χαλασει η δραστικη ουσια μεσα στο χρονο και δεν ειναι αποτελεσματικο αν περασει καιρος και δε το χω χρησιμοποιησει

Πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο και ρώτα για οδηγίες και φύλαξη.
Παντού βρίσκεις χαπάκια για την ναυτία.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gbras είπε

Παντως αν μπορεις να ξαπλωσεις καπου θα εισαι οκ

Συνήθως παίζει αυτό που λες, αλλά τώρα ήταν δράμα. Ξαπλωμένος από το πρώτο λεπτό και πήγαινε τραμπάλα. Εν τέλη βγήκα έξω κατάστρωμα να με φυσάει αέρας και να βλέπω ανοικτό ορίζοντα για να καταφέρω να την παλεψω

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cumulus είπε

Δραμαμινη μαλλον.Η συζυγος μου που ειναι και αυτη "ευαισθητη" εχει βρει τη λυση με τσιχλες κατα της ναυτιας γιατι η δραμαμινη της προκαλει νυστα.

Και εμένα αυτό θυμάμαι που μου έλεγαν οι γονείς μου. Εγώ δεν το πήρα ποτέ βέβαια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...