@topos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μου ζήτησε ο πατέρας μου -που τώρα έχει ξεκινήσει το περπατημα- ένα τέτοιο gadget . -Εγώ έχω ένα mi band 4 το οποίο το χρησιμοποιώ απλά για ρολόι.- Να πάρω ένα ίδιο και για αυτόν? Να του δώσω το δικό μου και να πάρω εγώ τίποτα άλλο? Στα ζητουμενα-> Α)Να είναι σχετικά αδιάβροχο Β)Να έχει καλή διάρκεια μπαταρίας Γ)Κόστος γύρω στο 50ευρω Δ)Καλό θα ήταν να ανήκε στο ecoσυστημα της xiaomi(τα amazfit είναι και αυτά της xiaomi?) E)Αγορά μπορεί να γίνει είτε από Ελλάδα είτε από Κίνα.
vaggos231 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Το πρωτο ερωτημα ειναι αν θελει band η ρολοι, τι τον βολευει στο χερι, αν δεν υπαρχει προβλημα εγω προτεινω το mi band 5 που ειναι στα 20-25 ευρω, και αν τον βολεψει η δεν τον καλυψει να παει σε ενα αξιοπρεπες smartwatch. Γιατι η αληθεια στα 50 ευρω παιρνεις ενα καλο μπαντ, αλλα οχι τοσο καλο smart watch.
@topos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, vaggos231 είπε Το πρωτο ερωτημα ειναι αν θελει band η ρολοι, τι τον βολευει στο χερι, αν δεν υπαρχει προβλημα εγω προτεινω το mi band 5 που ειναι στα 20-25 ευρω, και αν τον βολεψει η δεν τον καλυψει να παει σε ενα αξιοπρεπες smartwatch. Γιατι η αληθεια στα 50 ευρω παιρνεις ενα καλο μπαντ, αλλα οχι τοσο καλο smart watch. Η διαφορά smartwatch και band είναι στο form factor μόνο?
vaggos231 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 οχι φιλε μου, συνηθως τα smartwatch εχουν περισσοτερες λειτουργιες, καλυτερους σενσορες και κυριως αναλογα το smartwatch μπορεις να κατεβασεις αλλα interface η εφαρμογες
Symbad Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Λοιπόν... Στην κατηγορία τιμής, έως 50€ που κοιτάς, δε νομίζω να μιλάμε για smartwatch, αλλά για activity tracker σε form factor smartwatch. Γνώμη μου είναι ότι, για να πας σε εμπειρία smartwatch θα πρέπει να ανέβεις σε πόσο και να φτάσεις σε κάτι σαν τα amazfit gtr ή gts. Εκεί όμως μιλάμε για 90 με 120€. Κλείνοντας σας πω ότι έχω το miband 5, το οποίο μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Το μόνο σοβαρό αρνητικό για μένα, η μικρή του οθόνη (ίσως σε αυτό να φταίει η αρχή πρεσβυωπίας :p), που δε με βόλεψε. Δες και αυτό που για μένα φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, δεν ξέρω όμως πότε θα το δούμε Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα