Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Αρκετά καλύτερα πάει στο 3ο και 4ο επεισόδιο, για να δούμε τη συνέχεια..
john_dr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Είδα το πρώτο επεισόδιο και βλέπω να στήνει ωραία τις βάσεις για την ιστορία του, ενώ φαίνεται και καλά σκηνοθετημένο. Αν λέτε ότι βελτιώνεται στα επόμενα επεισόδια, μάλλον θα είναι μια σειρά που αξίζει κάποιος να σπαταλήσει τον χρόνο του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Το θετικό είναι πως έχουμε 12 επεισόδια, οπότε αν και μπορεί να φαίνεται κάπως "αργή" , έχουμε χρόνο να εξελιχθεί όπως πρέπει και να μην πάει γρήγορα λόγω έλλειψης "χρόνου". Για μένα μέχρι στιγμής είναι μαζί με το Mando οι καλύτερες σειρές του SW στο Disney+. 2
Diinekis21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Για μένα μέχρι στιγμής είναι μαζί με το Mando οι καλύτερες σειρές του SW στο Disney+. Καλά δε θέλει και πολύ προσπάθεια για να περάσει τις άλλες, πλην Mando! Αλλά κι εγώ μαζί με τον Jordan έχουμε 6 πρωταθλήματα NBA.
Gogotsa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μα δεν υπαρχουν και αλλες. Εγω που δεν ειμαι και πολυ φιλος των SW γενικως, θεωρω οτι εκτος απο αυτο και το mando, τα αλλα ολα δε βλεποντε.
Nomedor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέχρι τώρα είναι πολύ αργό, και το λέω εγω που μου αρέσει το slow burn. Κάνω υπομονή γιατί δείχνει ότι έχει δυνατότητα να βρει κάτι πολύ καλό στο τέλος. Σε σχέση με τις άλλες σειρές που έχουν βρει τελευταία είναι η καλύτερη αλλά όπως είπαν που άλλοι πριν από εμένα τον τελευταίο καιρό η Disney έχει κατεβάσει ανησυχητικάωχαμηλά τον πήχη.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Είδα το 4ο επεισόδιο και ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Τι καλογραμμένο σεναριο, τι φοβεροί χαρακτήρες, πόσο καλοι ηθοποιοί, πόσο αληθινά περιβάλλοντα, πόσο star wars lore. Ειμαι ενθουσιασμένος, ελπίζω να συνεχίσουν τόσο καλά.
Nomedor Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Είδα και το πέμπτο, μου έκανε εντύπωση. Character development, acting, και φωτογραφία σε ασυνήθιστα επίπεδα για disney παραγωγή, δεν μας έχουν μάθει σε κάτι βαθύτερο από λακούβα μέχρι τώρα. Ανυπομονώ για το επόμενο .
johny f Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καθαρα διαχειριστικο επισοδειο σε φαση bonding και τα σχετικα Spoiler αλλα χωρις το James Bonding που θα ερθει στο επομενο. Κατα τα αλλα ενδιαφερον οτι δυο υπαλληλοι της Αυτοκρατοριας βρισκουν ενα μοτιβο σε καποια γεγονοτα και να δουμε αν αυτο θα επηρεασει το Λουθεν και τη γερουσιαστη.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Οποίος φαν του σύμπαντος δεν βλέπει αυτή την σειρά δεν δικαιούται να μιλήσει ξανά για κακές παραγωγές της ντίσνεϊ. Δλδ αν αυτή η σειρά δεν φέρει τουλάχιστον τα νούμερα του κενομπι πως περιμένεις τον παραγωγό να μην το γυρίσει εντελώς στα σκουπίδια.
john_dr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Οποίος φαν του σύμπαντος δεν βλέπει αυτή την σειρά δεν δικαιούται να μιλήσει ξανά για κακές παραγωγές της ντίσνεϊ. Δλδ αν αυτή η σειρά δεν φέρει τουλάχιστον τα νούμερα του κενομπι πως περιμένεις τον παραγωγό να μην το γυρίσει εντελώς στα σκουπίδια. Μπορεί να τα φέρει σε βάθος χρόνου. Μετά το Kenobi είχα εντελώς ξεχάσει ότι θα βγει και κάποιο... Andor. Είδα εδώ μέσα καλά σχόλια και ασχολήθηκα. Πολύς κόσμος ίσως να ανακαλύψει το Andor βδομάδες ή μήνες αργότερα, εξαιτίας του Kenobi.
johny f Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αρκετα καλο Spoiler ειδικα για τη δραση που ειχε κατα τη διαρκεια της αποστολης. Τωρα μετα την επιτυχια τους ο τροπος που αρχισαν να διαλυονται συγκρινεται μονο με το ποσο ευκολα χανουν οι στρατιωτες της Αυτοκρατοριας. 1
john_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, johny f είπε Αρκετα καλο Απόκρυψη περιεχομένων ειδικα για τη δραση που ειχε κατα τη διαρκεια της αποστολης. Τωρα μετα την επιτυχια τους ο τροπος που αρχισαν να διαλυονται συγκρινεται μονο με το ποσο ευκολα χανουν οι στρατιωτες της Αυτοκρατοριας. Δράση και ρεαλιστική η εξέλιξη. Spoiler Αν έφευγαν όλοι ζωντανοί και μια ευτυχισμένη οικογένεια, εκεί θα έχανε.
johny f Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, john_dr είπε Δράση και ρεαλιστική η εξέλιξη. Απόκρυψη περιεχομένων Αν έφευγαν όλοι ζωντανοί και μια ευτυχισμένη οικογένεια, εκεί θα έχανε. Δεν ειπα αυτο, Spoiler αλλα ο τροπος που τα γυρισε ο αλλος αφου ειχαν ξεφυγει,με μια μονο απωλεια σε τετοια αποστολη, φανηκε καπως. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από johny f
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα