Diinekis21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, Millennium είπε Star Wars Celebration 2023: Andor Gets August 2024 Release Window. https://www.ign.com/articles/star-wars-celebration-2023-andor-gets-august-2024-release-window Good news everyone! Δε θα είναι 2 χρόνια από τη 1η σεζόν... Θα είναι 23 μήνες! 😅
manolis940 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Έχω δει ήδη τα πρώτα 2 επεισόδια και προσπαθώ να καταλάβω.... Τι φάση; Πως έχει 8,4 στο imdb? Οι τύποι δεν ξέρουν πως να σετάρουν ούτε ιστορία ούτε χαρακτήρες! Να το παρατήσω;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Ισχύει ότι το ξεκίνημα είναι αργό, αλλά γίνεται καλύτερο αργότερα. 1
manolis940 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει ότι το ξεκίνημα είναι αργό, αλλά γίνεται καλύτερο αργότερα. Θα βάλω άλλα δύο στο πρόγραμμα και θα επανέλθω. Πάντως μέχρι τώρα δεν είναι τόσο πρόβλημα το αργό. Δύο επεισόδια και δεν έχει γίνει ένα γεγονός που να σε κάνει να σου δημιουργεί την περιέργεια να δεις το επόμενο. Εμφανίζονται χαρακτήρες δεξιά και αριστερά και δεν μας λέει τίποτα γι αυτούς ούτε καν για τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. Έχω δει τις περισσότερες ταινίες και σειρές starwars και πάλι ζορίζομαι να καταλάβω τι παίζει. Ωστόσο η συγκεκριμένη σειρά δεν ονάζεται star wars 18 αλλά Andor και είναι prequel ενός χαρακτήρα που έχουμε γνωρίσει σε άλλη ταινία. Επιβάλετε κατά την άποψη μου να αυτονομείται. Τέλος πάντων. Σταματάω την γκρίνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα