johny f Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Πολυ καλο το φιναλε και συνολικα η σεζον σε μια σειρα που εχει ποιοτητα και χαρακτηρα,με μια στιβαρη και πολυ αξιολογη απεικονηση της Αυτοκρατοριας και των πρωτων εστιων αντιστασης σ'αυτην. 3
Πέτρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Andre7w είπε Καταπληκτική σειρά. Αντε τώρα να περιμένεις το 2024, για να δεις την συνέχεια. Κι αυτή μετά από 2 χρόνια? Τί κακό είναι αυτό, μωρέ? 1 ώρα πριν, Thresh είπε Όλα μαζεμένα, Andor, House of Dragon, Rings of Prime. Ναι, ναι, ειδικά το τελευταίο εσύ το περιμένεις πως+πως!
Andre7w Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Όλα μαζεμένα, Andor, House of Dragon, Rings of Prime. Καλά για το Rings ειδικά. Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Με σκοτώνει η αγωνία 😛
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Rings of power θα τα δούμε όλα τα επεισόδια μαζεμένα το 2030 όταν τελειώσουν και οι 5 σεζόν που σχεδιάζουνε. 😅
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Thresh είπε Όλα μαζεμένα, Andor, House of Dragon, Rings of Prime. I see what you did there.
noFEARgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Τελος η πρωτη σεζον. Οτι καλυτερο εχει βγει σε star wars και αντικειμενικα ειναι ποιοτικοτερο και απο την OT . Ελπιζω οι παραγωγοι να παρουν και τα υπολοιπα project 3 1
Nomedor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φοβερό το φινάλε, αυτό το star wars θέλουμε ας έχει πιου πιου αλλά ας έχει και ποιοτικό γράψιμο. Καταλαβαίνω ότι το Andor μπορεί για κάποιους να προχωράει πολύ αργά αλλά με αυτόν το τρόπο οι καρικατούρες αποκτάνε βάθος. Δεν έχουμε ξαναδεί αυτοκρατορικούς που να μην είναι καρικατούρες. video added Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Nomedor video added 5 2
DeareN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 16/11/2022 στις 9:44 ΜΜ, KilliK είπε παντως η σειρα δεν τραβαει Why Is ‘Andor’ Viewership Low? Blame Disney’s Bad ‘Star Wars’ Stories | IndieWire Σκέψου ότι έχω δει τα πάντα κυριολεκτικά από Star Wars και αυτό δε το έχω δει ακόμα 100% θα το δω αλλά αρχικά περίμενα να μαζευτούν επεισόδια, μετά περίμενα να τελειώσει και όλο αυτό το μεσοδιάστημα είχα φουλ σειρές που έβγαιναν μαζεμένες όπως 1899 Θέλω να πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ότι τα έβγαζαν ένα ένα σε περίοδο που παιζόταν House of the Dragon, Άρχοντας Μπέζος και όλα τα prime time Σεπτεμβρίου. Επίσης κακά τα ψέματα ο Andor δεν είναι Obi Wan ή Bobba για να τρέξει να τη δει ο Star Wars fan. Επαναλαμβάνω θα τη δω 100% (έχω τούρκικο Disney) και πιθανότατα με αυτά που διαβάζω να μου αρέσει πολύ 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, DeareN είπε Επίσης κακά τα ψέματα ο Andor δεν είναι Obi Wan ή Bobba για να τρέξει να τη δει ο Star Wars fan. Επαναλαμβάνω θα τη δω 100% (έχω τούρκικο Disney) και πιθανότατα με αυτά που διαβάζω να μου αρέσει πολύ Ισχύει. Κι εγώ είχα ενδιαφέρον 0 και στην αρχή δεν ασχολήθηκα. Και ήταν η πιο καλή SW σειρά που έχω δει τελευταία. 8
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει. Κι εγώ είχα ενδιαφέρον 0 και στην αρχή δεν ασχολήθηκα. Και ήταν η πιο καλή SW σειρά που έχω δει τελευταία. Wow, κατεβάζω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Καλή είναι αλλά χωρίς lightsaber δεν καίγεται το Μιλάνο.. Τα σκηνικά είναι εδώ..Μόνο ο ήχος που το βγάζει φτάνει.. Spoiler 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ωραίο το "review", αλλά νομίζω ότι φαίνεται πως δεν είδε τα τελευταία επεισόδια. 2
liakinen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Στις 27/11/2022 στις 9:07 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Ισχύει. Κι εγώ είχα ενδιαφέρον 0 και στην αρχή δεν ασχολήθηκα. Και ήταν η πιο καλή SW σειρά που έχω δει τελευταία. Είχα σκοπό να παίξω κάνα παιχνιδάκι στον ελάχιστο χρόνο αλλά μου το χάλασες 😋 Κατεβάζω και εγώ 😎
moure Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Το σκέφτηκα πολύ αν θα ξεκινήσω το Andor μιας και μετά το Obi και το Boba Fett πίστευα ότι θα είναι μια από τα ίδια.Το τόλμησα και τελικά είδα ένα διαμαντάκι εκεί που δεν το περίμενα.Ότι καλύτερο έχει βγει στον κόσμο του Star Wars εδώ και χρόνια. 8
Gilmaru Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, moure είπε Το σκέφτηκα πολύ αν θα ξεκινήσω το Andor μιας και μετά το Obi και το Boba Fett πίστευα ότι θα είναι μια από τα ίδια.Το τόλμησα και τελικά είδα ένα διαμαντάκι εκεί που δεν το περίμενα.Ότι καλύτερο έχει βγει στον κόσμο του Star Wars εδώ και χρόνια. Πραγματικά απρόσμενο! Επίσης νομίζω ότι το 10ο και το 12ο επεισόδιο είναι από τα καλύτερα επεισόδια που είδαμε σε σειρά φέτος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα