Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Andor (Disney+, 2022)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλο το φιναλε και συνολικα η σεζον σε μια σειρα που εχει ποιοτητα και χαρακτηρα,με μια στιβαρη και πολυ αξιολογη απεικονηση της Αυτοκρατοριας και των πρωτων εστιων αντιστασης σ'αυτην.

• Like 3
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Andre7w είπε

Καταπληκτική σειρά.

Αντε τώρα να περιμένεις το 2024, για να δεις την συνέχεια. 

Κι αυτή μετά από 2 χρόνια?

Τί κακό είναι αυτό, μωρέ?

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Όλα μαζεμένα, Andor, House of Dragon, Rings of Prime.

Ναι, ναι, ειδικά το τελευταίο εσύ το περιμένεις πως+πως!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Όλα μαζεμένα, Andor, House of Dragon, Rings of Prime.

Καλά για το Rings ειδικά. Δεν κοιμάμαι τα βράδια. Με σκοτώνει η αγωνία 😛

Δημοσ.

Τελος η πρωτη σεζον. Οτι καλυτερο εχει βγει σε star wars  και αντικειμενικα ειναι ποιοτικοτερο και απο την OT . 

Ελπιζω οι παραγωγοι να παρουν και τα υπολοιπα project

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοβερό το φινάλε, αυτό το star wars θέλουμε ας έχει πιου πιου αλλά ας έχει και ποιοτικό γράψιμο.

Καταλαβαίνω ότι  το Andor μπορεί για κάποιους να προχωράει πολύ αργά αλλά με αυτόν το τρόπο οι καρικατούρες αποκτάνε βάθος. Δεν έχουμε ξαναδεί αυτοκρατορικούς που να μην είναι καρικατούρες. 

video added

Επεξ/σία από Nomedor
video added
  • Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 16/11/2022 στις 9:44 ΜΜ, KilliK είπε

Σκέψου ότι έχω δει τα πάντα κυριολεκτικά από Star Wars και αυτό δε το έχω δει ακόμα

100% θα το δω αλλά αρχικά περίμενα να μαζευτούν επεισόδια, μετά περίμενα να τελειώσει και όλο αυτό το μεσοδιάστημα είχα φουλ σειρές που έβγαιναν μαζεμένες όπως 1899 

Θέλω να πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ότι τα έβγαζαν ένα ένα σε περίοδο που παιζόταν House of the Dragon, Άρχοντας Μπέζος και όλα τα prime time Σεπτεμβρίου.

Επίσης κακά τα ψέματα ο Andor δεν είναι Obi Wan ή Bobba για να τρέξει να τη δει ο Star Wars fan.

Επαναλαμβάνω θα τη δω 100% (έχω τούρκικο Disney) και πιθανότατα με αυτά που διαβάζω να μου αρέσει πολύ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, DeareN είπε

Επίσης κακά τα ψέματα ο Andor δεν είναι Obi Wan ή Bobba για να τρέξει να τη δει ο Star Wars fan.

Επαναλαμβάνω θα τη δω 100% (έχω τούρκικο Disney) και πιθανότατα με αυτά που διαβάζω να μου αρέσει πολύ

Ισχύει. Κι εγώ είχα ενδιαφέρον 0 και στην αρχή δεν ασχολήθηκα. Και ήταν η πιο καλή SW σειρά που έχω δει τελευταία. ^_^

• Like 8
Δημοσ.
22 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ισχύει. Κι εγώ είχα ενδιαφέρον 0 και στην αρχή δεν ασχολήθηκα. Και ήταν η πιο καλή SW σειρά που έχω δει τελευταία. ^_^

Wow, κατεβάζω. :P

Δημοσ.
Στις 27/11/2022 στις 9:07 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

Είχα σκοπό να παίξω κάνα παιχνιδάκι στον ελάχιστο χρόνο αλλά μου το χάλασες 😋

Κατεβάζω και εγώ 😎

Δημοσ.

Το σκέφτηκα πολύ αν θα ξεκινήσω το Andor μιας και μετά το Obi και το Boba Fett πίστευα ότι θα είναι μια από τα ίδια.Το τόλμησα και τελικά είδα ένα διαμαντάκι εκεί που δεν το περίμενα.Ότι καλύτερο έχει βγει στον κόσμο του Star Wars εδώ και χρόνια.

• Like 8
Δημοσ.
6 ώρες πριν, moure είπε

Το σκέφτηκα πολύ αν θα ξεκινήσω το Andor μιας και μετά το Obi και το Boba Fett πίστευα ότι θα είναι μια από τα ίδια.Το τόλμησα και τελικά είδα ένα διαμαντάκι εκεί που δεν το περίμενα.Ότι καλύτερο έχει βγει στον κόσμο του Star Wars εδώ και χρόνια.

Πραγματικά απρόσμενο! Επίσης νομίζω ότι το 10ο και το 12ο επεισόδιο είναι από τα καλύτερα επεισόδια που είδαμε σε σειρά φέτος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...