EmpYristis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Άδικο που το τσεκούρωσαν αυτό, γούσταρα τρελά. offtopic: Spoiler Η σκηνή που είχε καρφώσει η μικρή μαυρούλα σε κάποιον ένα τηλέφωνο στο κεφάλι και πανυγύριζε που επιτέλους είδε "ζωντανό" μονόκερο ήταν ότι πιο σουρεάλ θυμάμαι και με είχε γονατίσει από τα γέλια... κι έχει καρφωθεί και στο δικό μουτ μυαλό! Magic is real!! Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από EmpYristis
Diinekis21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 @GhostRiderLSOV Spoiler They fly now? ή Spoiler Somehow Palpatine returned Παίρνει το Jar Jar award; 🤔
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε @GhostRiderLSOV Απόκρυψη περιεχομένων They fly now? ή Απόκρυψη περιεχομένων Somehow Palpatine returned Παίρνει το Jar Jar award; 🤔 Yes.
tonypapadovic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και άλλη μια συνεντευξούλα, με Tony Gilroy https://www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-features/andor-explained-season-1-finale-season-2-preview-1234626573/ Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από tonypapadovic
EmpYristis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Νομίζω τις καλύτερες και πιο στοχευμένες αναλύσεις επεισοδίων τις κάνει ο New Rockstars.
noFEARgr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα απο τις τελευταιες παταγωδης αποτυχιες στο franchise του star wars ειχα χασει καθε ενδιαφερον να δω κατι σχετικα με αυτο . Τα σχολια εδω μεσα με εκαναν να της δωσω μια ευκαιρια , και μετα απο λιγοτερο απο 2 μερες την τελειωσα. Μακραν οτι καλυτερο εχουμε δει σε star wars απο την original τριλογια , απο τις καλυτερες σειρες φετος και απο τι μεγαλυτερες τηλεοπτικες εκπληξεις. Με τιποτα δεν θα πιστευα οτι θα εβλεπα το σημα της disney στην αρχη και πιστευω οτι βγηκε καταλαθος . Το mandalorian αν και καλο , ειναι τελειως παιδικο μπροστα του (εννοειται κατι κενομπι κτλπ δεν μπαινουν και σε μετρο συγκρισης ) Οποιοι ευθυνονται για την παραγωγη ,ελπιζω να παρουν και αλλες ταινιες/σειρες απο το franchise μπας και σωθει . Aναμενουμε την δευτερη σεζον ακυρο τωρα ειδα οτι εχει αλλα 2 επεισοδια , ανετα εκανα το 10ο τελευταιο . Τελεια ! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από noFEARgr 3
EmpYristis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως έχω ξαναγράψει το Andor είναι ότι καλύτερο έχει φτιάξει η Disney στο σύμπαν του Star Wars και μάλιστα με προοπτικές να ξεπεράσει ακόμη και τα originals γιατί αυτή την φορά οι δημιουργεί εστιάζουν σε ενήλικο κοινό κι όχι σε family friendly show ή πωλήσεις παιχνιδιών... Ο τύπος εδώ τα λέει πολύ ωραία: Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από EmpYristis 3
Diinekis21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Ωραία τα λέει! Για κάθε Andor/Mandalorian που βγαίνει προηγούνται/ακολουθούν Kenobi/sequel trilogy etc... Ελπίζω να μη δούμε κάτι σα τα τελευταία ξανά, αλλά δε θα πόνταρα σε αυτό όσο δεν αλλάζει η κεφαλή. 1
EmpYristis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Ωραία τα λέει! Για κάθε Andor/Mandalorian που βγαίνει προηγούνται/ακολουθούν Kenobi/sequel trilogy etc... Ελπίζω να μη δούμε κάτι σα τα τελευταία ξανά, αλλά δε θα πόνταρα σε αυτό όσο δεν αλλάζει η κεφαλή. Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο. WTF ? Ξεκινάει στο γνώριμο πολύτ καλό επίπεδο με έντονους ποιοτικους διαλόγους κι από τον θρίαμβο της επιτυχίας One Way Out στο προημγούμενο το γυρίζει στο δράμα και ... και .... την sci fi περιπέτεια(!) Οι δύο τελευταίες σκηνές είναι αριστούργημα. Η μία είναι δράσης που με έκανε να θέλω να Spoiler τον βγάλω στον τραπέζι και να τον χτυπάω μπας και πέσει... Ενώ φαίνεται πως ο Λούθεν και η υπάλληλος στην boutique αρχαιολοτζίκ θα μιλάνε κορακίστικα για τα της επανάστασης, διακόπτονται οι συνομιλίες και σταμάτανε τον Λούθεν για έλεγχο. Τα σκηνικά αγωνίας και δράσης που εξελίχθηκαν ήταν πραγματικά ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ κυρίως γιατί δεν τα περίμενα και είχα αγωνία να δω πως θα την σκαπουλάρει παριστάνοντας τον έμπορο ή απλά πατώντας το κουμπί για να διακτινιστεί κι όπου φύγει φύγει. Ωστόσο αυτό που έγινε με έκανε να αναθεωρήσω μία πάγια μνεία και αρετή που είχα βρει στην σειρά.. Spoiler Μέχρι στιγμής λείπαν τα λέηζερ και τα φωτόσπαθα και οι αερομαχίες. Κι έλεγα ευτυχώς, η ταινία εμβαθύνει και δεν αποσκοπεί στον φτηνό fan service εντυπωσιασμό. Μετά όμως από αυτό το ξαφνικό λέω φωναχτά από μέσα μου -ΝΑΙ ΡΕΕ! ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟ!!! Αεροσκάφος transformer με μεταβλητή γεωμετρία, κανόνια κρυμμένα στην άτρακτο και το κορυφαίο να έχει ΦΩΤΟΣΠΑΘΑ σαν canard πτερύγια? Τι αναπάντεχο uppercut ήταν αυτό? Μου θύμισε τον ενθουσιασμό και τα παιδικά χρόνια με σειρές Transformers, Knight Rider και ιδίως Viper όπου η συνεργασία ανθρώπου και μηχανής ήταν σε άλλα επίπεδα (πρόσφυσης?)... Παράλληλα δεύτερη ήταν μία απίστευτα συγκινητική σκηνή που θύμιζε με τραγικό και συγκινητικό τρόπο παραστάσεις, συναισθήματα και παραλληλισμούς από το Roque One Spoiler Όταν ο Cassian μαθαίνει τα άσχημα νέα στην συνέχεια βγαίνει έξω στο μέρος αν δεν κάνω λάθος που τον συλλάβανε. Ενα τουριστικό θέρετρο με όμορφη παραλία και μία απέραντη θάλασσα μπροστά και τον ήλιο σε χαμηλή θέση. Ο κόσμος καταστράφηκε και γκρεμίστηκε γύρω του μετά από αυτό το νέο. Η κινηματογράφηση μιμείται σκοπίμως τα πλάνα από το Roque One όταν ο Cassian με την συναγωνίστρια του βλέπουν τον κόσμο να καταστρέφεται μπροστά τους σε ένα κατα τα άλλα ειδυλιακό τοπίο, σε μία αμμουδιά με μία γαλήνια θάλασσα όπου δεν υπάρχει σχεδόν καμία ελπίδα επίβίωσης και διαφυγής. Εδώ είναι τα πράγματα βέβαια είναι λίγο καλύτερα γιατί δεν έχουν να αντιμετωπίσουν έκρηξη από death star να έρχεται κατά πάνω τους... Το καλύτερο επεισόδιο για εμένα, παρότι και το προηγούμενο ήταν αρκετά καλό επίσης. Προχώρησαν κι άλλα subplot Spoiler όπως η έμμεση αποδοχή της γερουσιαστού στο ότι μόνη ελπίδα να γλιτώσει την σύλληψη της είναι να παντρέψει την κόρη της με τον γιο του thug. Επίσης το μελαχροινάκι μπαίνει στην τελευταία ευθεία της ανάκρισης, Ο Λούθεν πριν μπλέξει με την αερομαχία έδωσε ρεσιτάλ κι έπαιξε τα ρέστα του με τους επαναστάτες Ο μορφονιός πάλι θα κάνει κάποια απερισκεψία προσπαθώντας να παρεβρεθεί στην κηδεία. Νομίζω έκλεψε από το κομοδίνο της μητέρας του, ο άσωτος υιός! Για να δούμε αν θα αποδειχθεί πάλι πιο πυρότοθβλο κι από την θνήσκουσα μητέρα του Cassian(!) Δεν προλαβαίνω να τα σχολιάσω τώρα. Πάαωβ για δουλειά. Ανυπομονώ για τα επόμενα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από EmpYristis τα έσπασε το επεισόδιο 3
john_dr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, EmpYristis είπε Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο. WTF ? Κάπου εδώ είμαι: "Ωχ, πάει και αυτό....." και μετά έρχεται το 1 ώρα πριν, EmpYristis είπε Το καλύτερο επεισόδιο για εμένα και είμαι σε φάση "Γίνεται και καλύτερο; Θα μας κακομάθουν και θα ζητάμε τελειότητες...!!!". 2
johny f Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Πολυ καλο κι αυτο το επισοδειο που ειχε διαφορες εξελιξεις, Spoiler με πιο σημαντικα σημεια το διαλογο του Λουθεν με το Σω Γκερερα για τη λεπτη γραμμη πανω στην οποια κινουνται σε διαφορα θεματα και απολαυστικο το σκαπουλαρισμα του Λουθεν απ'τα νυχια των αυτοκρατορικων με διαφορα εντυπωσιακα κολπα. Κι ολα αυτα ενω ο Αντορ μαθαινει το θανατο της μητερας του ενω οι αυτοκρατορικοι επιτρεπουν την κηδεια για να δουν ποιοι θα μαζευτουν σ'αυτη. 2
KilliK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 παντως η σειρα δεν τραβαει Why Is ‘Andor’ Viewership Low? Blame Disney’s Bad ‘Star Wars’ Stories | IndieWire
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Κρίμα, γιατί είναι ποιοτική σειρά, έχει φάση.
Πέτρος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Απογοήτευση για εμένα το επεισόδιο, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Περισσότερα, αύριο. 1
epicouros Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Το επόμενο επεισόδιο είναι το τελευταίο; Εαν ναι τοτε παμε σεζόν 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα