najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Diego Luna is back! Μακαρι να βλεπαμε και λιγο Jyn 😍 7
Diinekis21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Αχ και να έπαιζε και το υπόλοιπο team.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 A long time ago, in a galaxy far far away...we had AK-47s for everyone. (1:12) 🤣
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Ωραία, ακόμα μια σειρά για έναν αδιάφορο χαρακτήρα από μια αδιάφορη ταινία. Η Disney ξέρει ότι έχει τα δικαιώματα από όλο το Star Wars έτσι?! 3
Skywalker333 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ωραία, ακόμα μια σειρά για έναν αδιάφορο χαρακτήρα από μια αδιάφορη ταινία. Η Disney ξέρει ότι έχει τα δικαιώματα από όλο το Star Wars έτσι?! για τον χαρακτηρα συμφωνω. αλλα η ταινια προσωπικα μου αρεσε, βρηκα πολυ ενδιαφερον το War Movie style μεσα στο SW universe. Η μονη απο τις νεες ταινιες που ηταν αξιολογη 9
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε για τον χαρακτηρα συμφωνω. αλλα η ταινια προσωπικα μου αρεσε, βρηκα πολυ ενδιαφερον το War Movie style μεσα στο SW universe. Η μονη απο τις νεες ταινιες που ηταν αξιολογη Χαίρομαι, εγώ το μονο που θυμάμαι είναι τα τελευταία 20 δευτερα.
SergioX Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Και το αρμεγμα συνεχιζεται για τα καλα...Παρολο που ειμαι μεγαλος φαν του star wars συμπαντος,εχει αρχισει να με χαλαει πολυ αυτη η εκμεταλλευση απο πλευρας Disney.Σειρα για καθε χαρακτηρα που μπορει να βγαλουν,τη βγαζουν Το μονο που απομενει ειναι να δουμε σειρα για τον C3PO και το πως φτιαχτηκε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 53 minutes ago, SergioX said: Το μονο που απομενει ειναι να δουμε σειρα για τον C3PO και το πως φτιαχτηκε... Κατι ψιλά είδαμε στο Phantom Menace. 😛 1
Doc1355 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SergioX είπε Το μονο που απομενει ειναι να δουμε σειρα για τον C3PO και το πως φτιαχτηκε... Πως είπατε;
liakinen Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Χαίρομαι, εγώ το μονο που θυμάμαι είναι τα τελευταία 20 δευτερα. Τα τελευταία δευτερόλεπτα είναι ότι καλύτερο σε ταινία Star Wars εδώ και πολλά χρόνια. https://m.youtube.com/watch?v=IAgzgp-jUE8 1
Diinekis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SergioX είπε Και το αρμεγμα συνεχιζεται για τα καλα...Παρολο που ειμαι μεγαλος φαν του star wars συμπαντος,εχει αρχισει να με χαλαει πολυ αυτη η εκμεταλλευση απο πλευρας Disney.Σειρα για καθε χαρακτηρα που μπορει να βγαλουν,τη βγαζουν Νομίζω το πρόβλημα είναι η ποιότητα. Ας βγάλουν για όλους! Μπορούν να προσέξουν λίγο το υλικό όμως; Πετάνε το lore στα σκουπίδια, φτιάχνουν τραγικά σενάρια και ταυτόχρονα δε μπορούν να δώσουν ένα action scene της προκοπής. Εξαιρώ το Rogue One. 🥰
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, liakinen είπε Τα τελευταία δευτερόλεπτα είναι ότι καλύτερο σε ταινία Star Wars εδώ και πολλά χρόνια. https://m.youtube.com/watch?v=IAgzgp-jUE8 Βασικά ό,τι καλύτερο σε fanservice, μέχρι το αντίστοιχο κομμάτι στην 2η σαιζόν του Mandalorian. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Βασικά ό,τι καλύτερο σε fanservice, μέχρι το αντίστοιχο κομμάτι στην 2η σαιζόν του Mandalorian. Μπα συνεχίζω να προτιμώ του Vader, στο Mando είναι πιο cool το fight σίγουρα, αλλα δεν βλέπεις μούτρα. Plus είναι pure fun να τρέχουν σαν ποντίκια από τον Vader. Γενικά η σκηνή στο Mando θα μπορούσε να είναι καλύτερη, still awesome ofc.
SergioX Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 29/5/2022 στις 1:34 ΜΜ, Diinekis21 είπε Νομίζω το πρόβλημα είναι η ποιότητα. Ας βγάλουν για όλους! Μπορούν να προσέξουν λίγο το υλικό όμως; Πετάνε το lore στα σκουπίδια, φτιάχνουν τραγικά σενάρια και ταυτόχρονα δε μπορούν να δώσουν ένα action scene της προκοπής. Εξαιρώ το Rogue One. 🥰 Συμφωνώ,rogue one ταινιάρα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα