Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης για gaming και all around χρηση (500€)

fever25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Ανάλογα τον τύπο gaming. Για all around gaming το ips προτείνεται (η καλύτερα επιβάλεται). Ωστόσο για simulation (πχ racing, flight simulator) το ultrawide va θεωρώ προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Φυσικά αν κάποιος θέλει ultrawide Και δεν έχει το Budget για ips τότε το gigabyte είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν η βασικη χρηση ειναι AAA games και οχι racing games και τετοια τοτε μονοδρομος η dell?(θα υπαρχει και μια 27αρα ως δευτερο monitor οποτε τα games θα ειναι σε borderless window mode και οχι fullscreen που εχω δει οτι παιζει μεγαλο ρολο στην επιλογη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, ChickenBeast είπε

Αν η βασικη χρηση ειναι AAA games και οχι racing games και τετοια τοτε μονοδρομος η dell?(θα υπαρχει και μια 27αρα ως δευτερο monitor οποτε τα games θα ειναι σε borderless window mode και οχι fullscreen που εχω δει οτι παιζει μεγαλο ρολο στην επιλογη)

υπάρχουν και άλλες επιλογές πιο φθηνές και πιο ακριβές. Πάντα προτείνω με βάση το budget. Εώς 500 αυτήν την στιγμή η dell είναι τοπ. Οταν με το καλό έρθει η νέα msi και δούμε τι ψάρια πιάνει και σε τι τιμή, ίσως να περάσει μπροστά. 

Αλλά ναι, αν θες σωστή gaming εμπειρία πας σε IPS. Υπάρχει λόγος που είναι ακριβότερα. Δεν είναι "απατεώνες" για να μας κοροιδεύουν. 

Δεν θα γράψω καν θετικά θα γράψω τα μεγαλύτερα αρνητικά των δύο.

ips 
Ips glow σε μαύρο φόντο, blb,χαμηλό contrast, αισθητά μεγαλύτερη τιμή

va

"clouding" σε μαύρο φόντο, blb, δεν μπορεί να αποδόσει το γκρί, κακές γωνίες θέασης, κακό response time με αποτέλεσμα black smearing, λόγο της τεχνολογίας των κρυστάλλων που είναι ευαίσθητοι στις αλλαγές voltage έχει flickering σε gsync-freesync (variable refresh rate)

1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε

Για all around gaming το ips προτείνεται (η καλύτερα επιβάλεται)

Γιατι; Αν μιλάμε για μη high fps first person shooter που ναι εκει το ghosting κτλ εχουν επιπτωση, σε παιχνιδια οπως το Cyberpunk ή γενικα 3rd person open world, platform και ΟΛΑ τα αλλα, ποιος ο λόγος;

δεν βλέπω κάποια επιχειρήματα από μεριάς σου οπότε το προσπερνάω ως απλά μη ενημερωμένος.

Δεν ειναι θεμα επιχειρηματος. Ο θεματοθετης εθεσε την παράμετρο του photoshop. Pre calibration το συγκεκριμενο Dell ειναι γτπ, μονο με calibration φτιαχνει. Αν εχει να διαθεσει 150+ ευρω τουλαχιστον για ενα basic calibration tool ΕΠΙΠΛΕΟΝ τοτε ναι. Out of the box και για το ΠΑΚΕΤΟ που ψαχνει το Samsung ειναι καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε ένα CHeck και σε αυτή. Sharp panel που λένε ότι παίζει αρκετά καλά.

https://www.skroutz.gr/s/25624235/Gigabyte-M27Q-27-Gaming-Monitor.html

Επεξ/σία από 1.3power
  • Like 1

Σε αυτη τη κατηγορια εγω προσανατολιζομαι στην νεα Asus vg27aql1a. Χανει σε απολυτη ταχυτητα απο το nanoips της lg/dell αλλα εχει επιλογη dynamic dimming που αν και λιγες ζωνες μειωνουν το glow/bleed και δινει και στην αντιθεση που το θεωρω σημαντικοτερο. Η asus strix xg279q εχει και την απολυτη ταχυτητα αλλα ανεβαινει στην τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το ζόρι να μην πάρει τη Dell το παιδί και με το ζόρι να βγάλουμε το VA καλύτερο.

Διάβασε τι σου γραψε ο Sakiz και προχώρα για τη Dell φίλε. Αυτή τη στιγμή στο budget που κοιτάς εσύ είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Like 2

Μόλις τώρα, fever25 είπε

δεν ειναι της dell το site, ένα απλό μαγαζάκι στα mall athens/thes είναι. Όλοι από την dell ελλάς παίρνουν, πάρε το πιο φθηνό :P

δεν ειναι της dell το site, ένα απλό μαγαζάκι στα mall athens/thes είναι. Όλοι από την dell ελλάς παίρνουν, πάρε το πιο φθηνό :P

τότε να την τσιμπήσω από εδώ; 

https://www.eurosupplies.com.gr/perifereiaka-ypologisti/othones/monitor-dell-s2721dgfa-27-inch-led-s2721dgfa-55713/?utm_source=skroutz.gr&utm_campaign=Price+Comparison&utm_medium=cpc&utm_content=textlink&utm_term=Monitor+Dell+S2721DGFA+27-inch+LED+(S2721DGFA)

• Like 1

Εγώ την τσίμπησα από το
https://shop.asisnet.gr/product/dell-monitor-s2721dgfa-27-gaming-led-1ms-qhd-165hz-hdmi-display-port-height-adjustable-nvidia-g-sync-amd-freesync-3y/
τυχαία τους ανακάλυψα μου άρεσε και η τιμή. Τους είχα κάνει ερώτηση μου απαντήσανε κ με μέηλ και με τηλ για τα καθέκαστα την στείλανε με ελτά την δευτέρα και χτες το πρωί την είχα άκουσον άκουσον. Ποια τα ελτά που σε άλλο προιόν περίμενα 12 μέρες. Δεν ξέρω πως έκατσε η φάση αλλά πέτυχε.

• Like 1

3 ώρες πριν, yiatsek είπε

Εγώ την τσίμπησα από το
https://shop.asisnet.gr/product/dell-monitor-s2721dgfa-27-gaming-led-1ms-qhd-165hz-hdmi-display-port-height-adjustable-nvidia-g-sync-amd-freesync-3y/
τυχαία τους ανακάλυψα μου άρεσε και η τιμή. Τους είχα κάνει ερώτηση μου απαντήσανε κ με μέηλ και με τηλ για τα καθέκαστα την στείλανε με ελτά την δευτέρα και χτες το πρωί την είχα άκουσον άκουσον. Ποια τα ελτά που σε άλλο προιόν περίμενα 12 μέρες. Δεν ξέρω πως έκατσε η φάση αλλά πέτυχε.

έστειλα από το χωριό μου πακέτο την τετάρτη το πρωί και πέμπτη πρωί ήταν 800 χιλιόμετρα μακριά σε άλλο χωριό. Με γραμματόσημο. 

Με γεια η οθόνη!

One of us :D

Στις 16/12/2020 στις 3:48 ΜΜ, Sakiz105 είπε

Καλησπέρα. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην παραγγελία από εδώ:

https://www.msystems.gr/monitors/dell-s2721dgfa-quad-hd-27-wide-ld-ips-165hz-1ms-with-amd-freesync-nvidia-g-sync-compatible-hdr-ready-210-axrq

είναι οκ?

8 λεπτά πριν, fever25 είπε

Καλησπέρα. Είμαι έτοιμος να προχωρήσω στην παραγγελία από εδώ:

https://www.msystems.gr/monitors/dell-s2721dgfa-quad-hd-27-wide-ld-ips-165hz-1ms-with-amd-freesync-nvidia-g-sync-compatible-hdr-ready-210-axrq

είναι οκ?

Ναι. Αν εισαι αθήνα προχώρα. Εμένα τρίκαλα το msystems έχει 17 ευρώ μεταφορικά :P 

2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Ναι. Αν εισαι αθήνα προχώρα. Εμένα τρίκαλα το msystems έχει 17 ευρώ μεταφορικά :P 

Και εγώ επαρχία. Δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο. Θα μου φτάσει 500€. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ή προχωράω;

1 λεπτό πριν, fever25 είπε

Και εγώ επαρχία. Δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο. Θα μου φτάσει 500€. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ή προχωράω;

https://www.metrostore.gr/index.php/pliroforiki/8132-detail

5 ευρώ μεταφορικά με κούριερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...