Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Τους τελευταίους μήνες, μετά από sleep mode δεν δούλευε το ιντερεντ και έπρεπε να βγάλω το πριζάκι ethernet από το ρουτερ, να περιμένω 5-10 δευτερόλεπτα, να το ξαναβάλω (αυτό ίσως έπρεπε να γίνει 2 και 3 φορές) και μετά θα έμπαινε (το δοκίμασα και με καρφωτή IP και με DHCP). Κατέληξα ότι έφταιγε η ενσωματωμένη κάρτα δικτύου της μητρικής. Πήρα, το λοιπόν, μια καινούργια κάρτα δικτύου. Μέχρι στιγμής μετά από sleep mode μπαίνει κανονικά. Όμως τώρα έχω το εξής:

Δεν μπουτάρει. Μπουτάρει αν μπω στο bios (πατήσω del) και καπάκι F10 save + exit. Τότε και μόνο μπαίνει. Συγκεκριμένα δεν μπουτάρει γιατί μου λέει ότι δεν βρίσκει boot δίσκο (έχω τον Western Digital, νομίζω τον Blue SSD). Στο μεταξύ απενεργοποίησα και την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου.

Παίζει καμιά ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν προλαβαίνει να ενεργοποιηθεί πλήρως ο δίσκος και να δώσει σήμα RDY, προτού το BIOS του κάνει αίτημα report ID. Αν έχει κάποια ρύθμιση delay before accessing disks" βάλε την σε 3 έως 5 δευτερόλεπτα.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.

σε ευχαριστώ και εμένα κάπου εκεί πήγαινε το μυαλό μου. Όμως γιατί τώρα που έβαλα την κάρτα δικτύου και όχι πιο πριν; Παίζει ρόλο που έβαλα την κάρτα ή είναι τυχαίο. Επίσης αυτό είναι το συστημα μου. Με Windows 10 single boot.

image.png.f169722db8f0a139cb2a18fe1ae0c603.pngimage.png.0851c58f41555ec2fc5d840490862aa3.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...