Wolf__44 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Όσοι έχετε δει το θρίλερ ακούω φωνές στο Netflix θα ήθελα την γνώμη σας εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά για ισπανική παραγωγή.
Πανος999 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Wolf__44 είπε Όσοι έχετε δει το θρίλερ ακούω φωνές στο Netflix θα ήθελα την γνώμη σας εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά για ισπανική παραγωγή. Εμενε μ αρεσε παρα πολυ... Δν ειναι σαν κατι αλλα ισπανικα ψυχολογικά θριλερ που ειναι απιαστα, αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα κ με κρατησε όλη τη διάρκεια!!
Wolf__44 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Εμενε μ αρεσε παρα πολυ... Δν ειναι σαν κατι αλλα ισπανικα ψυχολογικά θριλερ που ειναι απιαστα, αλλα βλεπεται πολυ ευχαριστα κ με κρατησε όλη τη διάρκεια!! Συμφωνώ θα έλεγα αρκετά τρομακτικό σε σχέση με άλλα που έχω δει.εχει ανέβει αρκετά ο ισπανικός κινηματογράφος 1
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εχω γραψει αναλυτικα στο θεμα με τις ταινιες Dont Listen[Voces][2020] https://www.imdb.com/title/tt11750282/ Ενα παρα πολυ καλο horror απο Ισπανια που μας εχει καλομαθει τα τελευταια χρονια με την ποιοτητα τους. Το concept θυμιζει εντονα Poltergeist με τα πνευματα και το κακο που κυριαρχει στο σπιτι. Υπαρχει ενα πολυ τιμιο και σκληρο lore απο πισω για να στηριξει οτι βλεπουμε. Οι ηθοποιοι παιζουν αψογα ο ηχος με ακουστικα σε απορροφαει και σε αρκετες σκηνες ανατριχιασα. Κοιλια δεν κανει πουθενα και περνανε τα 95 λεπτα χωρις να το καταλαβετε. Αν και χαμηλου budget τα εφε ειναι αρκετα ρεαλιστικα. Μετα τους τιτλους τελους εχει 1.5 λεπτο ακομα και αναμενω και για δευτερη ταινια. Το εχω ξανα πει αλλα το Netflix τα τελευταια 2 χρονια εχει ανεβει παρα πολυ και στις ταινιες. Ειχε οντως πολυ κακο παρελθον αλλα εχει αλλαξει τελειως και μπραβο. 7.5/10
HALF EVIL Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Το ξαναλέω. Ίσως στα 80s να στεκόταν. Σήμερα κυριολεκτικά δεν βλέπεται. Πιο γελοίο θρίλερ ίσως δεν υπάρχει. Κάποιοι μόλις ακούνε κορεάτικο και ισπανικό θρίλερ νομίζουν ότι πρόκειται de facto για αριστούργημα, αφού έχουν πλέον παράδοση στα θρίλερ🤣
Arkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικα μου αρεσε αρκετα προφανως δεν μπηκε η βαθμολογια λογο Ισπανιας. Απλα μου αρεσε και ηταν δεμενο με πολυ καλο story και ατμοσφαιρα. Το ειδα με ακουστικα βραδυ μονος. Εχω δει απειρες ταινιες θριλερ κτλ οποτε παντα προσπαθω να κρινω αντικειμενικα. Θα ηθελα να ακουσω απο καποιον που δεν του αρεσε σοβαρα επιχειρηματα γιατι το γελοιο 80s στυλ κτλ δεν στεκει και δεν μπορει να γινει και σοβαρη συζητηση πανω σε κατι τετοιο. Αν και οι 99 στους 100 απο οσα εχω δει τους αρεσε αρκετα και οχι αδικως. Προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ ολο το lore με το σπιτι που ηταν πανω σε δικαστηριο που γινοταν βασανιστηρια οπως και το twist στο τελος. Ελπιζω σιγουρα και για δευτερη ταινια με τους 2 βασικους πατερα και κορη που ειδαμε στην πρωτη. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από Arkin 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το εξαρι στο imdb το ειδες; Διάβασες και καθόλου κριτικές; ειδες τα δυάρια και τριάρια που πέφτανε σαν βροχη; Το 99 στους 100 που στον κόρακα το ειδες; Αντιγραμμένα κλισέ πέντε δεκαετιών πίσω όλη η ταινία με ένα μόνιμο σκηνικό. Και λες ότι έχεις δει άπειρες ταινίες θρίλερ. 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Το εξαρι στο imdb το ειδες; Διάβασες και καθόλου κριτικές; ειδες τα δυάρια και τριάρια που πέφτανε σαν βροχη; Το 99 στους 100 που στον κόρακα το ειδες; Αντιγραμμένα κλισέ πέντε δεκαετιών πίσω όλη η ταινία με ένα μόνιμο σκηνικό. Και λες ότι έχεις δει άπειρες ταινίες θρίλερ. Πολύ καλό στόρυ 🤣το οτι το σπίτι ήταν κτισμένο πάνω σε μεσαιωνικό δικαστήριο που βασάνιζαν μάγισσες και τα πνεύματα τους παρέμεναν εκεί. Τι πρωτοτυπία ρε φίλε. Πρέπει να το εχω δει σε δεκα παραλλαγες τουλαχιστον τα τελευταία είκοσι τριάντα χρόνια. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από HALF EVIL 1
Πανος999 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Το εξαρι στο imdb το ειδες; Διάβασες και καθόλου κριτικές; ειδες τα δυάρια και τριάρια που πέφτανε σαν βροχη; Το 99 στους 100 που στον κόρακα το ειδες; Αντιγραμμένα κλισέ πέντε δεκαετιών πίσω όλη η ταινία με ένα μόνιμο σκηνικό. Και λες ότι έχεις δει άπειρες ταινίες θρίλερ. Γτ προσπαθεις τοσο να πεισεις για κτ το οποιο ειναι τελειως υποκειμενικό?? Θα μου πει εμενα ο Χ κριτικος αν θα μ αρεσει η ταινια?? Εχω δει ταινια με 2,5 βαθμολογία στο imdb κ μου αρεσε πολυ κ εχω δει κ μπολικες 8+ κ ημουνα να τις σταματησω.. Το θριλερακι μ αρεσε πολυ.. 1
Arkin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Γτ προσπαθεις τοσο να πεισεις για κτ το οποιο ειναι τελειως υποκειμενικό?? Θα μου πει εμενα ο Χ κριτικος αν θα μ αρεσει η ταινια?? Εχω δει ταινια με 2,5 βαθμολογία στο imdb κ μου αρεσε πολυ κ εχω δει κ μπολικες 8+ κ ημουνα να τις σταματησω.. Το θριλερακι μ αρεσε πολυ.. Και εγώ δεν δίνω καμία βάση στο imdb πάντα κρίνω μόνος μου. Το don't listen είναι ένα πολύ αξιόλογο θριλερ και άνετα θα το ξανα έβλεπα. Με όσα παιδιά μίλησα που είδαν την ταινία τις τελευταίες μέρες σε όλους άρεσε αρκετά. Προφανώς όχι για 9 10 αλλά το 7.5 που έβαλα το περνει πολύ άνετα. Θα έχουμε και δεύτερη ταινία μελλοντικά με τελείως άλλη ιστορία αλλά με τον ίδιο πατέρα κόρη που ασχολούνται με τα πνεύματα εξορκισμούς κτλ.
katergaris79 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Αν και ήταν γεμάτο κλισέ προσωπικά το καταδιασκέδασα. Μου άρεσε το τέλος (μου την έσπασε που δε μου είχε περάσει από το μυαλό). Δε νομίζω ότι είναι μια ταινία που θα θυμάμαι μετά από καιρό, σε καμιά περίπτωση όμως δε θεωρώ ότι έχασα τον χρόνο μου.
roginsky12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 απαραδεκτο οσν αφορα την ποιοτητα των Ισπανων 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα