antoniskara33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Καινούριος στο forum - αν και παρακολουθούςα πολλά θέματα χωρίς να έχω account-. Είχα μια τιμονιερα Logitech από το 2005 περίπου (!) (δεν θυμάμαι μοντέλο). Όμως πριν κανένα δίμηνο χάλασε. Είπα τώρα που είναι Χριστούγεννα να κινηθώ για τη Logitech G29 για PC και PS4. Την βλέπω όμως στα 300-350€ στα γνωστά καταστήματα. Ενώ παλιά είχε γύρω στα 200-250€. Δεν σκοπεύω να δώσω 300€ για τη συγκεκριμένη γιατί πιστεύω ότι κι μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η τιμή της και αφετέρου δεν θέλω να δώσω και τόσα λεφτά. Πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή της μέσα στα Χριστούγεννα;Να περιμένω; Κάποια στιγμή τον Οκτώβριο είχε πέσει και στα 199€.
kormos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, antoniskara33 είπε Καλησπέρα σε όλους. Καινούριος στο forum - αν και παρακολουθούςα πολλά θέματα χωρίς να έχω account-. Είχα μια τιμονιερα Logitech από το 2005 περίπου (!) (δεν θυμάμαι μοντέλο). Όμως πριν κανένα δίμηνο χάλασε. Είπα τώρα που είναι Χριστούγεννα να κινηθώ για τη Logitech G29 για PC και PS4. Την βλέπω όμως στα 300-350€ στα γνωστά καταστήματα. Ενώ παλιά είχε γύρω στα 200-250€. Δεν σκοπεύω να δώσω 300€ για τη συγκεκριμένη γιατί πιστεύω ότι κι μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η τιμή της και αφετέρου δεν θέλω να δώσω και τόσα λεφτά. Πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή της μέσα στα Χριστούγεννα;Να περιμένω; Κάποια στιγμή τον Οκτώβριο είχε πέσει και στα 199€. Κανείς δεν ξέρει.... Ανέμενε και πράξε αναλόγως.
dpolal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, antoniskara33 είπε Καλησπέρα σε όλους. Καινούριος στο forum - αν και παρακολουθούςα πολλά θέματα χωρίς να έχω account-. Είχα μια τιμονιερα Logitech από το 2005 περίπου (!) (δεν θυμάμαι μοντέλο). Όμως πριν κανένα δίμηνο χάλασε. Είπα τώρα που είναι Χριστούγεννα να κινηθώ για τη Logitech G29 για PC και PS4. Την βλέπω όμως στα 300-350€ στα γνωστά καταστήματα. Ενώ παλιά είχε γύρω στα 200-250€. Δεν σκοπεύω να δώσω 300€ για τη συγκεκριμένη γιατί πιστεύω ότι κι μετά από τόσα χρόνια κυκλοφορίας δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η τιμή της και αφετέρου δεν θέλω να δώσω και τόσα λεφτά. Πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή της μέσα στα Χριστούγεννα;Να περιμένω; Κάποια στιγμή τον Οκτώβριο είχε πέσει και στα 199€. https://www.amazon.fr/gp/product/B00YUIM2J0/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.fr/gp/product/B00ZWOUH4S/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 Από Amazon Γαλλίας. Την παραλάβαμε πριν από 3 μέρες μαζί με τον λεβιέ, 260 euro κόστισαν με ΦΠΑ κλπ έξοδα. Περίπου 10 μέρες χρειάστηκαν από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή με UPS. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα