Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα την βοήθεια σας, θέλω 3 επιστρώματα (160x200, 150x190 & 130x195).

1. Ποιες μάρκες είναι καλές ποιοτικά και από εγγυήσεις;
  2. Πρέπει να είναι όσο οι διαστάσει του κρεβατιού; Δυσκολεύομαι να βρω με βάση τις παραπάνω διατάσεις και φοβάμαι εάν είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες μην είναι άβολες ή επικίνδυνες.
  3. Εάν δω στο εξωτερικό αφού δεν βρισκω κάτι στο μέγεθος που θέλω εδώ ποιες μάρκες προτείνετε;
  4. Τι πρέπει να προσέχω στην επιλογή ενός καλού επιστρώματος;
Επεξ/σία από PurpleNinja
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Beurer είναι μια από τις καλές μάρκες. 

Για περισσότερα ψάξε εδώ

https://www.skroutz.gr/c/1516/Ilektrikes-Kouvertes-Ypostromata.html

Σε ότι αγοράσεις να διαβάσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα μέτρα σωστής χρήσης. 

Από επιφάνειες επέλεξε αυτή που σε βολεύει. 

Αγορά καλύτερα από Ελλάδα, δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα να πάρεις από έξω, εκτός αν είναι τόσο οικονομικό που βγαίνει λιγότερα μαζί με τα μεταφορικά τέλη κτλ. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Κατι ΠΟΛΥ βασικο ειναι να εχουν λαστιχα ωστε να μην κουνιουνται πανω κατω. Πηρα κατι σχετικα ακριβα περισυ και δεν ειχαν και ενταξει το καραμετανιωσα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά λέγονται ΕΠΙστρώματα. Και εγώ τα έλεγα ΥΠΟστρώματα.

Χρησιμοποιώ της IZZY εδω και 6 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενα διπλό και ενα μονό.

Δεν "καιγεσαι" απο την ζέστη, αλλά μια χαρά κρατάει όλο το βράδυ στο 2ο επίπεδο.

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Υπάρχει κάποιος κάτοχος των υποστρωμάτων Dream (Dream Exclusive Διπλό 910310 140x155cm - Skroutz.gr); Αξίζουν ή να κοιτάξω κάτι άλλο (Beurer, imetec);

Beurer, Imetec και United απο μενα σε θεμα ποιοτητας.

Απλα μην ξεχασεις να εχουν ΛΑΣΤΙΧΑ η εστω κατι που να δενουν στο στρωμα.

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Κατι ΠΟΛΥ βασικο ειναι να εχουν λαστιχα ωστε να μην κουνιουνται πανω κατω. Πηρα κατι σχετικα ακριβα περισυ και δεν ειχαν και ενταξει το καραμετανιωσα.

Oντως πολυ βασικο για αγορα. Αλλα και να την πατησεις, απλα τους προσθετεις μετα δυο λαστιχα δεν ειναι τοσο δυσκολο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stormrain είπε

Oντως πολυ βασικο για αγορα. Αλλα και να την πατησεις, απλα τους προσθετεις μετα δυο λαστιχα δεν ειναι τοσο δυσκολο. 

Δεν ειναι οτι καλυτερο να βαλει απο μονος του καποιος, μιλαμε για αντιστασεις και ρευμα, δεν θελει πολυ να σκιστει το υποστρωμα καπου και να εχει αλλα.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Πάντως το imetec που κοιτάω (https://www.skroutz.gr/s/21335870/Imetec-Sensitive-DD-16653-Διπλό-150x160cm.html) και το beurer (https://www.skroutz.gr/s/3961766/Beurer-UB-86-XXL-Διπλό-319-12-0-150x160cm.html) δεν έχουν λάστιχο, ενώ το Dream έχει.

Ψαξτο λιγακι παραπανω μπας και βρεις κατι επωνυμο.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Η Beurer είναι μια από τις καλές μάρκες. 

Για περισσότερα ψάξε εδώ

https://www.skroutz.gr/c/1516/Ilektrikes-Kouvertes-Ypostromata.html

Σε ότι αγοράσεις να διαβάσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα μέτρα σωστής χρήσης. 

Από επιφάνειες επέλεξε αυτή που σε βολεύει. 

Αγορά καλύτερα από Ελλάδα, δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα να πάρεις από έξω, εκτός αν είναι τόσο οικονομικό που βγαίνει λιγότερα μαζί με τα μεταφορικά τέλη κτλ. 

Πρέπει να είναι όσο οι διαστάσει του κρεβατιού; Εχω στο skroutz πριν γράψω εδώ και δυσκολεύομαι να βρω με βάση τις παραπάνω διατάσεις και φοβάμαι εάν είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες μην είναι άβολες ή επικίνδυνες.

6 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Αρχικά λέγονται ΕΠΙστρώματα. Και εγώ τα έλεγα ΥΠΟστρώματα.

Χρησιμοποιώ της IZZY εδω και 6 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενα διπλό και ενα μονό.

Δεν "καιγεσαι" απο την ζέστη, αλλά μια χαρά κρατάει όλο το βράδυ στο 2ο επίπεδο.

Έχεις δίκιο αλλά εγώ το πήγα με βάση πως τα ομαδοποιούν άμα δεις όλα τα eshop, εταιρίες που κατασκευάζουν υποστρώματα τα λένε ίσως και για αυτό δεν έχουν λάστιχα γιατί τα βάζουν από κάτω από το στρώμα(?!) 

5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Δεν ειναι οτι καλυτερο να βαλει απο μονος του καποιος, μιλαμε για αντιστασεις και ρευμα, δεν θελει πολυ να σκιστει το υποστρωμα καπου και να εχει αλλα.

Εάν είναι μεγαλύτερο από το κρεβατιού και κρέμονται οι άκρες οπότε κάνει γωνία τσακίζει κάπως υπάρχει θέμα κάποιου κινδύνου;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PurpleNinja είπε

Πρέπει να είναι όσο οι διαστάσει του κρεβατιού; Εχω στο skroutz πριν γράψω εδώ και δυσκολεύομαι να βρω με βάση τις παραπάνω διατάσεις και φοβάμαι εάν είναι μικρότερες ή μεγαλύτερες μην είναι άβολες ή επικίνδυνες.

Νομίζω δεν θα βολέψει να είναι ακριβώς στο στρώμα του κρεβατιού. Δεν θέλεις να σου ζεσταίνει το κεφάλι, αλλά το υπολοιπο σώμα.

Επικίνδυνες είναι όλες γιατι κοιμάσαι πάνω σε αντιστάσεις και αν κοπεί-βραχυκυκλώσει κάποια, είναι πρόβλημα.

Γενικά είναι προιόν που το προσέχεις, το τοποθετείς τον χειμώνα με προσοχή και το αποθηκευεις με προσοχή πάλι. Κάποιοι λένε πως τις πλένουν στο πλυντήριο. Προσωπικά, φοβάμαι να το κάνω. Τις βγάζω στον ήλιο όποτε μπορώ. Αβολες δεν είναι αλλά δεν ειναι και το πιο βολικό πράγμα στο κρεβάτι σου. 

Η ζέστη που προσφέρουν όμως αξίζει.

17 λεπτά πριν, PurpleNinja είπε

Έχεις δίκιο αλλά εγώ το πήγα με βάση πως τα ομαδοποιούν άμα δεις όλα τα eshop, εταιρίες που κατασκευάζουν υποστρώματα τα λένε ίσως και για αυτό δεν έχουν λάστιχα γιατί τα βάζουν από κάτω από το στρώμα(?!) 

Λαική συνήθεια. Εχω δει eshop που το γράφουν σωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Νομίζω δεν θα βολέψει να είναι ακριβώς στο στρώμα του κρεβατιού. Δεν θέλεις να σου ζεσταίνει το κεφάλι, αλλά το υπολοιπο σώμα.

Επικίνδυνες είναι όλες γιατι κοιμάσαι πάνω σε αντιστάσεις και αν κοπεί-βραχυκυκλώσει κάποια, είναι πρόβλημα.

Γενικά είναι προιόν που το προσέχεις, το τοποθετείς τον χειμώνα με προσοχή και το αποθηκευεις με προσοχή πάλι. Κάποιοι λένε πως τις πλένουν στο πλυντήριο. Προσωπικά, φοβάμαι να το κάνω. Τις βγάζω στον ήλιο όποτε μπορώ. Αβολες δεν είναι αλλά δεν ειναι και το πιο βολικό πράγμα στο κρεβάτι σου. 

Η ζέστη που προσφέρουν όμως αξίζει.

Λαική συνήθεια. Εχω δει eshop που το γράφουν σωστά. 

Ίσως στεγνό καθάρισμα σε καθαριστήριο;
Μας στείλανε μια beurer δωρο λογω ημερών χτες αλλά είναι μεγαλύτερη στο φάρδος του κρεβατιού και κάνει γωνία και μας προβληματίζει και δεν γράφει κατι ξεκάθαρο το εγχειρίδιο του

Επεξ/σία από PurpleNinja
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PurpleNinja είπε

Εάν είναι μεγαλύτερο από το κρεβατιού και κρέμονται οι άκρες οπότε κάνει γωνία τσακίζει κάπως υπάρχει θέμα κάποιου κινδύνου;

Δεν νομιζω, το θεμα ειναι να μην σκιστει και εχεις απευθειας επαφη με τις αντιστασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...