basilisgate13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα θελω να ματαδωσω την εικονα απο την οθονη του υπολογιστη στην τηλεοραση κυριως για ταινιες και live streaming.Η τηλεοραση που εχω ειναι η JVC LT48K780 και ενω ειναι smart δεν υποστηριζει miracast-screen mirroring.Αν αγορασω κατι εξτρα και το συνδεσω πχ καποιο tv box η καποιο smart tv stick μπορω να μεταδωσω εικονα και αν ναι θα φαινεται καθαρα πχ η ταινια με τους υποτιτλους και ολα.Στον υπολογιστη εχω και bluetooth και wifi. Αν οντως γινεται να μεταδωσω στην συγκεκριμενη τηλεοραση , μπορειτε να μου προτεινετε ενα φθηνο tv box η smart tv stick ,θελω μονο για μεταδωση εικονας δεν με ενδιαφερει κατι αλλο καθως η τηλεοραση ειναι ηδη smart και εχει youtube και netflix ευχαριστω !
graphist83 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με καποιο android box θα μπορεις. (πρεπει να το υποστηριζει και ο υπολογιστης) Η αποδοση παραυτα θα ειναι μετρια προς κακη Συνδεσε το με ενα μακρυ HDMI. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από graphist83 1
basilisgate13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 12/12/2020 στις 8:47 ΜΜ, graphist83 είπε Με καποιο android box θα μπορεις. (πρεπει να το υποστηριζει και ο υπολογιστης) Η αποδοση παραυτα θα ειναι μετρια προς κακη Συνδεσε το με ενα μακρυ HDMI. συγνωμη αλλα δεν μου ηρθε ποτε ειδοποιηση και τωρα το ειδα , σκεφτομαι να παρω αυτο για ασυρματη προβολη θα δουλεψει; https://www.skroutz.gr/s/16610141/Google-Chromecast-3rd-Generation.html?from=account_favorites
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα