Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ματαδωσω την εικονα απο την οθονη του υπολογιστη στην τηλεοραση κυριως για ταινιες και live streaming.Η τηλεοραση που εχω ειναι η  JVC LT48K780 και ενω ειναι smart δεν υποστηριζει miracast-screen mirroring.Αν αγορασω κατι εξτρα και το συνδεσω πχ καποιο tv box η καποιο smart tv stick μπορω να μεταδωσω εικονα και αν ναι θα φαινεται καθαρα πχ η ταινια με τους υποτιτλους και ολα.Στον υπολογιστη εχω και bluetooth και wifi.

Αν οντως γινεται να μεταδωσω στην συγκεκριμενη τηλεοραση , μπορειτε να μου προτεινετε ενα φθηνο tv box η smart tv stick ,θελω μονο για μεταδωση εικονας δεν με ενδιαφερει κατι αλλο καθως η τηλεοραση ειναι ηδη smart και εχει youtube και netflix 

ευχαριστω !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καποιο android box θα μπορεις. (πρεπει να το υποστηριζει και ο υπολογιστης) Η αποδοση παραυτα θα ειναι μετρια προς κακη

Συνδεσε το με ενα μακρυ HDMI.

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 12/12/2020 στις 8:47 ΜΜ, graphist83 είπε

Με καποιο android box θα μπορεις. (πρεπει να το υποστηριζει και ο υπολογιστης) Η αποδοση παραυτα θα ειναι μετρια προς κακη

Συνδεσε το με ενα μακρυ HDMI.

συγνωμη αλλα δεν μου ηρθε ποτε ειδοποιηση και τωρα το ειδα , σκεφτομαι να παρω αυτο για ασυρματη προβολη θα δουλεψει; 

https://www.skroutz.gr/s/16610141/Google-Chromecast-3rd-Generation.html?from=account_favorites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...