Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι χάλια στο υποκατάστημα ελτα κουριερ Αμπελοκήπων....ουτε τηλ δεν σήκωναν στον ξαδελφο μου πριν λίγες μερες. Πήγε πήρε ένα δέμα και  οταν ρωτήσε γιατί ειναι τοσες μερες εκει το δεμα του ειπαν οτι εχουν μεγάλο φόρτο 

• Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι κι εμένα έτσι μου ειπαν. Το. Θέμα είναι ότι δε μπορώ καν να πάω να το παραλάβω η ίδια επειδή δε γράφει :άφιξη στο καταστημα. Μόνο εκφόρτωση γράφει. Τώρα τι διαφορά έχει η εκφόρτωση από την άφιξη δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.
Στις 15/2/2022 στις 2:47 ΜΜ, alx301 είπε

είναι χάλια στο υποκατάστημα ελτα κουριερ Αμπελοκήπων....ουτε τηλ δεν σήκωναν στον ξαδελφο μου πριν λίγες μερες. Πήγε πήρε ένα δέμα και  οταν ρωτήσε γιατί ειναι τοσες μερες εκει το δεμα του ειπαν οτι εχουν μεγάλο φόρτο 

Πόσες μέρες κρατούσαν το δέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα είναι σήμερα 7η μέρα που το tracking κόλλησε στο "εκφορτωση από μεταφορικό μέσο". Στο μέιλ μου είπαν ότι μόλις γράψει "εισαγωγή στη θυρίδα" μπορώ να το παραλάβω με ταυτότητα. Ναι αλλά πότε θα μπει σε αυτή τη θυρίδα;τι θυρίδα είναι αυτή;

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπω εχω πάρει 40 τηλέφωνα και μου λένε λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει μεταφερθεί στο κατάστημα από τις αποθήκες τους και δε μπορώ ακόμη να παραλάβω και κουραφέξαλα. Γιατί δεν προσλαμβάνουν προσωπικο; πόσες μέρες τα κρατάνε στις αποθήκες τους πια; και γιατί να μη μπορώ να παραλάβω αφού το έχουν εκεί μια βδομάδα; δέμα αξίας 250 ευρω;

Οι κριτικές τους είναι τραγικές. Το τηλεφωνο δεν το σηκώνουν. Γιατί δεν το κλείνουν το κατάστημα; αφού δε μπορούν

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά περιμένω ένα δέμα απο Γερμανία (Βερολίνο) και μου το έστειλαν με DHL Premium (τουλάχιστον απο ότι μου είπε ο πωλητής). Στο tracking number βλεπω λεει: "Αυτή την αποστολή χειρίζεται η: DHL Parcel". Αλλα πουθενά δε γράφει εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Τελικα με αυτή την υπηρεσία περίπου πόσες μέρες κάνει για να φτάσει ελλάδα? Γιατί πλήρωσα και κάτι παραπάνω για να το στείλει με πιο γρήγορο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...