MTX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Ο τεχνικός είναι λαχείο τελικά! Από όσους έχει τύχει να συνεργαστώ, 9 στους 10 είναι ατζαμήδες και άσχετοι που τους έβαλαν να κάνουν τους τεχνικούς...1 στους 10 είναι πραγματικά διαμάντια, αλλά άντε να τους βρεις... Εμένα "τεχνικός" μου έσπασε digitizer από τάμπλετ, από την πολλή δύναμη να το ανοίξει, και πήγε να μου το πασάρει κλειστό μέσα στην σακούλα και στο κουτί του, ότι δεν μπόρεσε τελικά να το ανοίξει... Βγαίνω από το μαγαζί μπαίνω στο αμάξι ανοίγω την σακούλα και μπαίνω πάλι μέσα κατευθείαν...είχε κατακοκκινήσει και κοίταζε δεξιά αριστερά... Και το έστειλε σε άλλο σέρβις με δικά του χρήματα να αλλάξουν digitizer και να κάνουν και την επισκευή για την οποία το είχα πάει στον ίδιο...! Άλλη περίπτωση... Ερχόταν τεχνικός pc κάθε τόσο στο γραφείο γιατί έπεφτε το δίκτυο... εντολές από δω από εκεί βαβούρα...και τελικά το πρόβλημα ήταν ένα καλώδιο δικτύου που το αλλάξαμε μόνοι μας... Άλλη περίπτωση... χτυπάει ο σκληρός ενός server και χάνονται όλα τα δεδομένα!!! Και ζητάμε τον λόγο από τον τεχνικό που τον είχε στήσει και τον συντηρούσε... Εεεεε λέει, αυτά γίνονται... Σέρβερ τώρα με raid controller και hot swappable δίσκους έτσι;.... Ε από τότε όλοι οι τεχνικοί έχουν φάει κόκκινη κάρτα για εμένα, ο,τι μπορώ να κάνω διαβάζω και το επισκευάζω diy, για ο,τι χρειάζεται εξοπλισμό ή ειδικές τεχνικές γνώσεις απευθύνομαι σε σωστούς και τσεκαρισμένους επαγγελματίες ή στην αντιπροσωπεία αν είναι σε εγγύηση, ή κάτι εξεζητημένο. δεν είναι μονο ο τεχνικός λαχείο αλλα και ο πελάτης καμια φορα . να σου πω ένα περιστατικό . μπαίνει στο μαγαζί πελάτης με μια τηλεόραση σαραντάρα και ξεφυσάει από το κουβάλημα . μου λέει με έστειλε ο φίλος σου ο Νίκος είναι γείτονας μου . του λέω να μου πει τι είχε συμβεί και μου λέει , κοίταξε πρέπει να έχει κάψει κάποια ασφάλεια γιατί έκανε μπαμ εκεί πίσω μετά από διακοπή ρεύματος . λέω ναι θα μπορούσε να έχει γίνει και αυτό αν είσαι τυχερός , αλλα συνήθως δεν είναι μονο η ασφάλεια καίγονται εξαρτήματα και πιο μέσα . μέχρι και ζημια που να μην επιδιορθώνεται μπορεί να πάθει . έλα μωρέ μια ασφάλεια είναι είμαι σίγουρος μου λέει τι άλλο να πάθει αφού δεν είχε πρόβλημα άλλο από υπέρταση έγινε , του λέω αν έχει κάψει πιο μέσα και βραχυκυκλώνει θα τι ξανακάψει την ασφάλεια να είσαι σίγουρος . ένταξη μου λέει άλλαξε μια ασφάλεια και θα δεις που θα παίξει , να μην πολυλογώ την ανοίγω την τηλεόραση και του αλλάζω μια ασφάλεια μπροστά του , όντως η παλιά ήταν καμένη και λογικό , μόλις τι βάζω στη πρίζα κάνει ένα μπαμ , μου ρίχνει και τον ρελέ στον πινακα και βγαίνει καπνός από τι τηλεόραση , όλα φυσιολογικά για μένα καθώς το ήξερα ότι βραχυκυκλώνει και πιο μέσα και θα την έσκαγε ξανά την ασφάλεια , απλά έπρεπε να το κάνω μπροστά του για να το καταλάβει και αυτός . του λέω είδες φιλε σου το είπα ότι θα σκάσει πάλι γιατί βραχυκυκλώνει . μετά ο πονηρός ο τι γυρίζει και μου λέει , αρχίζει τις υποθέσεις , μήπως δεν έβαλες τι σωστή ασφάλεια και έκαψε και πιο μέσα , γιατί έβγαλε καπνό και πιο κάτω . δηλαδή του λέω θα μου πεις κιόλας ότι σου την έκαψα . μπορεί μου λέει να ήταν μικρή η βλάβη και τώρα να έγινε χειρότερα , του λέω δεν μιλάς σοβαρά τώρα , μου λέει σου φαίνεται να κάνω πλακα . εκεί μάγκες μου την έκανε την ένεση ο τύπος και τρελάθηκα , πιάνω ένα γαλλικό κλειδί που είχα διπλα στα εργαλεία και του την έκανα την τηλεόραση κομμάτια , του λέω πάρτην και πήγαινε απέναντι στο κάδο και πέταξε την μέσα και μην ξανά περάσεις ούτε απέξω από το μαγαζί όχι να μπεις μέσα ..μου λέει σαν χεσμένος είσαι τρελός και θα σου κάνω και θα σου ράνω , του λέω και εγώ μερικά γαλλικά αφού έτρεμα από τα νεύρα μου , μετά μου λέει ήρθα και συστημένος . του λέω να πας να γ@μ#θε!ς και εσύ και ο Νίκος που σε έστειλε , αν γνώριζε τι παπάρας είσαι , πήγαινε στην αστυνομία πήγαινε σε δικηγόρο πήγαινε όπου νομίζεις , το video από τι κάμερα του μαγαζιού θα το κάνω backup τώρα , και θα στο δώσω και μια κόπια . μπορεί να το ανεβάσω και στο youtube να δούνε όλοι ποσο μ@κακ@ς είσαι να γελάσει και λίγο ο κόσμος γιατί μονο για γέλια είσαι ... ευτυχώς εξαφανίστηκε και δεν με ενόχλησε ξανά ** προσωπικά το μονο που με ενοχλεί με τους περισσοτερους τεχνίτες , σε όλους τους κλάδους . είναι ότι για να κερδίσουνε τον πελάτη γιατί δεν φαντάζομαι άλλο λόγο για να το κάνει κανένας . λένε άσχημα λόγια για τον προηγούμενο τεχνικό , τον απαξιώνουνε τον βγάζουν άχρηστο για να δικαιολογήσουνε την αδυναμία τους . ένας καλός τεχνικός κερδίζει τον πελάτη με τι δουλειά του και με τι σωστή τιμή για την υπηρεσία που πάρχει δεν έχει ανάγκη να μειώσει τον συνάδερφο του Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από MTX 8 1 2
panostom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ αυτές τις μέρες έμπλεξα με τη CPI Service. Έστειλα μια οθόνη για doa 7 ημερών και μου έστειλαν πίσω άλλο μοντέλο για αντικατάσταση. Έκανα μια βδομάδα να βρω το δίκιο μου και να πάρω πίσω τα λεφτά. Η cosmodata δε με υποστήριξε καθόλου. Όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν ότι μου έστειλαν καλύτερη οθόνη (ips panelπηρα και μου έστειλαν tn). Έπρεπε να φτάσω τα τηλέφωνα και τα μέιλ στη μητρική εταιρεία, στην Conceptumπου κάνει την εισαγωγή στην Ελλάδα, και να τρώω χρόνο σε μέιλ και τηλέφωνα και με συνεχείς πιέσεις. Πάντα βίντεο όταν ανοίγουμε μια συσκευασία και κατά την πρώτη λειτουργία του προϊόντος. Ισχύει αποδεικτικό. Μόλις τώρα, panostom είπε Εγώ αυτές τις μέρες έμπλεξα με τη CPI Service. Έστειλα μια οθόνη για doa 7 ημερών και μου έστειλαν πίσω άλλο μοντέλο για αντικατάσταση. Έκανα μια βδομάδα να βρω το δίκιο μου και να πάρω πίσω τα λεφτά. Η cosmodata δε με υποστήριξε καθόλου. Όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν ότι μου έστειλαν καλύτερη οθόνη (ips panelπηρα και μου έστειλαν tn). Έπρεπε να φτάσω τα τηλέφωνα και τα μέιλ στη μητρική εταιρεία, στην Conceptumπου κάνει την εισαγωγή στην Ελλάδα, και να τρώω χρόνο σε μέιλ και τηλέφωνα και με συνεχείς πιέσεις. Πάντα βίντεο όταν ανοίγουμε μια συσκευασία και κατά την πρώτη λειτουργία του προϊόντος. Ισχύει αποδεικτικό. Μια αγορά θέλεις να κάνεις και πρέπει να ψάξεις ποιο σέρβις υποστηρίζει την εταιρεία για να είσαι σίγουρος ότι θα φας τη λιγότερη κοροϊδία. Τα μαγαζιά πλέον είναι μεταπωλητές και δεν ασχολούνται με το after market. Σου λένε πάρε εσύ το σέρβις και βγάλε άκρη, εμείς σου πουλήσαμε και τελείωσε η σχέση μας.
xsterg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 απο την αρχη επρεπε να την πεταξεις. μια 32" φτηνη εχει 120€. τι επισκευες και μπροκολα μου λες τωρα... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις