KoreanW Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ με αυτούς έφτασα στους 3 μήνες υπομονής, στις δυο φορές ψέματα για παράδοση σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στις μερικές δεκάδες τηλεφωνήματα με άλλοτε άλλη απάντηση και υποσχέσεις πως θα καλέσουν πίσω, πως είμαι σε προτεραιότητα, πως είναι σοβαρό, πως πάει στον προϊστάμενο, πως να μην ανησυχώ, πως το σύστημα έχει πρόβλημα, πως η εξυπηρέτηση πελατών προωθεί το θέμα, πως δεν έχει περαιτέρω πρόσβαση κτλ κτλ... 3 μήνες μετά, μόλις άρχισα να ψελλίζω για καταγγελίες, μου είπαν «μισό λεπτό» και όταν επανήλθαν, ασχολήθηκαν. Υπόψιν η περιπέτεια κράτησε από πιο πριν το lockdown, ενώ είχα όλο το δίκιο με αποδείξεις και χωρίς περιθώριο αμφισβήτησης: δε μου είχαν παραδώσει ενώ τους είχα προπληρώσει από την πρώτη στιγμή. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2020 από KoreanW 1 1
urezin Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 και εγω τα ιδια παιδια , μεγιστη κοροιδια η εταιρια δουλευει κανονικα τους πελατες της , κανενα ενδιαφερον με δικη τους υπαιτιοτητα
korakios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέσα στις γιορτές πήρα με αντικαταβολή 2 παιχνιδάκια για το ps4 . Μέσα σε 4 εργάσιμες ήρθαν , εντύπωση μου έκανε ,τα περίμενα κάπου τώρα να πω την αλήθεια!
aris1964 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Παραγγελία καφετέρια nespresso με δώρο την αφρογαλιέρα στις 30/12.παράδοση μόνο της καφετέριας στις 4/1(την πάτησα γιατί ήταν σε μεγάλο άσχετο κουτί και το είδα μετά αφού έφυγε ο courier),και από τότε συνεχή τηλέφωνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τί μπορώ να κάνω παιδιά από θέμα καταγγελίας?
Panagiotis!! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, aris1964 είπε Παραγγελία καφετέρια nespresso με δώρο την αφρογαλιέρα στις 30/12.παράδοση μόνο της καφετέριας στις 4/1(την πάτησα γιατί ήταν σε μεγάλο άσχετο κουτί και το είδα μετά αφού έφυγε ο courier),και από τότε συνεχή τηλέφωνα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τί μπορώ να κάνω παιδιά από θέμα καταγγελίας? Δεν ξέρω αν είναι τελείως σωστα αυτά που θα σου πω είναι όπως τα σκέφτομαι εγώ Τηλέφωνο στην εταιρία όχι ότι θα βγάλεις άκρη απλά αναφέρεις το πρόβλημα και ζητάς αντίγραφο της συνομιλίας σας που καταγράφετε για κάθε νόμιμη σου χρήση Γραπτή επικοινωνία με email ώστε να έχεις και από εκεί αντίγραφο και αφού δεν λάβεις καμιά απάντηση η σε γράψουν Τότε προωθείς όλα τα στοιχεία στο συνήγορο του καταναλωτή καθώς και στο ινκα Τέλος τους βαθμολογεις με όσο νομίζεις σε πλατφόρμες τύπου σκρουτζ και ελπίζεις ότι ο κόσμος που διαβάζει κάποιοι θα γλιτώσουν από το να περάσουν την ίδια ταλαιπωρία με εσένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα