Panagiotis!! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια γρήγορη αναζήτηση στην βαθμολογία του σκρουτζ Η μία αναζήτηση στο Google η media markt βαθμολογείτε με 0 θα δείτε τι εννοώ Και ξεκινάει η περίπτωση η δική μου έκανα το σφάλμα να παραγγείλω έναν εκτυπωτή και μια Web camera για κακή μου τύχη την κάμερα δεν την βάλανε στο πακέτο Τηλέφωνο πρώτο καταγραφή συμβάν και θα σας ενημερώσουμε Τηλέφωνο δεύτερο το σύστημα μας έχει πρόβλημα αφήστε στοιχεία σας και αριθμό παραγγελίας και θα σας καλέσουμε μόλις επιλυθεί το πρόβλημα Μετά ξεκίνησα να στέλνω μηνύματα για να έχω και αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που χρειαστεί απάντηση ίδια λυπούμαστε για την ταλαιπωρία θα σας καλέσει συνάδελφος Πέρασε περισσότερο από 1 μήνας και ακόμη περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό Έχουν χάσει την μπάλα; Θα τους σώσουν 29.90 που είχε η κάμερα; Βασικά αν υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ας γράψουν αν και πως βγάλαν άκρη Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Panagiotis!! 2 2 1
KoreanW Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Panagiotis!! said: Μια γρήγορη αναζήτηση στην βαθμολογία του σκρουτζ Η μία αναζήτηση στο Google η media markt βαθμολογείτε με 0 θα δείτε τι εννοώ Και ξεκινάει η περίπτωση η δική μου έκανα το σφάλμα να παραγγείλω έναν εκτυπωτή και μια Web camera για κακή μου τύχη την κάμερα δεν την βάλανε στο πακέτο Τηλέφωνο πρώτο καταγραφή συμβάν και θα σας ενημερώσουμε Τηλέφωνο δεύτερο το σύστημα μας έχει πρόβλημα αφήστε στοιχεία σας και αριθμό παραγγελίας και θα σας καλέσουμε μόλις επιλυθεί το πρόβλημα Μετά ξεκίνησα να στέλνω μηνύματα για να έχω και αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που χρειαστεί απάντηση ίδια λυπούμαστε για την ταλαιπωρία θα σας καλέσει συνάδελφος Πέρασε περισσότερο από 1 μήνας και ακόμη περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό Έχουν χάσει την μπάλα; Θα τους σώσουν 29.90 που είχε η κάμερα; Βασικά αν υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ας γράψουν αν και πως βγάλαν άκρη 1 μήνας είναι λίγο, τίποτε δεν είναι, μπορεί να είναι νωρίς. Το Mediamarkt μάλλον το έχει πάει σε άλλα μεγέθη. Θα νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα και τρολλάρω. Όσο για τα δυο τηλεφωνήματα, πάλι δεν. Στην αρχή ίσως είσαι. Μέχρι να φτάσεις στις μερικές δεκάδες έχεις δρόμο. Θα νευριάσεις που στο λέω, γιατί ξανά θα νομίσεις ότι σου ρίχνω δούλεμα. Για τα «θα σας καλέσουμε», μέχρι να το ακούσεις κάμποσες δεκάδες, ξανά έχεις ψωμί μπροστά. Μην τα βάζεις μαζί μου που στο λέω. Λοιπόν, αν ακούσουν καμιά λέξη για «καταγγελία» και για «νομικές ενέργειες» ότι είσαι έτοιμος να κάνεις τότε ίσως αλλάζουν συμπεριφορά. Ο καιρός που περνάει, δε λέει τίποτε αν δεν καταλάβουν ότι σοβαρεύει η κατάσταση. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από KoreanW
Panagiotis!! Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Σε καμία περίπτωση δεν σε παρεξηγώ φίλε Ούτως ή άλλως θα ετοιμάσω αναφορά στο συνήγορο του καταναλωτή για αρχή Έκανα το θέμα για να ακούσω διάφορες γνώμες καθώς και να δω αν υπάρχουν και άλλοι στην ίδια κατάσταση με εμένα Επίσης διαβάζοντας αυτές τις γραμμές κάποιοι άνθρωποι θα ενημερωθούν για το γίνετε και ίσως είναι πιο τυχεροί και γλιτώσουν από παρόμοια κατάσταση
randomcat Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε Έκανα το θέμα για να ακούσω διάφορες γνώμες καθώς και να δω αν υπάρχουν και άλλοι στην ίδια κατάσταση με εμένα Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξαναψωνίσεις ποτέ από εκεί και να προειδοποιείς και άλλους. Προσωπικά το έχω βάλει στην μαύρη λίστα εδώ και χρόνια. Και το Public επίσης. Αφενός επειδή είναι το πρώην Multirama που είχα βάλει στην μαύρη λίστα, και έπειτα επειδή πλέον είναι μαζί με το Media Markt. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ικανοποίηση του πελάτη - πρέπει να ταλαιπωρηθείς πρώτα, να διαμαρτυρηθείς και να το φτάσεις στα άκρα για να πάρεις αυτό που δικαιούσαι. Οπότε άντε γεια. 3 1
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Παλιά ψώνιζα και κάτι αλλά τώρα επειδή είναι δίπλα μου το χρησιμοποιώ μόνο για να δω κάποια συσκευή από κοντά να ξέρω περίπου πως είναι για να την παραγγείλω από αλλού φυσικά. 1
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Τι κοσμος Θεουλη μου απο τους απατεωνες ψωνιζουν. 2 1
ctasis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες: μακριά απο mediamarkt! Οι χειρότεροι απ'όλους είναι! Χάνουν παραγγελίες, δεν δίνουν δωροεπιταγές, καθυστερούν υπερβολικά, δεν σηκώνουν ποτέ τηλέφωνο 3
ppaio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εκτος απο την χαλια υπηρεσια...ειναι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ...Απορω πως επιβιωνουν τοσο καιρο...
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, Panagiotis!! είπε Μια γρήγορη αναζήτηση στην βαθμολογία του σκρουτζ Η μία αναζήτηση στο Google η media markt βαθμολογείτε με 0 θα δείτε τι εννοώ Και ξεκινάει η περίπτωση η δική μου έκανα το σφάλμα να παραγγείλω έναν εκτυπωτή και μια Web camera για κακή μου τύχη την κάμερα δεν την βάλανε στο πακέτο Τηλέφωνο πρώτο καταγραφή συμβάν και θα σας ενημερώσουμε Τηλέφωνο δεύτερο το σύστημα μας έχει πρόβλημα αφήστε στοιχεία σας και αριθμό παραγγελίας και θα σας καλέσουμε μόλις επιλυθεί το πρόβλημα Μετά ξεκίνησα να στέλνω μηνύματα για να έχω και αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που χρειαστεί απάντηση ίδια λυπούμαστε για την ταλαιπωρία θα σας καλέσει συνάδελφος Πέρασε περισσότερο από 1 μήνας και ακόμη περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο Προσπαθώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό Έχουν χάσει την μπάλα; Θα τους σώσουν 29.90 που είχε η κάμερα; Βασικά αν υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ας γράψουν αν και πως βγάλαν άκρη Είχα και εγώ προβλήματα με το leroy merlin για κάτι πράγματα, αλλά δεν άργησαν τόσο και τελικά μου τα έστειλαν, απλά υπήρχε ασυνεννοησία και κάποιος/α υπάλληλος που βαριόταν να απαντήσει στο email μου. 1
djjojo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Παρέλαβα την προηγούμενη Τρίτη σκουπάκι χειρός της black and decker από ΑCS,πάω σπίτι το ανοίγω μια χαρά όλα,πάω να δοκιμάσω την βάση φόρτισης που έχει αλλά γιοκ,νεκρό τελείως.Τους πήρα την επόμενη μέρα και μου είπαν να στείλω βιντεάκι στο email τους με το πρόβλημα όπως και έκανα την ίδια μέρα ή αν θέλω να μιλήσω με black and decker και να το πάω για επισκευή που αρνήθηκα.Εδω και 1 βδομάδα τώρα τους έχω πάρει άλλες 3 φορές τηλ και άκρη δεν βγάζω.
Bitbit Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 11/12/2020 στις 6:34 ΜΜ, ppaio είπε Εκτος απο την χαλια υπηρεσια...ειναι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ...Απορω πως επιβιωνουν τοσο καιρο... Καλά πολλοί είναι πανάκριβοι και επιβιώνουν. Αυτή την απορία είχα κι εγώ. Όχι για τους συγκεκριμένους αλλά γενικά. Βλέπω πελάτες σε γνωστή αλυσίδα μαρκετ, που αν εξαιρέσεις κάτι προσφορές, οι τιμές είναι στο Θεό. Πως ψωνίζετε ρε μάγκες από εκεί ;
jimwalker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, djjojo είπε Παρέλαβα την προηγούμενη Τρίτη σκουπάκι χειρός της black and decker από ΑCS,πάω σπίτι το ανοίγω μια χαρά όλα,πάω να δοκιμάσω την βάση φόρτισης που έχει αλλά γιοκ,νεκρό τελείως.Τους πήρα την επόμενη μέρα και μου είπαν να στείλω βιντεάκι στο email τους με το πρόβλημα όπως και έκανα την ίδια μέρα ή αν θέλω να μιλήσω με black and decker και να το πάω για επισκευή που αρνήθηκα.Εδω και 1 βδομάδα τώρα τους έχω πάρει άλλες 3 φορές τηλ και άκρη δεν βγάζω. Ακομα νωρις ειναι..Εδω και 20 μερες ταλαιπωρουμαι με ενα ταμπλετ που δεν δουλεψε ποτε,απειρα τηλεφωνηματα τα οποια οοοοποτε πιασεις γραμμη λενε "το προωθω επειγον" η "εχει πεσει το συστημα,θα σας καλεσουμε εμεις",το οποιο δεν εγινε ποτε.επισης δεν απαντανε ουτε σε mail,μονη λυση ο συνηγορος καταναλωτη...
tutuyo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Ψωνίζω μια κουζίνα από αυτούς αρχές Οκτωβρίου. Υποτίθεται έπαιρνα και μια δωροεπιταγη 29.90 λόγω ανακύκλωσης Δύο μήνες μετά τίποτα. 3 τηλέφωνα, ένα email τίποτα, κολοκύθια Δεν ξέρω εάν έχει νόημα να κάνω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή, δεν είναι το ποσό της δωροεπιταγης, κλαιν Είναι η κοροϊδία που με πριζωνει 1
Panagiotis!! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο συνήγορο του καταναλωτή πάμε ακόμη και για 5 ευρώ ρε παιδιά δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα μα και ηθικό Επίσης η ενημέρωση του κόσμου είναι βασικό κομμάτι όσο περισσότεροι το διαβάσουν τόσο το καλύτερο για τον καταναλωτή Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από Panagiotis!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα