koulisss1979 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Ο τρόπος σύνδεσης είναι με HDMI . Μήπως το free sync ενεργοποιείται με DISPLAY PORT? Πάντως θα βάλω και ένα από τα προγράμματα που μου δίνεις παραπάνω γιατί με με το afterburner έχω προβλήματα Ευχαριστώ για την απάντηση Έξυπνος δεν το παίζω ποτέ ακούω πολλές γνώμες για να αναβαθμίσω τον εγκέφαλο μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καλά το λογισμικό της AMD τόσο καλά
Sakiz105 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, koulisss1979 είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καλά το λογισμικό της AMD τόσο καλά ούτε και η AMD να σου πω την αλήθεια
leros2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, koulisss1979 είπε πες μου σε παρακαλω γιατι οταν ειχα την RX580 8GB PULSE δεν με αφηνε να ενεργοποιησω το freesync μέσα από τους πρόγραμμα της AMD, ενω στο κουτι της καρτας εγραφε freesync 2.0 ???????????????? Μόλις ανοιγα το Λογισμικό Radeon της AMD η επιλογή freesync ήταν off, αλλά όταν πήγαινα να το ενεργοποιήσω δεν άνοιγε στο on, μήπως ξέρεις γιατί? ποια οθόνη έχεις ?
panoskatos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, koulisss1979 είπε Ο τρόπος σύνδεσης είναι με HDMI . Μήπως το free sync ενεργοποιείται με DISPLAY PORT? To Freesync δουλευει με Display Port , αν δεν έχει η οθόνη σου Display Port Θα πρέπει να αγοράσεις HDMI 2.0 και φυσικά η οθόνη θα πρέπει να υποστηρίζει Freesync .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα