jgeorgiou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Και οι δύο πρέπει να βγάζουν. Σωστός , ΜΟΝΟ οι μπροστινοί(πρόσοψη) πρέπει να βάζουν (για εμένα συνήθως είναι περιττοί) Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από jgeorgiou
chrismilo91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Να βάλω τους 2 μπροστά να βάζουν 1 πίσω να βγάζει και οι 2 πάνω να βγάζουν ; Μπροστά έχω είδη 2ο απλά περιμένω ανταπτορα
jgeorgiou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Ο πίσω να βγάζει ή να βάζει ; ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕ ΟΛΟΥΣ βάλε 1 πάνω από CPU (να βγάζει) βάλε 1 πίσω από CPU (να βγάζει) ΥΓ(από κάτω) δεν χρειάζεσαι άλλον , οι μπροστινοί εσένα σου προσφέρουν ελάχιστα και τσάμπα επιβαρύνεσαι τον θόρυβο και την σκόνη Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από jgeorgiou
chrismilo91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε φτιάξε το σωστά και θα σου μειωθεί (λίγο) ο θόρυβος) Κομπλέ άρα τους βάζω όλους να βγάζουν και βάζουν μόνο οι μπροστά ωραία το cooler πάντως θα το αγοράσω κυρίως για τον θόρυβο Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από chrismilo91 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή εμένα με βοήθησε και η εικόνα πριν καιρό που είχα την ίδια απορία με την τοποθέτηση ανεμιστήρων, παραθέτω μια εικόνα από τις πολλές που υπάρχουν 😉 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα