giorgosxristou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, θα ήθελα την βοήθεια σας σε ενα κάπωςς (για εμενα )κουφο πρόβλημα, στην παρακάτω φωτογραφία εχω την τοπολογία του δικτύου μου, επειδη ειναι μονοκατοικία εχω αγορασει 2 xiaomi 4A για να καλύψω κάπως τους χώρους σε ολο το οικοπεδο, το προβλημα ειναι οτι :Οταν απο το κεντρικο switch συνδέσω το xiaomi στην συνεχεια τον υπολογιστή πανω στο xiaomi ο υπολογιστής δεν εχει ιντερνετ...αν ομως απο την γραμμή που ερχεται απο το κεντρικο switch δώσω σε ενα αλλο δευτερεύον switch και απο εκει παρει το xiaomi και ο υπολογιστης ολα ειναι οκ ,το κουφο ειναι πως ΑΝ απο το κεντρικο switch παω στο xiaomi και απο το xiaomi δωσω στο δευτερεύον switch και απο το switch δωσω στον υπολογιστή εχω ιντερνετ... και στις τρεις περιπτώσεις στο wifi εχω ιντερνετ ,το προβλημα μου ειναι οτι το xiaomi δεν δινει ιντερνετ στον υπολογιστη αν δεν μεσολαβήσει switch και για λογους χορου θελω να αφαιρέσω το δευτερεύον switch. οταν συνδεσω τον υπολογιστη απευθειας στο xiaomi στους προσαρμογεις δικτυου γραφει: identifying Interenet, στο windows network diagnostics βγάζει αποτελεσμα"ethernet doesent have a valid ip configuration" πως εξηγηται αυτο? το λειτουργικο μου ειναι windows 10. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από giorgosxristou
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 To Xiaomi το έχεις σε Access Point mode ή παίζει σαν router με το modem του παρόχου σε bridge (ή DMZ/Double Nat/κτλπ) ? Αν παίζει σαν router με του ISP να είναι το modem (bridge), τότε πάνω στο modem συνδέεται η WAN του Xiaomi και στην άλλη port του Xiaomi κουμπώνεις το 1o πρώτο switch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα