PennyVita Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποιο σχετικό θέμα, συγγνώμη εάν έπρεπε να το βάλω σε άλλη κατηγορία. Έχω δει κατά καιρούς που υπάρχουν θέματα σχετικά με ενοίκιο, διαμερίσματα κτλπ. Η ερώτησή μου είναι σχετικά με τα κοινόχρηστα και το πετρέλαιο. Έχω μετακομίσει τον τελευταίο καιρό και προσπαθώ να καταλάβω σχετικά με τις χρεώσεις. Έχουμε αυτόνομη θέρμανση στη πολυκατοικία με πετρέλαιο. Η ερώτηση μου είναι όταν βάζουν πετρέλαιο π.χ. έβαλαν τον Απρίλιο και έδωσα ένα Χ ποσό που είχε βγει από τα σύνολο δαπανών και το ποσοστό συμμετοχής από όσο είδα στα κοινόχρηστα. Εγώ δεν έχω ανάψει ακόμα θέρμανση και τώρα Νοέμβριο έβαλαν πάλι πετρέλαιο και ξανά πλήρωσα ένα ποσό. Η απορία μου είναι αυτά τα ποσά που δίνω κάθε φορά που βάζουν πετρέλαιο αφαιρούνται κάποια στιγμή από το ποσό που θα κάψω; Ή απλά εγώ θα πληρώνω το ποσό που αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό συμμετοχής ακόμα και εάν δεν καίω; Απλά στο πατρικό μου δεν είχαμε αυτόνομη θέρμανση οπότε δεν γνωρίζω πως πάει. Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, PennyVita είπε Ή απλά εγώ θα πληρώνω το ποσό που αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό συμμετοχής ακόμα και εάν δεν καίω; Aυτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα