alkinator5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια. Ειχα δηλωσει στα κεπ οτι θελω πολεμικο ναυτικο και με εβαλαν εκει τελικα.Ομως στην πορεια αλλαξα γνωμη για το ναυτικο..και θελω να παω ειδικες δυναμεις (κατα προτιμηση αμφυβιος καταδρομεας).Τι μπορω να κανω;;απο το πολεμικο ναυτικο δεν μπορω να παω εκει σωστα;;
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχάς, μην μάθεις ορθογραφία. Όπως είσαι, έχεις αβάτζο... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Vassilis_24
g_f Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, Vassilis_24 said: Καταρχάς, μην μάθεις ορθογραφία, όπως είσαι, έχεις αβάτζο... Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω....
G.TH. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Τηλεφωνείς στο βύσμα που σε έβαλε ΠΝ για να σε ξανά βάλει ΣΞ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, alkinator5 είπε Καλησπερα παιδια. Ειχα δηλωσει στα κεπ οτι θελω πολεμικο ναυτικο και με εβαλαν εκει τελικα.Ομως στην πορεια αλλαξα γνωμη για το ναυτικο..και θελω να παω ειδικες δυναμεις (κατα προτιμηση αμφυβιος καταδρομεας).Τι μπορω να κανω;;απο το πολεμικο ναυτικο δεν μπορω να παω εκει σωστα;; Τωρα υπηρετείς δηλαδή;
momotis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, alkinator5 είπε θελω να παω ειδικες δυναμεις (κατα προτιμηση αμφυβιος καταδρομεας).Τι μπορω να κανω;; Mια ζυγαριά είναι μια καλή αρχή.
G.bar Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, alkinator5 είπε Καλησπερα παιδια. Ειχα δηλωσει στα κεπ οτι θελω πολεμικο ναυτικο και με εβαλαν εκει τελικα.Ομως στην πορεια αλλαξα γνωμη για το ναυτικο..και θελω να παω ειδικες δυναμεις (κατα προτιμηση αμφυβιος καταδρομεας).Τι μπορω να κανω;;απο το πολεμικο ναυτικο δεν μπορω να παω εκει σωστα;; Στα χρόνια μου μπορούσες να πας από πολεμικό ναυτικό στην ΜΥΚ και από εκεί μετά σε καράβι η σε αμφίβια μοίρα. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα αυτό, όπως και δεν ξέρω αν θα έβγαζες φυσικά όλο το σχολείο. Από εκεί και έπειτα, επειδή ήμουν ειδικές δυνάμεις σε μοίρα αλεξιπτωτιστών, καλύτερα να το αποφύγεις και να πας κάπου απλά να κάνεις τη θητεία σου όσο πιο χαλαρά γίνεται, αφήνοντας τον κάθε στρατόκαυλο να βγάλει τα κόμπλεξ του άλλου. Οι ειδικές δυνάμεις, εκτός αν είσαι μόνιμος, θα μπορούσαν να λέγονται και ειδικές δυνάμεις καθαριότητας και αγγαρείας. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από G.bar 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις