PurpleNinja Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάνετε“login” εάν έχετε λογαριασμό ή εγγραφεί εάν δεν έχετε, ώστε να το προσθέσετε για πάντα δωρεάν στον λογαριασμό σας. Πατάτε στο εικονίδιο "Add to library" που βρίσκετε κάπου προς το τέλος, πηγαίνετε στην καρτέλα "Showcase" και το βρίσκετε για να το κατεβάσετε. Free: https://freebies.indiegala.com/soulless-ray-of-hope Στο steam έχει 8,19€: https://store.steampowered.com/app/528300/Soulless_Ray_Of_Hope/ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από matrixxx αφαιρεση referral 2 1
emperor4her Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καπου το χανω... εχω ηδη 3 παιχνιδια εδω, πως τα περναω στο steam?
PurpleNinja Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, emperor4her είπε Καπου το χανω... εχω ηδη 3 παιχνιδια εδω, πως τα περναω στο steam? Έψαξα στο google δεν βγήκα κατι, λένε να επικοινωνήσουμε στο [email protected]
emperor4her Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, PurpleNinja είπε Έψαξα στο google δεν βγήκα κατι, λένε να επικοινωνήσουμε στο [email protected] κατσε, εσυ πως τα εβαλες? η δεν τα εχεις βαλει?
dim_plo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PurpleNinja είπε https://freebies.indiegala.com/soulless-ray-of-hope Αφαίρεσε, σε παρακαλώ πολύ, το τελευταίο τμήμα του url link σου: Είναι referral και συνιστά παράβαση των κανόνων του forum. Όσοι επισκεφθήκατε το παραπάνω link, καθαρίστε τα cookies σας. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από matrixxx 1
PurpleNinja Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, emperor4her είπε κατσε, εσυ πως τα εβαλες? η δεν τα εχεις βαλει? Δεν τα εχω βάλει ακόμα, τώρα που το είπες συνειδητοποίησα ότι δεν εχω άμεση πρόσβαση στα κλειδιά, ίσως επειδη είναι δωρεάν να μην μπορούμε να τα μετακινήσουμε (κουτο βεβαια) αλλά απάντηση μόνο μεσω μαιλ βλεπω ότι θα πάρουμε 10 λεπτά πριν, dim_plo είπε Αφαίρεσε, σε παρακαλώ πολύ, το τελευταίο τμήμα του url link σου: Είναι referral και συνιστά παράβαση των κανόνων του forum. Όσοι επισκεφθήκατε το παραπάνω link, καθαρίστε τα cookies σας. δεν βλεπω καποιο referral ούτε στο αρχικο ουτε στην παράθεση σου, περα απο αυτό που γράφεις εσυ 🤔
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, PurpleNinja είπε δεν βλεπω καποιο referral ούτε στο αρχικο ουτε στην παράθεση σου, περα απο αυτό που γράφεις εσυ 🤔 Στο λινκ σου ηταν, οχι στο κειμενο. Το εβαλες-paste και μετα το εβγαλες μονο απο το "κειμενο", πως και δεν το θυμασαι; Anyway το εβγαλα εγω μολις.
PurpleNinja Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Στο λινκ σου ηταν, οχι στο κειμενο. Το εβαλες και μετα το εβγαλες μονο απο το κειμενο, πως και δεν το θυμασαι; Anyway το εβγαλα εγω μολις. Δεν μπορώ να θυμαμαι τοσες ωρες ολες τις κινηση μου στο νετ, πιθανότατα αφού το έσβησα, επειδη κανει αυτόματα λινκ να το κρατησε το αρχικο. Αυτο ειναι ιδιομορφία του text editor σας, θα το εχω υπόψιν όταν γραφω εδώ. Δολος δεν υπάρχει, μου ηρθε μαιλ και ειπα να το μοιραστώ.
demian83 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, emperor4her είπε Καπου το χανω... εχω ηδη 3 παιχνιδια εδω, πως τα περναω στο steam? δεν δινουν steam keys, κανεις download το παιχνιδι απο το site τους πατωντας πανω στο εικονιδιο των windows (η οποιου αλλου os ειναι διαθεσιμο) 2
emperor4her Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, demian83 είπε δεν δινουν steam keys, κανεις download το παιχνιδι απο το site τους πατωντας πανω στο εικονιδιο των windows (η οποιου αλλου os ειναι διαθεσιμο) ok! νομιζα οτι καπου διαβασα κατι για steam! υποθετω καπου αλλου το διαβασα και μπερδευτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα