AngieN11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα σας!Εχω ενα tablet lenovo tb 4 8 plus..Εδω και λιγες μερες εχει ενα προβλημα με το μικροφωνο..Οταν ειμαι χωρις ακουστικα ακουω κανονικα τους αλλους,αλλα δεν με ακουνε εκεινοι(ακουγεται παρα πολυ χαμηλοφωνα εως καθολου).Οταν βαζω ακουστικα ακουγομαι και ακουω κανονικα.. Απο οτι εχω καταλαβει εχει προβλημα το μικροφωνο,αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν θελει καποια ρυθμιση ή εχει χαλασει το μικροφωνο εσωτερικα..Τι μπορω να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, AngieN11 είπε Τι μπορω να κανω?? τίποτε , χρησιμοποιείς ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngieN11 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Το θεμα μου ειναι να το χρησιμοποιω χωρις ακουστικα!Κανει παιδακι τηλεκπαιδευση και δεν θελω να φοραει συνεχεια ακουστικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, AngieN11 είπε Το θεμα μου ειναι να το χρησιμοποιω χωρις ακουστικα!Κανει παιδακι τηλεκπαιδευση και δεν θελω να φοραει συνεχεια ακουστικα.. Μπορεί όμως να φταίει το βύσμα των ακουστικών! Οταν δηλαδή βγάζεις το βύσμα, να μην κλείνει σωστά ο εσωτερικός διακόπτης του βύσματος για να συνδέσει το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Οπως και νά 'χει, αυτό πρέπει να το κάνει τεχνικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα