jimlost Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Φιλε μου.. Παρε ναυαρχιδα huawei και θα χεις μπαταρια δυο ημερων. Ειχα s10+ και s9+(πιο πριν) και πηγα σε p30 pro.... Εκτος του οτι η καμερα ειναι κλασεις ανωτερη.... Παρατησα τα powerbank μια κ εξω... Μπαταρια δυο ημερων γ πλακα... Και προφανως αδιαβροχο κλπ. Παντως σχετικα με την αδιαβροχοποιηση... Σε βροχη π μ χει τυχει παλιοτερα με κινητο π ειχα τοτε (honor 8x) που δν ηταν αδιαβροχο...ειχε τυχει ν βγαζω φωτογραφιες σ ταξιδι γ μερες μ βροχη κ τ κινητο μουσκεμα.... Δεν επαθε τπτ. Γενικα δν παθαινουν κατι με βροχη κ απλα αν πεσει νερο... (γ σκονες χωματα κλπ δν γνωριζω). Μιας π εχεις pixel.. Μια γνωμη.. Για δευτερη συσκευη το pixel 2 xl στα 180€ μεταχειρισμένο ειναι καλη επιλογη η δν αξιζει πλεον ουτε σ αυτα τ λεφτα? Για δευτερο παντα.... Δλδ τη χαμαλοδουλεια... Παραλια τ καλοκαιρι... Γυμναστήριο... Σπιτι λιωσιμο... Κλπ. Καλημέρα Huawei είχα δοκιμάσει το P 20 Pro και Mate 20 και η απόκριση της οθόνης με νερό πάνω ήταν πολύ χάλια... Ακόμα η έλλειψη Google είναι σημαντική για μένα,ξέρω ότι μπορώ να τα βάλω αλλά...Η. Huawei είναι ίσως η μόνη εταιρεία που δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα...Τα Pixel πάντα αξίζουν...Απλά δεν έχεις VoLTE-Wifi calling... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos17589 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jimlost είπε Καλημέρα Huawei είχα δοκιμάσει το P 20 Pro και Mate 20 και η απόκριση της οθόνης με νερό πάνω ήταν πολύ χάλια... Ακόμα η έλλειψη Google είναι σημαντική για μένα,ξέρω ότι μπορώ να τα βάλω αλλά...Η. Huawei είναι ίσως η μόνη εταιρεία που δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα...Τα Pixel πάντα αξίζουν...Απλά δεν έχεις VoLTE-Wifi calling... Εχω αλλαξει ναυαρχιδες απο πολλες εταιρίες κ ειναι η μόνη φορα π δν εχω παραπονο απο κατι... Πχ xiaomi το λογισμικο.. Samsung μπαταρια.. Κλπ. Για το pixel τ σκεφτομαι... Εχω βρει και ενα oneplus 6 και σκεφτομουν τι απο τα δυο γι αυτο... Σε ευχαριστώ πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Κοντος ψαλμος, για να δουμε... https://tekdeeps.com/with-a-touching-teaser-samsung-is-preparing-us-for-the-exynos-2100-βίντεο/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα