Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S21: Διαρροές που αποκαλύπτουν σχεδίαση δύο τόνων και παγκόσμια κυκλοφορία στις 29 Ιανουαρίου

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Φιλε μου.. Παρε ναυαρχιδα huawei και θα χεις μπαταρια δυο ημερων. Ειχα s10+ και s9+(πιο πριν) και πηγα σε p30 pro.... Εκτος του οτι η καμερα ειναι κλασεις ανωτερη.... Παρατησα τα powerbank μια κ εξω... Μπαταρια δυο ημερων γ πλακα... Και προφανως αδιαβροχο κλπ. Παντως σχετικα με την αδιαβροχοποιηση... Σε βροχη π μ χει τυχει παλιοτερα με κινητο π ειχα τοτε (honor 8x) που δν ηταν αδιαβροχο...ειχε τυχει ν βγαζω  φωτογραφιες σ ταξιδι γ μερες μ βροχη κ τ κινητο μουσκεμα.... Δεν επαθε τπτ. Γενικα δν παθαινουν κατι με βροχη κ απλα αν  πεσει νερο... (γ σκονες χωματα κλπ δν γνωριζω). Μιας π εχεις pixel.. Μια γνωμη.. Για δευτερη συσκευη το pixel 2 xl στα 180€ μεταχειρισμένο ειναι καλη επιλογη η δν αξιζει πλεον ουτε σ αυτα τ λεφτα? Για δευτερο παντα.... Δλδ τη χαμαλοδουλεια... Παραλια τ καλοκαιρι...  Γυμναστήριο... Σπιτι λιωσιμο... Κλπ. 

Καλημέρα Huawei είχα δοκιμάσει το  P 20 Pro και Mate 20 και η απόκριση της οθόνης με νερό πάνω ήταν πολύ χάλια... Ακόμα η έλλειψη Google είναι σημαντική για μένα,ξέρω ότι μπορώ να τα βάλω αλλά...Η. Huawei είναι ίσως η μόνη εταιρεία που δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα...Τα Pixel πάντα αξίζουν...Απλά δεν έχεις VoLTE-Wifi calling...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, jimlost είπε

Καλημέρα Huawei είχα δοκιμάσει το  P 20 Pro και Mate 20 και η απόκριση της οθόνης με νερό πάνω ήταν πολύ χάλια... Ακόμα η έλλειψη Google είναι σημαντική για μένα,ξέρω ότι μπορώ να τα βάλω αλλά...Η. Huawei είναι ίσως η μόνη εταιρεία που δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα...Τα Pixel πάντα αξίζουν...Απλά δεν έχεις VoLTE-Wifi calling...

Εχω αλλαξει ναυαρχιδες απο πολλες εταιρίες κ ειναι η μόνη φορα π δν εχω παραπονο απο κατι... Πχ xiaomi το λογισμικο.. Samsung μπαταρια.. Κλπ. Για το pixel τ σκεφτομαι... Εχω βρει και ενα oneplus 6 και σκεφτομουν τι απο τα δυο γι αυτο... Σε ευχαριστώ πολυ!! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...