jimlost Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Φιλε μου.. Παρε ναυαρχιδα huawei και θα χεις μπαταρια δυο ημερων. Ειχα s10+ και s9+(πιο πριν) και πηγα σε p30 pro.... Εκτος του οτι η καμερα ειναι κλασεις ανωτερη.... Παρατησα τα powerbank μια κ εξω... Μπαταρια δυο ημερων γ πλακα... Και προφανως αδιαβροχο κλπ. Παντως σχετικα με την αδιαβροχοποιηση... Σε βροχη π μ χει τυχει παλιοτερα με κινητο π ειχα τοτε (honor 8x) που δν ηταν αδιαβροχο...ειχε τυχει ν βγαζω φωτογραφιες σ ταξιδι γ μερες μ βροχη κ τ κινητο μουσκεμα.... Δεν επαθε τπτ. Γενικα δν παθαινουν κατι με βροχη κ απλα αν πεσει νερο... (γ σκονες χωματα κλπ δν γνωριζω). Μιας π εχεις pixel.. Μια γνωμη.. Για δευτερη συσκευη το pixel 2 xl στα 180€ μεταχειρισμένο ειναι καλη επιλογη η δν αξιζει πλεον ουτε σ αυτα τ λεφτα? Για δευτερο παντα.... Δλδ τη χαμαλοδουλεια... Παραλια τ καλοκαιρι... Γυμναστήριο... Σπιτι λιωσιμο... Κλπ. Καλημέρα Huawei είχα δοκιμάσει το P 20 Pro και Mate 20 και η απόκριση της οθόνης με νερό πάνω ήταν πολύ χάλια... Ακόμα η έλλειψη Google είναι σημαντική για μένα,ξέρω ότι μπορώ να τα βάλω αλλά...Η. Huawei είναι ίσως η μόνη εταιρεία που δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα...Τα Pixel πάντα αξίζουν...Απλά δεν έχεις VoLTE-Wifi calling...
Giorgos17589 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jimlost είπε Καλημέρα Huawei είχα δοκιμάσει το P 20 Pro και Mate 20 και η απόκριση της οθόνης με νερό πάνω ήταν πολύ χάλια... Ακόμα η έλλειψη Google είναι σημαντική για μένα,ξέρω ότι μπορώ να τα βάλω αλλά...Η. Huawei είναι ίσως η μόνη εταιρεία που δεν έχω ασχοληθεί μαζί της ιδιαίτερα...Τα Pixel πάντα αξίζουν...Απλά δεν έχεις VoLTE-Wifi calling... Εχω αλλαξει ναυαρχιδες απο πολλες εταιρίες κ ειναι η μόνη φορα π δν εχω παραπονο απο κατι... Πχ xiaomi το λογισμικο.. Samsung μπαταρια.. Κλπ. Για το pixel τ σκεφτομαι... Εχω βρει και ενα oneplus 6 και σκεφτομουν τι απο τα δυο γι αυτο... Σε ευχαριστώ πολυ!!
ScorpioX777 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Κοντος ψαλμος, για να δουμε... https://tekdeeps.com/with-a-touching-teaser-samsung-is-preparing-us-for-the-exynos-2100-βίντεο/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα