Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S21: Διαρροές που αποκαλύπτουν σχεδίαση δύο τόνων και παγκόσμια κυκλοφορία στις 29 Ιανουαρίου

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

σχεδίαση δύο τόνων

😂😂

2 τόνους συσκευή από τη Samsung αλλά εσείς κάθεστε και λέτε για τα κινέζικα που είναι 210 γραμμάρια και σας χαλάει. Αμάν πια. Τρελό αστείο, χαχαχα 😛😂🙃😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, zodiacskipper είπε

Είχατε και στο χωριό σου αυτήν την τρύπα ? 

Μου φαίνεται ξεχνας τα μπεζελ οικόπεδο... 

Αφού τα προτιμάς πάρε κινητό του 2016

Στο χωριό μου εμείς τις βουλώνουμε τις τρύπες και Όπως πολύ σωστά είπες ένα S8 έχω

• Like 2

2 ώρες πριν, sortep2 είπε

Δηλαδή εδώ στην Ελλάδα θα φάμε στην μάπα πάλι τον exynos........ 

Μη βιάζεσαι γιατί ο νέος Exynos μπορεί να είναι πιο γρήγορος...

3 ώρες πριν, trelos_ είπε

Ο πρώτος που θα βγάλει κάμερα κάτω από την οθόνη χωρίς αυτή την ανόητη τρύπα θα με κάνει πελάτη του

"Πρώτος" δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερος. Μπορεί να σημαίνει πρώτος και χειρότερος ή μέτριος. Αν δεις όλο το βίντεο για το ZTE θα καταλάβεις τι εννοώ. Μη μιλήσουμε για το Rolo - Roio - Roido Flex πώς το λέγανε το "πρώτο αναδιπλούμενο κινητό". 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή με τον exynos, τη μικρη μπαταρία, το μεγαλο εξόγκωμα στις καμερες δε στράφηκαν πολλοί φετος σε note και έχει περάσει λίγο απαρατήρητο, θα το ξαναπώ οτι φέτος απο την γενική αδιαφορία της Samsung είδαμε για πρώτη φορά στα χρονικά ΠΑΛΙΌΤΕΡΟ μοντέλο εταιρείας (S20 ultra) να καταφέρνει μεγαλύτερο σκορ βαθμολογίας κάμερας στο DXO απο ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ μοντέλο της ίδιας (note 20 ultra) 

ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ EXYNOS ΛΈΕΙ ΠΟΛΛΆ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΊΖΕΙ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η HUAWEI... 

Επεξ/σία από pacahontas III milagros

αυτο που παντα βγαινει κακια για οτι τηλεφωνο βγαινει απο τους ειδικους με προβληματιζει εξαπανεκαθεν. κανεις απ αυτους ομως δεν μενει μ ενα απλο τηλεφωνο οπως αυτό με τα πλήκτρα. η κοροϊδία στο μεγαλείο της.

3 ώρες πριν, trelos_ είπε

Ο πρώτος που θα βγάλει κάμερα κάτω από την οθόνη χωρίς αυτή την ανόητη τρύπα θα με κάνει πελάτη του

Υπάρχουν τέτοια κινητά ψαξτο

• Like 1

4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

η pop-up κάμερα δεν σου κάνει;

Με Pop up κάμερα χάνεις την αδιαβροχοποιηση..

Προσωπικά εγώ ποτέ δεν θα επερνα κινητό με Pop up κάμερα..

4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Όλοι περιμέναμε ότι θα ακολουθήσει.. Γιατί ότι αρνητικό κάνει η Apple ακολουθούν και οι υπόλοιπες.. Εγώ να πω την αλήθεια περίμενα να το κάνει από το μεθεπόμενο μοντέλο κ όχι τόσο νωρίς που κοροϊδεύε 2 μήνες πριν...   Σε αυτές τις σειρές ότι είχε να βάλει κ να δώσει το έκανε το μέλλον λογικά βρίσκεται στα αναδιπλωμενα όπου οι τιμές εκεί είναι ακόμα πιο τραγικές..   Κ στις τιμές φταίει η κυρία Apple  κ μετά οι υπόλοιπες που ακολούθησαν αυτές τις τιμές  κ μετά φταίμε κ μεις που τους δίνουμε τα λεφτά μας σε χίλια ευρώ κ σε 1200..

Δεν περιμενα οτι θα συμφωνουμε.. Χαχαχα.... Σωστος.. Αν κ στο τελος... Νομιζω πρωτα φταιμε εμεις... Κ μετα οι εταιριες. Αλλιως δν θα βαζαν τετοιες τιμες αν δν ειχαν αντικρισμα στην αγορα. Και δυστυχως με πρωτη κ καλυτερη την apple εχουν μια χαρα αντικρισμα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jimlost είπε

Δεν ειναι τοσο η αδιαβροχοποιηση τ θεμα (εκτος αν το κάνεις μπανιο).. . Άλλωστε κανενα κινητο δν ειναι αδιαβροχο... Απλα αλλα αντεχουν στο νερο παραπανω αν βραχουνε και αλλα καθολου.... Τ θεμα ειναι πως ειναι κινούμενος μηχανισμός... Και οπως ολα τα κινουμενα μηχανικα μερη...οσες δοκιμες κ αν εχουνε κανει... Μπορει καποια στιγμη να σ μεινει στο χερι ειτε απο προβλημα ειτε απο.... Γκαντεμια.. και μετα να ψαχνεσαι. 

4 ώρες πριν, Watchfreek είπε

χαλια σχεδιασμοςτης καμερας

Στο απλο και το plus βλεπεται.. Καλυτερο απο περσι.... Στο ultra μια απ τ ιδια... Η μιση πλατη τ κινητου..... Τουλάχιστον θα εξεχουν λιγοτερο φετος λενε σ σχεση μ τ περσινο π ηταν σαν να την ειχες κολλησει πανω στην πλατη τ κινητού. 

Επεξ/σία από Giorgos17589

Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα θα έρθει με τον νέο Exynos οπότε περιμένουμε να δούμε τις επιδόσεις του επεξεργαστή. Εάν πάλι είναι εμφανώς κατώτερος του 888 θα πάω σε Oneplus. Βελτίωση η αντικατάσταση του αισθητήρα ToF. Το αποστασιόμετρο laser λειτουργεί πάντα ποιο καλά και ποιο γρήγορα. Γιατί όμως 3 κάμερες στο απλό μοντέλο με 64 Mp; Την στιγμή μάλιστα που πολλά κινητά της μεσαίας κατηγορίας επόμενης γενιάς θα έχουν 4; 

13 ώρες πριν, zodiacskipper είπε

Είχατε και στο χωριό σου αυτήν την τρύπα ? 

Μου φαίνεται ξεχνας τα μπεζελ οικόπεδο... 

Αφού τα προτιμάς πάρε κινητό του 2016

ή  Iphone..

12 ώρες πριν, jimlost είπε

Γιατί χάνεις; Άνετα μπορεί να φτιαχτεί να σφραγίζει είτε είναι ανοικτή είτε κλειστή. Απλά η xiaomi δεν το κάνει. Αν κάποιος ήθελε θα μπορούσε να το κάνει.... Πάντως η καλύτερη λύση για μένα είναι να μπορείς να γυρίζεις την back camera μπρστά. Την μία από τις πολλές, δεν χρειάζεται όλες. Αυτές έχουν καλύτερη ποιότητα.

18 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Δεν ειναι τοσο η αδιαβροχοποιηση τ θεμα (εκτος αν το κάνεις μπανιο).. . Άλλωστε κανενα κινητο δν ειναι αδιαβροχο... Απλα αλλα αντεχουν στο νερο παραπανω αν βραχουνε και αλλα καθολου.... Τ θεμα ειναι πως ειναι κινούμενος μηχανισμός... Και οπως ολα τα κινουμενα μηχανικα μερη...οσες δοκιμες κ αν εχουνε κανει... Μπορει καποια στιγμη να σ μεινει στο χερι ειτε απο προβλημα ειτε απο.... Γκαντεμια.. και μετα να ψαχνεσαι. 

Στο απλο και το plus βλεπεται.. Καλυτερο απο περσι.... Στο ultra μια απ τ ιδια... Η μιση πλατη τ κινητου..... Τουλάχιστον θα εξεχουν λιγοτερο φετος λενε σ σχεση μ τ περσινο π ηταν σαν να την ειχες κολλησει πανω στην πλατη τ κινητού. 

Βασικά εγώ την συσκευή την θέλω με αδιαβροχοποιηση λόγο δουλειάς...Πολλές φορές επειδή κάνω εξωτερική δουλειά,κάτω από όλες τις συνθήκες,βροχή,χιόνι,χώμα το καλοκαίρι,θω η συσκευή να αντέχει το νερό...Μέχρι στιγμής ότι Samsung S/Note είχα ανταποκρίθηκαν άψογα...Δεν το θέλω για εφέ η πισίνες θάλασσες κλπ κλπ...Ελπίζω να σε κάλυψα...Και το Pixel 4 XL που έχω μια χαρά ανταποκρίνεται...και φυσικά το  Note 8 που σιγά σιγά πάει για απόσυρση...Το κινητό είναι και εργαλείο δουλειάς,αυτό που με χαλάει σε όλες τις ναυαρχίδες που έχω δουλέψει είναι η μπαταρία...Θα ήθελα να κρατάει λίγο παραπάνω,αλλά και εκεί υπάρχει λύση με ένα powerbank...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimlost είπε

Βασικά εγώ την συσκευή την θέλω με αδιαβροχοποιηση λόγο δουλειάς...Πολλές φορές επειδή κάνω εξωτερική δουλειά,κάτω από όλες τις συνθήκες,βροχή,χιόνι,χώμα το καλοκαίρι,θω η συσκευή να αντέχει το νερό...Μέχρι στιγμής ότι Samsung S/Note είχα ανταποκρίθηκαν άψογα...Δεν το θέλω για εφέ η πισίνες θάλασσες κλπ κλπ...Ελπίζω να σε κάλυψα...Και το Pixel 4 XL που έχω μια χαρά ανταποκρίνεται...και φυσικά το  Note 8 που σιγά σιγά πάει για απόσυρση...Το κινητό είναι και εργαλείο δουλειάς,αυτό που με χαλάει σε όλες τις ναυαρχίδες που έχω δουλέψει είναι η μπαταρία...Θα ήθελα να κρατάει λίγο παραπάνω,αλλά και εκεί υπάρχει λύση με ένα powerbank...

Φιλε μου.. Παρε ναυαρχιδα huawei και θα χεις μπαταρια δυο ημερων. Ειχα s10+ και s9+(πιο πριν) και πηγα σε p30 pro.... Εκτος του οτι η καμερα ειναι κλασεις ανωτερη.... Παρατησα τα powerbank μια κ εξω... Μπαταρια δυο ημερων γ πλακα... Και προφανως αδιαβροχο κλπ. Παντως σχετικα με την αδιαβροχοποιηση... Σε βροχη π μ χει τυχει παλιοτερα με κινητο π ειχα τοτε (honor 8x) που δν ηταν αδιαβροχο...ειχε τυχει ν βγαζω  φωτογραφιες σ ταξιδι γ μερες μ βροχη κ τ κινητο μουσκεμα.... Δεν επαθε τπτ. Γενικα δν παθαινουν κατι με βροχη κ απλα αν  πεσει νερο... (γ σκονες χωματα κλπ δν γνωριζω). Μιας π εχεις pixel.. Μια γνωμη.. Για δευτερη συσκευη το pixel 2 xl στα 180€ μεταχειρισμένο ειναι καλη επιλογη η δν αξιζει πλεον ουτε σ αυτα τ λεφτα? Για δευτερο παντα.... Δλδ τη χαμαλοδουλεια... Παραλια τ καλοκαιρι...  Γυμναστήριο... Σπιτι λιωσιμο... Κλπ. 

Επεξ/σία από Giorgos17589

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...