vounisios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Προσπαθω να κανω updates στα win 10 pro, αλλα μου βγαζει στο τελος αυτο το μνμ( φωτο) Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, vounisios είπε Προσπαθω να κανω updates στα win 10 pro, αλλα μου βγαζει στο τελος αυτο το μνμ( φωτο) Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-update-winpc/how-to-correct-and-install-kb3081452-error/1c9020e6-3e4c-4fa2-8381-c7f883921bac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δυστυχως, τα εκανα ολα, αλλα, το προβλημα με τα Updates συνεχιζεται....προσπαθω & εγω,ψαχνοντας στο Ιντερνετ μηπως βρω καποια λυση & να μου δουλεψουν οι ενημερωσεις....Ιδωμεν...ευχαριστω παντως για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εχεις δοκιμασει να περασεις χειροκινητα νεωτερη εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1. run cmd ως administrator 2. Dism /online /cleanup-image /RestoreHealth και Enter (αυτό αργεί λίγο) 3. reboot 4. δοκίμασε πάλι τα updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μαλλον τα καταφεραμε με τη βοηθεια σου...για ριξε μια ματια φιλε μου ,θα πρεπει να ειναι οκ....βαζω τη φωτο.... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από vounisios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Εντάξει είσαι, καλό βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω πολυ.καλο βραδυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα