Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτόματη μετάφραση υποτίτλων σε οποιαδήποτε γλώσσα όπως δίνεται σαν επιλογή στον υπολογιστή αλλά σε κινητό όμως και σε βιντεο ζωντανής ροής?

Δημοσ.

Που γίνεται αυτό στο pc? Στο YouTube? Στο κινητό με την εφαρμογή του YouTube έχει επιλογή να δημιουργει υπότιτλους στα αγγλικά αυτόματα βαση ακοής (χωρίς να τους έγραψε κανείς) με λαθη φυσικά καθώς το ΑΙ που κάνει τη μετάφραση δεν ακούει πάντα καλα. Το κάνει σε οσα βίντεο ο uploader εχει ενεργοποίησει την επιλογή γλώσσας νομίζω. 

Αν στον υπολογιστή  κανει περισσότερα απο όσα κανει η εφαρμογή στο κινητό, ίσως πρέπει να δοκιμάσεις να δείς YouTube στο κινητό μεσω κάποιου browser να δείς αν το κανει και εκει. Θα δοκίμαζα opera, chrome και Microsoft edge. 

Δημοσ.
3 hours ago, oldnew said:

Που γίνεται αυτό στο pc? Στο YouTube? Στο κινητό με την εφαρμογή του YouTube έχει επιλογή να δημιουργει υπότιτλους στα αγγλικά αυτόματα βαση ακοής (χωρίς να τους έγραψε κανείς) με λαθη φυσικά καθώς το ΑΙ που κάνει τη μετάφραση δεν ακούει πάντα καλα. Το κάνει σε οσα βίντεο ο uploader εχει ενεργοποίησει την επιλογή γλώσσας νομίζω. 

Αν στον υπολογιστή  κανει περισσότερα απο όσα κανει η εφαρμογή στο κινητό, ίσως πρέπει να δοκιμάσεις να δείς YouTube στο κινητό μεσω κάποιου browser να δείς αν το κανει και εκει. Θα δοκίμαζα opera, chrome και Microsoft edge. 

Φίλε εγώ έχω για την επιλογή που έχει στο υπιτιτλους...έχει πχ να γλώσσα ανάλογα το βίντεο σε ποια γλώσσα και όταν μπορέσεις να ενεργοποιήσεις σου βγάζει από κάτω σαν επιλογή αυτόματη μετάφραση και επιλέγεις οποιαδήποτε γλώσσα αυτό όμως στο κινητό δεν το έχει και ναι έχω ψάξει και έχω μπει μέσω browser αλλά πάλι τα ίδια...τεσπά οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...