JTRGamer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Έχω ένα smartphone Android (Alcatel L3 2020) που υποστηρίζει otg και έχω αυτο το USB flash https://www.e-shop.gr/kingston-dt70-128gb-datatraveler-70-128gb-usb-32-type-c-flash-drive-p-PER.346257 Και συνδεσα το usb flash στο smartphone μου με εναν adapter otg-usb type3 σε micro usb otg, αλλά δεν το αναγνωρίζει το usb flash το smartphone μου Υπαρχει λύση; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Εχεις δοκιμασει αλλο φλασακι? Μπορει να ΟΚ το φλασακι αλλα προβληματικο το καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Crybal είπε Εχεις δοκιμασει αλλο φλασακι? Μπορει να ΟΚ το φλασακι αλλα προβληματικο το καλώδιο Οχι δεν είχα άλλο να δοκιμάσω. Αλλα απο τι το ψαξα το συγκεκριμένο kingston DT70 usb flash δεν είναι OTG. Και τελικά παραγγειλα το καλυτερο https://www.skroutz.gr/s/12252842/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-M3-0-128GB-USB-3-0.html#specs Usb flashακι OTG compatible που υπάρχει και το περιμένω να μου ρθει Δευτερα-Τρίτη ,οπότε και δε θα χω πρόβλημα 99.9% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Κάπου έχεις μπερδευτεί, το στικάκι δε χρειάζεται να υποστηρίζει τίποτα, μπορείς να συνδέσεις ακόμη και δίσκο στο κινητό. Aλλού είναι το θέμα, είσαι σίγουρος ότι είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή NTFS το στικάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σε exFat και σε FAT32 και σε NTFS το δοκίμασα αλλα τίποτα Με αυτον τον ανταπτορα το συνδεσα στο κινητο https://www.skroutz.gr/s/16587078/Powertech-OTG-micro-USB-male-USB-C-female-CAB-UC020.html Μηπως εφταιγε ο ανταπτορας? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Θα επανελθω στην προηγουμενη ερωτηση..μηπως φταιει το καλώδιο? Εχεις δοκιμασει αλλο file explorer στο κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Crybal είπε Θα επανελθω στην προηγουμενη ερωτηση..μηπως φταιει το καλώδιο? Εχεις δοκιμασει αλλο file explorer στο κινητο? Δεν εβαλα Κανένα καλωδιο ,ανταπτορα είπα έβαλα που δεν εχει καλωδιο! 4-5 διαφορετικους explorer δοκιμασα Οπότε τι λες να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μπορει και ο ανταπτορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα