trib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Η νέα έκδοση της διάσημης εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών έρχεται να υποστηρίξει τα τελευταίας γενιάς laptops της Apple. Μετά την beta έκδοση του Photoshop για M1 Macs της Apple, η Adobe κυκλοφορεί την έκδοση Lightroom που θα υποστηρίζει τόσο τα τελευταίας γενιάς Macs όσο και συσκευές ARM με λειτουργικό σύστημα Windows. Η τελευταία έκδοση του Lightroom δεν βασίζεται στο emulation, αντιθέτως λειτουργεί και συνεργάζεται με τους νέους επεξεργαστές εκμεταλλευόμενο τη νέα αρχιτεκτονική. Ο Sharad Mangalick της Adobe, εξηγεί σε μία πρόσφατη δημοσίευση: Ανακατασκευάσαμε το Lightroom για να επωφεληθούμε από τα νεότερα οφέλη απόδοσης και ισχύος των επεξεργαστών Apple M1 και Qualcomm Snapdragon (για Windows). Η εταιρία αναφέρει ότι το Lightroom είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις βασικές πλατφόρμες υπολογιστών (desktop, mobile & web). Η Adobe προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια εκδόσεις για κινητά, τόσο για iOS όσο και Android, καθώς και πρόσβαση σε εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών μέσω του browser. Η εταιρία αναφέρει ότι θα συνεχίσει να βελτιστοποιεί το Lightroom για επεξεργαστές ARM και M1 στις μελλοντικές ενημερώσεις, ενώ παράλληλα θα βελτιώνει και την απόδοση στις συσκευές με επεξεργαστές της Intel. Προς το παρόν, τα Lightroom Classic, Photoshop και Adobe Camera Raw θα λειτουργούν στις M1 συσκευές μέσω της emulation πλατφόρμας Rosetta της Apple. Η Adobe ήδη εργάζεται και στις ολοκληρωμένες εκδόσεις αυτών με την έκδοση beta του Photoshop να είναι ήδη διαθέσιμη. Όσον αφορά τις νέες λειτουργίες των Lightroom εφαρμογών, η Adobe πρόσθεσε υποστήριξη ProRAW. Η εταιρία αναφέρει ότι οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργάζονται φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε αυτή τη μορφή σε Camera Raw, Lightroom Classic ή Lightroom. Επίσης, η Adobe πρόσθεσε κάποια νέα widgets στο iOS 14, κάνοντας γρηγορότερη και ευκολότερη τη λήψη φωτογραφιών και selfies μέσω της κάμερας του Lightroom. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows 2 1 9 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Runner25 είπε τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows "οι πιο πολλοί"???? άκυρο και άτοπο το σχόλιο σου, ο σωστός καταναλωτής που ξέρει πως δουλευει ο ανταγωνισμός εύχονται ακριβώς το αντίθετο, και ακόμη περισσότερο να μπουν και έξτρα παίκτες. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από flogerakos 7 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos22 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Runner25 είπε τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows Μάλλον δεν διάβασες: "ARM με λειτουργικό σύστημα Windows". Και από κάποιον που τα mac του σπάνε τα νεύρα κάθε μέρα στην δουλειά είναι όχι 🤣. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, flogerakos said: "οι πιο πολλοί"???? άκυρο και άτοπο το σχόλιο σου, ο σωστός καταναλωτής που ξέρει πως δουλευει ο ανταγωνισμός εύχονται ακριβώς το αντίθετο, και ακόμη περισσότερο να μπουν και έξτρα παίκτες. ποιος ανταγωνισμος συγκρινονται τα windows με osx χααχαχαχαχχα εδω εισαι και εδω ειμαι και να το θυμασαι στο μελλον πολλοι θα πανε σε λειτουργικο μακ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Runner25 1 1 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Runner25 είπε τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows Δεν ξέρω αν το έγραψες για να ευχαριστήσεις το εγώ σου από το πλήθος των σχολίων που θα λάβεις ή αν σκοπός σου ήταν να προκαλέσεις σχολιασμούς, αλλά ευτυχώς που δεν σκέφτονται σαν και εσένα κάποιοι και βλέπουμε κινήσεις ενδιαφέρουσες και διαφορετικών επιλογών για όλους εμάς που δεν θέλουμε να ψοφήσουν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 7 minutes ago, nefos78 said: Δεν ξέρω αν το έγραψες για να ευχαριστήσεις το εγώ σου από το πλήθος των σχολίων που θα λάβεις ή αν σκοπός σου ήταν να προκαλέσεις σχολιασμούς, αλλά ευτυχώς που δεν σκέφτονται σαν και εσένα κάποιοι και βλέπουμε κινήσεις ενδιαφέρουσες και διαφορετικών επιλογών για όλους εμάς που δεν θέλουμε να ψοφήσουν. αν νομιζεις οτι με νοιαζει η γνωμη σου η η αποδοχη των υπολοιπων λαθος νομιζεις 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tamis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Runner25 είπε ποιος ανταγωνισμος συγκρινονται τα windows με osx χααχαχαχαχχα εδω εισαι και εδω ειμαι και να το θυμασαι στο μελλον πολλοι θα πανε σε λειτουργικο μακ τι δουλειά κάνεις? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από tamis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Runner25 είπε ποιος ανταγωνισμος συγκρινονται τα windows με osx χααχαχαχαχχα εδω εισαι και εδω ειμαι και να το θυμασαι στο μελλον πολλοι θα πανε σε λειτουργικο μακ Εφόσον η Apple δεν επιτρέπει σε hardware manufacturers να πουλάνε υπολογιστές με το λειτουργικό της, δύσκολα θα πάει κανείς σε λειτουργικό Mac. Αυτοί που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 1.000+ ευρώ για ένα λάπτοπ είναι η μειοψηφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Runner25 είπε τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows Mέλι σταζει το στομα σου! Η κατσικα του γειτονα σαν να λεει και ο Billdanos! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Runner25 είπε τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows Καταρχάς οποιοδήποτε που ξέρει τι του γίνεται δεν εύχεται να ψωφισει τπτ, καθος ξέρεις της συνέπειες του μετά. Από εκεί και πέρα άσκοπη η σιζητησση Εκτός και αν τρολλαρεις τότε μηλαμε ακρος πετυχημένο troll post κατεβάζω το καπέλο Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Black Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 απαντήσεις Καμία που να αφορά το θέμα του post (και απορώ αν υπάρξει και καμία ή αν κάποιος όντως ενδιαφέρεται να συζητήσει περί του θέματος θα χάσει την μπάλα) Προς @insomnia Μήπως να ανοίξει ένα θέμα "Θάψτε την Apple" και άλλο ένα "Θάψτε την Microsoft" μήπως και μείνουν τα υπόλοιπα θέματα καθαρά ? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από tsofras 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Άντε να βγάλει και συμβατή έκδοση για τον Flash Player, δεν έχει πολύ χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Runner25 είπε τελεια, οι πιο πολλοι ευχονται να κλεισει η intel εγω ευχομαι να ψοφησουν τα windows όσο τα τρέχω σε παράθυρο και τα κάνω minimize δεν με χαλάνε αστα να κάθονται εκεί κάτω στην γωνία να φάνε θέλουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σιγά σιγά όλο και αυξάνεται η λίστα...τουλάχιστον μεγάλες εταιρίες λογισμικού δεν θα αφήσουν «ακάλυπτο» αυτό το τσιπ που είναι πολλά υποσχόμενο!!! Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από gagarin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα