kkailas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποια αξιοπρεπής επιλογή σε αυτά τα λεφτά; Ή πρέπει να ανέβω; Δεν την θέλω για επαγγελματική χρήση Edit: περισσότερο με ενδιαφέρουν οι φώτογραφίες. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από kkailas
kinq1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ έχω αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι και αδιάβροχη μέχρι 8μέτρα. Για βίντεο ίσως δεν είναι καλή, γιατί δεν έχει 1080p, αλλά για φωτό είναι καλή, σίγουρα καλύτερη από κινητό.
Dr_73 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα έλεγα μην πάρεις τίποτε σε αυτά τα λεφτά. Πεταμένα θα είναι . Εκτός πια αν θες τόσο πολύ να είναι μικρή κόμπακτ. Αν όμως ανέβεις λίγο οικονομικά και δεν σε χαλάει μεταχειρισμένη με λίγες γρατζουνιές κτλ και παλιό μοντέλο , ψάξου στο ebay για μια canon 5d mk1 . Πας σε τελείως άλλο επίπεδο φωτογραφίας, γιατί είναι όχι μόνο DSLR αλλά και full frame. Θα τη βρεις από 200€ ως 250€ αν κυνηγήσεις καλές περιπτώσεις. Φακούς eos βρίσκεις μεταχειρισμένους φιλμάτους σε τιμές από 30€ με μεταφορικά ! Βγαίνουν από το ... 1987 και υπάρχουν άπειροι . Δες σύγκρισης της canon eos 5d mk1 που σου είπα με την compact sony rx100 VI που κάνει 950€ Κοίτα βαθμολογία στο imaging ! https://cameradecision.com/compare/Sony-Cyber-shot-DSC-RX100-VI-vs-Canon-EOS-5D Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Dr_73
RTW4ever Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Θα έλεγα μην πάρεις τίποτε σε αυτά τα λεφτά. Πεταμένα θα είναι . Εκτός πια αν θες τόσο πολύ να είναι μικρή κόμπακτ. Αν όμως ανέβεις λίγο οικονομικά και δεν σε χαλάει μεταχειρισμένη με λίγες γρατζουνιές κτλ και παλιό μοντέλο , ψάξου στο ebay για μια canon 5d mk1 . Πας σε τελείως άλλο επίπεδο φωτογραφίας, γιατί είναι όχι μόνο DSLR αλλά και full frame. Θα τη βρεις από 200€ ως 250€ αν κυνηγήσεις καλές περιπτώσεις. Φακούς eos βρίσκεις μεταχειρισμένους φιλμάτους σε τιμές από 30€ με μεταφορικά ! Βγαίνουν από το ... 1987 και υπάρχουν άπειροι . Δες σύγκρισης της canon eos 5d mk1 που σου είπα με την compact sony rx100 VI που κάνει 950€ Κοίτα βαθμολογία στο imaging ! https://cameradecision.com/compare/Sony-Cyber-shot-DSC-RX100-VI-vs-Canon-EOS-5D Μπορείς να σταματήσεις να προτείνεις συνέχεια full frame αρχαίες δεκαετιών και φακούς ομοίως που ζυγίζουν κιλά ολόκληρα, ενώ αυτοί που ρωτούν ζητούν ΜΙΚΡΕΣ μηχανές; Δηλαδή το θεωρείς σωστό αυτό; Θέλω μικρό αυτοκίνητο πόλης - πάρε τράκτορα παλιό είκοσι ετών, είναι πιο γρήγορος. Εγω θεωρώ τρολάρισμα αυτό που κάνεις και πάρα πολύ ενοχλητικό. Όταν κάποιος ρωτάει για μικρή μηχανή, του προτείνουμε ΜΙΚΡΕΣ μηχανές.
kinq1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Επειδή έχω και dslr, όχι δεν είναι πεταμένα λεφτά, πχ δεν μπορείς να πας σε ένα μπαράκι ή μια ταβέρνα κουβαλώντας μια τεράστια μηχανή για να πάρεις 5 φωτό με τους φίλους σου, και το κινητό δεν έχει τόσο καλό φακό ή δυνατό φλας για να τραβήξει καλή φωτό. Επίσης, η συγκεκριμένη που προτείνω είναι αδιάβροχη στα 8 μέτρα και άθραυστη αν πέσει από τα 2 μέτρα, αρκετά χρήσιμα features που η dslr δεν έχει.
Dr_73 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, kinq1 είπε πχ δεν μπορείς να πας σε ένα μπαράκι ή μια ταβέρνα κουβαλώντας μια τεράστια μηχανή για να πάρεις 5 φωτό με τους φίλους σου Γιατί δεν μπορείς ; Πριν αρχίσουν οι διαφημίσεις της sony και άλλων να λένε για ... όγκο και βάρος φωτογραφικών , δεν βγάζαμε φωτογραφίες στις ταβέρνες με ογκώδεις μηχανές και φιλμάτες ;;; Τα περί όγκου και βάρους, άρχισαν όλα με την έλευση των mirrorless .
isim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Εγω θα προτεινω Olympus TG5 η TG6! Ειναι ελαφρια εχει απιστευτο macro και ειναι αδιαβροχη στα 15 μετρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα