Προς το περιεχόμενο

Sony TV 65" Full Array 65XH9096

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύει κανεις οτι αυτη η τηλεόραση θα πέσει ενα 1000ρικο μέχρι τα χριστούγεννα εστω και με καποια επιστροφη (για την 65αρα πάντα μιλάμε) ή να αγόρασω κάποια άλλη με 120hz και με Hdmi2.1?

(Χρήση κυρίως για τo PS5 και για σειρες, νετφλιξ, ταινίες)

Θα ηθελα να ακουσω καξ την γνώμη σας

Δημοσ.

η 65αρα 9096 στο χιλιάρικο ψιλοχλωμο.....εως απίθανο. Black friday είχε πεσει στα 1199  και έγινε προσκύνημα! Πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μόνο σε καμια έμμεση επιστροφή μπορείς να ελπίζεις. Τα παραπάνω είναι με τη λογική οτι θα την πάρεις από μεγάλο κατάστημα για μια λίγο καλύτερη αντιμετώπιση αν τύχει η στραβή.

Από εκεί και πέρα δες και την 65Q70T. Την πήρα πρόσφατα και είναι στο budget Σου. 999€ + επέκταση εγγύησης (οποια και αν πάρεις να την τιμήσεις σίγουρα) με 60€. Έχει hdmi 2.1 και είναι 120hz. Έχει πολύ ωραίο μαύρο και χρώμα αν και δεν έχει local dimming. Επίσης δεν παρουσιάζει blooming, οπότε θα χαρεις τα μαύρα. Στα αρνητικά δεν εχει κανα ιδιαίτερο HDR καθώς είναι λίγο σκοτεινή.

Αν προέρχεσαι από κάποιο παλιο ή κακό μοντέλο δεν θα καταλάβεις κάτι και θα σου φανει παράδεισος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την πηρα εγω 1.5 μηνα προ black Friday mediamark 1050 απο 1500 τοτε, με επιστροφή Eurobank, ειχε βγαλει σχετική προσφορά. Τελευταία μέρα μάλιστα πηγε 970 για οποιον περίμενε. Η q90t samsung ειχε παει 1000. Αυτες ηταν προσφορές, η black Friday ηταν κοροιδια. Λογικά θα ξανα πέσουν, αλλά υπάρχει ένα θέμα με τη συγκεκριμένη : Έχει διαφημιστεί τοσο πολυ λογω του νέου playstation που αντι να πέφτει ανεβαίνει τελευταία.. Οπότε ποσο καιρό πρέπει να περιμένει κανείς για τη συγκεκριμένη κανεις δεν ξερει..  Λογω αυτου, παιζει να κάνει και παραπάνω ή πανω κατω στα ιδια λεφτα τα Χριστούγεννα που λες. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ.

Μπα δεν νομίζω ότι η samsung είναι και τόσο καλή νομίζω ότι η lgnanο είναι καλυτερη ,αλλά αν πασει περιπτωση τελικα Θ αγοράσω την σονυ θα περιμένω τα Χριστούγεννα μπας και ξανά πέσει στα 1200 να την πάρω με επιστροφή.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας

Δημοσ.
19 ώρες πριν, bestseller23 είπε

Μπα δεν νομίζω ότι η samsung είναι και τόσο καλή νομίζω ότι η lgnanο είναι καλυτερη

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Δημοσ.
Στις 10/12/2020 στις 9:25 ΜΜ, konstantin79 είπε

η 65αρα 9096 στο χιλιάρικο ψιλοχλωμο.....εως απίθανο. Black friday είχε πεσει στα 1199  και έγινε προσκύνημα! Πάντως είναι μια πολύ καλή επιλογή. Μόνο σε καμια έμμεση επιστροφή μπορείς να ελπίζεις. Τα παραπάνω είναι με τη λογική οτι θα την πάρεις από μεγάλο κατάστημα για μια λίγο καλύτερη αντιμετώπιση αν τύχει η στραβή.

Από εκεί και πέρα δες και την 65Q70T. Την πήρα πρόσφατα και είναι στο budget Σου. 999€ + επέκταση εγγύησης (οποια και αν πάρεις να την τιμήσεις σίγουρα) με 60€. Έχει hdmi 2.1 και είναι 120hz. Έχει πολύ ωραίο μαύρο και χρώμα αν και δεν έχει local dimming. Επίσης δεν παρουσιάζει blooming, οπότε θα χαρεις τα μαύρα. Στα αρνητικά δεν εχει κανα ιδιαίτερο HDR καθώς είναι λίγο σκοτεινή.

Αν προέρχεσαι από κάποιο παλιο ή κακό μοντέλο δεν θα καταλάβεις κάτι και θα σου φανει παράδεισος.

την εχεις στο standard mode ή στο movie mode?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...