Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Εχει περασει ηδη ο 1ος χρονος, αρα τα χρηματα θα τα επαιρνε

Εκτος και αν εχει θεμα το σπιτι, δεν ειναι κακο για καλυτερη τιμη. 1 χρονο εδωσε, οχι 10

οκ δεν το είπα για κακό από περιέργεια ρώτησα γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει εγώ ούτε έχω ακούσει κάποιον άλλο να το κάνει

Δημοσ.

Ακομα δε μας εχει πει το προβλημα του.

Δε γουσταρει που θα γινει η αποθηκη κατοικήσιμη; 

Ειχε πραματα μεσα και την ηθελε για παρτη του;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Ερώτηση: Ποιός πληρώνει έναν χρόνο μπροστά για ενοικίαση σπιτιού;

Πριν 6 χρόνια οταν νοικιαστηκε ενα διαμερισμα μας πρότειναν οι ενοικιαστές να μας δώσουν 1 έτος μαζεμένα, το αρνήθηκα λέγοντας καλύτερα κάθε μήνα. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JohnGTA είπε

οκ δεν το είπα για κακό από περιέργεια ρώτησα γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει εγώ ούτε έχω ακούσει κάποιον άλλο να το κάνει

Δεν είναι και τόσο συνηθισμένο γιατί είναι σπάνιο να συντρέχουν οι παρακάτω λόγοι:

1ον ο μισθωτής να μπορεί να δώσει αυτό το ποσό.

2ον ο εκμισθωτής να έχει τόσο ανάγκη/ανασφάλεια ώστε να δεχτεί.

Γίνεται όμως.

5 ώρες πριν, efo355 είπε

Έπρεπε να πέσεις σε εμένα που έχω ασφάλεια στην DAS . Τρία παλικάρια τα ίδια σκέφτηκαν και τους έχω στα δικαστήρια. Τηλέφωνα με πήραν και μου το παίξανε Παναγίτσες όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να μου φάνε λεφτά. Τώρα καλά ξεμπερδεματα παλικάρια....

Τόσο άσχετα ήταν τα τρία παλικάρια που ένας δικηγοράκος της πλάκας κατάφερε να τους τρομάξει?

Ή μήπως έπεσες στην περίπτωση και τα τρία έχουν ακίνητη περιουσία από πίσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Το οτι λυνεται μεσω ταξις ειναι λιγο προφανες....το θεμα δεν ειναι η λυση μεσω ταξις, το θεμα ειναι αν θα του ζητηθει να πληρωσει τα λεφτα 3 ετων.
Το ταξις δεν εχει δεσμευτικο χαρακτηρα οποτε θες οτι θες κανεις...το ιδιο ΔΕΝ ισχυει με τα ιδιωτικα συμφωνητικα
το ταξις δεν ειναι συμφωνητικο μεταξυ των 2 τους...το ταξις οπως αλλωστε το λεει και το ονομα "Πληροφοριακά Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας" ειναι
Πληροφοριακο

Δηλ. Ένα χαρτί από τάξις/ααδε έχει λιγότερη αξια από μια προφορική συμφωνια ή από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό?  Τι διαφορά θα είχε αν έλεγε ενημερωτικό και όχι πληροφοριακό?αν έλεγε μόνο επίσημο θα ταν οκ?μη δεσμευτικό..

Το νου σας οι χωρίς ιδιωτικό συμφωνητικό γιατί έχει και παρατηρήσεις/ορους να γράψεις αν θες π.χ...οι βλάβες ζημιές βαραίνουν τον μισθωτη ,αύξηση 30% κάθε χρονο

Τα δικαστήρια έχουν έξοδα..Τουλ 500€ για αρχή(παραστάσεις δικηγόρων για κάθε αναβολή δίκης ,παραβολα..)εν ολίγης αυτός π δεν είχε να πληρώσει ενοίκιο δεν έχει να πληρώσει αυτά κ να παίρνει ρεπο σε κάθε αναβολή δικης...η ακίνητη περιουσία μπορεί να μην μπορεί να μην μπορεί να πουληθει μέχρι την δική. και να μπει χέρι στα έξτρα από τον ακατάσχετο λογαριασμό του..

Η 3ετια πληρώνεται όταν συντρέχουν άλλοι λόγοι όπως να μην έχεις real πρόβλημα (με χαρτιά) π.χ. υγείας,αλλαγή δουλειάς ή μισθών και ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης να το χει βάλει σε αγγελία και να μην νοικιάζεται...

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εχει περασει ηδη ο 1ος χρονος, αρα τα χρηματα θα τα επαιρνε

Εκτος και αν εχει θεμα το σπιτι, δεν ειναι κακο για καλυτερη τιμη. 1 χρονο εδωσε, οχι 10

Οκτώβριος 2020 έγραψε τώρα μπήκε..

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...