NVasilak Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, έχω την εξής ερώτηση ενοικίασα ένα σπίτι στον πρώτο όροφο μιας ουσιαστικά μονοκατοικίας γιατί το ισόγειο ήταν αποθήκη όπως μου είπε ο ιδιοκτήτης τον Οκτώβριο του 2020. ΤΟ συμβόλαιο είναι 3 χρόνια μίνιμουμ. Πλήρωσα ένα χρόνο μπροστά για να πετύχω καλύτερη τιμή στο ενοίκιο του 1ου χρόνου . Όλα κομπλέ μέχρι εκεί. Εγώ το σπίτι το έκλεισα με τα λεγόμενα και του ιδιοκτήτη ότι το ισόγειο θα παραμείνει αποθήκη . ~Αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στο taxis και δεν μπορούσε εξάλλου~ Ξαφνικά χτες έρχεται εργοτάξιο και αρχίζει και φτιάχνει το κάτω και τελικά ο ιδιοκτήτης θέλει να το νοικιάσει. Και ρωτώ εγώ. Μπορώ να φύγω νωρίτερα από το σπίτι αυτό? Πχ στα 2 χρόνια? 'Η θα πρέπει να φάω στην μούρη και τα 3 χρόνια ??
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εσενα γιατι σε ενοχλει να μεινει καποιος εκει? Τα 2 σπιτια εχουν ξεχωριστες εισοδους? Γραφεις οτι ειναι μονοκατοικια αλλα καπου μπερδευτηκα... Ειναι οντως ισογειο και το χρησιμοποιουσε σαν αποθηκη η ειναι οντως αποθηκη και θελει να το κανει διαμερισμα γιατι το δευτερο απαγορευται νομιζω Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από Αλεξανδρος A.92
StamTheMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, NVasilak είπε Πλήρωσα ένα χρόνο μπροστά για να πετύχω καλύτερη τιμή στο ενοίκιο του 1ου χρόνου . Όλα κομπλέ μέχρι εκεί. Κομπλε δεν ειναι,αλλα οκ. 36 λεπτά πριν, NVasilak είπε Εγώ το σπίτι το έκλεισα με τα λεγόμενα και του ιδιοκτήτη ότι το ισόγειο θα παραμείνει αποθήκη . ~Αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στο taxis και δεν μπορούσε εξάλλου~ Σε τι σε επηρεαζει εσενα αυτο;
Arch77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Από την στιγμή που το μίσθωμα έχει ορισθεί στα 3 χρόνια ο μισθωτής είναι υποχρεωμένος να πληρώσει για τα τρία χρόνια. Αν υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ μισθωτή και εκμισθωτή και βρεθεί κάποιος άλλος μισθωτής και γίνει νέο συμβόλαιο τότε ο παλιός μισθωτής είναι υποχρεωμένος να πληρώσει έως ότου υπογραφεί το νέο συμβόλαιο. Γενικά στην περίπτωση σου το πάνω χέρι το έχει ο εκμισθωτής.
panagiotis54 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Το μισθωτηριο του ταξις δεν εχει καμια σχεση με το ιδιοτικο συμφωνητικο που εχετε υπογραψει μεταξυ σας (εαν εχετε υπογραψει) το ταξις ειναι απλα για να δηλωνονται καπου τα λεφτα σαν ποσο προς φορολογηση. για αυτο και ειναι μια γενικη φορμα για ολους. Για να κανεις λυση του χειρωγραφου ιδιωτικου μισθωτηριου που εχετε κανει μεταξυ σας ρωτας εναν δικηγορο/συμβολαιογραφο....και οχι εναν λογιστη 1
StamTheMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 On 10/12/2020 at 13:39, panagiotis54 said: Το μισθωτηριο του ταξις δεν εχει καμια σχεση με το ιδιοτικο συμφωνητικο που εχετε υπογραψει μεταξυ σας (εαν εχετε υπογραψει) Στο μιλητο ειναι ,αν καταλαβα καλα.
panagiotis54 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 κατα τα αλλα βλεπεις εδω αν λεει κατι για σενα https://www.pglaw.gr/%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%BB/ https://www.taxheaven.gr/news/41459/misowsh-katoikias-ti-prepei-na-prosexei-o-misowths-enoikiasths-otan-ypografei-to-idiwtiko-symfwnhtiko-misowsews
korakios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NVasilak είπε Και ρωτώ εγώ. Μπορώ να φύγω νωρίτερα από το σπίτι αυτό? Μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη ώστε να βρει άτομο εγκαίρως ,φαντάζομαι στο συμφωνητικό (αν κάνατε) δεν υπάρχει γραμμένο για την αποθήκη ... 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Το μισθωτηριο του ταξις δεν εχει καμια σχεση με το ιδιοτικο συμφωνητικο που εχετε υπογραψει μεταξυ σας (εαν εχετε υπογραψει) το ταξις ειναι απλα για να δηλωνονται καπου τα λεφτα σαν ποσο προς φορολογηση. για αυτο και ειναι μια γενικη φορμα για ολους. Για να κανεις λυση του χειρωγραφου ιδιωτικου μισθωτηριου που εχετε κανει μεταξυ σας ρωτας εναν δικηγορο/συμβολαιογραφο....και οχι εναν λογιστη Απλά λύνεις το μισθωτήριο μέσω taxis ,δε χρειάζεται κάτι άλλο. Το ιδιωτικό συμφωνητικό είναι μόνο για λεπτομέρειες .
kage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αν ξανακάνετε τροποποίηση μέσω τάξις δεν ισχύει η 3ετια... Αν κατάλαβα καλά το ήθελε για πάρτυ του όλο το οίκημα...κ με την προκαταβολή π έδωσε ο άλλος είπε να φτιάξει το ισόγειο 😛 1
panagiotis54 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Το οτι λυνεται μεσω ταξις ειναι λιγο προφανες....το θεμα δεν ειναι η λυση μεσω ταξις, το θεμα ειναι αν θα του ζητηθει να πληρωσει τα λεφτα 3 ετων. Το ταξις δεν εχει δεσμευτικο χαρακτηρα οποτε θες οτι θες κανεις...το ιδιο ΔΕΝ ισχυει με τα ιδιωτικα συμφωνητικα το ταξις δεν ειναι συμφωνητικο μεταξυ των 2 τους...το ταξις οπως αλλωστε το λεει και το ονομα "Πληροφοριακά Στοιχεία Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας" ειναι Πληροφοριακο 1
arisg90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Εγω που πριν ενα χρονο νοικιασα σπιτι και δεν υπεγραψα καποιο συμβολαιο,παρα μονο εκανα αποδοχη στο taxis,δεν ειμαι καλυμενος για τριετια?Δεν επεχει θεση συμβολαιου?
DimosthenisG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Καλά ρε , ιδιωτικο συμφωνικό δεν έκανες?
Salvation81 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Οποτε πρακτικα ηθελε μονοκατοικια με ενοικιο διαμερισματος....Ωραιος.....
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Ερώτηση: Ποιός πληρώνει έναν χρόνο μπροστά για ενοικίαση σπιτιού;
SabotazNic Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, kage είπε κ με την προκαταβολή π έδωσε ο άλλος είπε να φτιάξει το ισόγειο Εχει περασει ηδη ο 1ος χρονος, αρα τα χρηματα θα τα επαιρνε 1 λεπτό πριν, JohnGTA είπε Ερώτηση: Ποιός πληρώνει έναν χρόνο μπροστά για ενοικίαση σπιτιού; Εκτος και αν εχει θεμα το σπιτι, δεν ειναι κακο για καλυτερη τιμη. 1 χρονο εδωσε, οχι 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα