pavloa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, verylife78 είπε στο παραπανω που λες, οπως διαβασα ειναι ιδανικο για συστηματα παρακολουθησης. Δεν καταλαβα βεβαια πως συνδεω την μπαταρια και γιατι ο mimikos το εχει σχεδον διπλασια τιμη (προ εκπτωσης) που εχω αγορασει απο εκει σχεδον ολα τα προιοντα μου για το cctv μου Μπορείς να συνδέσεις ότι θες πάνω αρκεί να είναι 12V. Δεν το δίνει μόνο για συστήματα παρακολούθησης. Μπορείς να τροφοδοτήσεις συναγερμό ή τα περιφερειακά του, ρούτερ κτλ. Έχει δύο ανεξάρτητες εξόδους, μια για την φόρτιση της μπαταρίας και μια για να συνδέσεις αυτό που θέλεις να τροφοδοτήσεις. Και εγώ πάντα από εκεί ψωνίζω και σχεδόν σε όλα τα προϊόντα έχει την αρχική τιμή πολύ πάνω και με την έκπτωση πέφτει η τιμή. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από pavloa 1 1
Dantε Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, filip123go είπε Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχετε μήπως κάποιο ups να προτείνετε με 2 εξόδους; Θέλω μια για το modem της οπτικής και μια για το μόντεμ του σπιτιού. Δεν θα ήθελα να πάρω "κανονικό" ups γιατί μόλις πέσει το ρεύμα αρχίζει να χτυπάει η σειρήνα. Είχα μέχρι τώρα ένα της legrad (μόνο για το ένα μόντεμ) . Πέραν του οτι χάλασε μέσα σε ένα χρόνο, δεν ανοίγει με τίποτα να για να αλλαχθεί η μπαταρία. Πρέπει να το σπάσω. Ευχαριστώ πολύ! Εχω ενα Cyberpower που απενεργοποειται η σειρηνα απο οτι διαβασα (δε το δοκιμασα ομολογω, αλλα το τσεκαρω αν ειναι). Δες αγγελια μου αν σε ενδιαφερει. Και αθορυβο μιας και δεν εχει ανεμιστηρα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από Dantε
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 On 30/10/2022 at 22:50, Dantε said: Εχω ενα Cyberpower που απενεργοποειται η σειρηνα απο οτι διαβασα (δε το δοκιμασα ομολογω, αλλα το τσεκαρω αν ειναι). Δες αγγελια μου αν σε ενδιαφερει. Και αθορυβο μιας και δεν εχει ανεμιστηρα. στα apc οταν το συνδεα με το Power chute μπορουσα να βαλω να μην χτυπαει η σειρηνα παρα μονο αν φτανει στα τελευταια η μπαταρια.βεβαια μπορουσα να ορισω οτι να κλεινει πριν φτασει σε αυτο το σημειο η μπαταρια.
Dantε Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, poulinos είπε στα apc οταν το συνδεα με το Power chute μπορουσα να βαλω να μην χτυπαει η σειρηνα παρα μονο αν φτανει στα τελευταια η μπαταρια.βεβαια μπορουσα να ορισω οτι να κλεινει πριν φτασει σε αυτο το σημειο η μπαταρια. Ναι γενικα αρκετα εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Απαραιτητο το θεωρω και εγω κιολας.
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 On 04/11/2022 at 22:16, Dantε said: Ναι γενικα αρκετα εχουν αυτη τη δυνατοτητα. Απαραιτητο το θεωρω και εγω κιολας. γενικα ειναι καλο να υπαρχει προγραμμα διαχείρισης.και στα καλα Ups και οχι του κιλου υπαρχει παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα