soteras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στην γειτονια μου παντως χρονια τωρα και με την παλια καμπινα και με τη νεα που βαλαν οποτε πεφτει το ρευμα σε ολη τη γειτονια εχω κανονικα ιντερνετ και τηλεφωνια και adsl που ειχα παλια αλλα και τωρα που εχω vdsl δεν πεφτει ποτε
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 16 hours ago, soteras said: Στην γειτονια μου παντως χρονια τωρα και με την παλια καμπινα και με τη νεα που βαλαν οποτε πεφτει το ρευμα σε ολη τη γειτονια εχω κανονικα ιντερνετ και τηλεφωνια και adsl που ειχα παλια αλλα και τωρα που εχω vdsl δεν πεφτει ποτε μπορει μπαταριες,μπορει απο αλλη παροχη ποιος ξερει. παντως ναι καλο αυτο.αν και πλεον ολοι εχουμε ενα κινητο να κανουμε ενα τηλεφωνο.
weather1967 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ανασύρω αυτό τό παλαιό θέμα για να κάνω μιά ερώτηση. Απέκτησα το ups Lamtech 30 watt το μαύρο,τό έχω τώρα στήν μπρίζα 6 ώρες καί τό led που γράφει 100 % φορτιση ακόμα αναβοσβήνει,τό ερώτημα μου είναι φυσιολογικό αυτό , η κάτι παίζει λάθος μέ τήν φόρτιση ? Mέχρι το led 75 % είχε φορτίσει μέσα σέ 1,5 ώρα και τώρα μετά από 4,5 ώρες ακόμα αναβοσβήνει το led 100% Ευχαριστώ έκ τών προτέρων.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 On 15/09/2022 at 15:37, weather1967 said: Ανασύρω αυτό τό παλαιό θέμα για να κάνω μιά ερώτηση. Απέκτησα το ups Lamtech 30 watt το μαύρο,τό έχω τώρα στήν μπρίζα 6 ώρες καί τό led που γράφει 100 % φορτιση ακόμα αναβοσβήνει,τό ερώτημα μου είναι φυσιολογικό αυτό , η κάτι παίζει λάθος μέ τήν φόρτιση ? Mέχρι το led 75 % είχε φορτίσει μέσα σέ 1,5 ώρα και τώρα μετά από 4,5 ώρες ακόμα αναβοσβήνει το led 100% Ευχαριστώ έκ τών προτέρων. περιμενε να δεις αν θα σταθεροποιηθει καποια στιγμη.μπορει επειδη ειναι η πρωτη φορτιση? .δες τι γραφει και για τα led στο manual. οσο ξερω ειναι με κανονικο καλωδιο τροφοδοσιας οποτε δεν εχει φορτιστη για να πω οτι φταιει ο φορτιστης/μετασχηματιστης.
Haldol Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Εγώ έχω ρίξει ένα κανονικό UPS των 650 VA στα δικτυακά μου. Κρατάει καμιά ώρα, είναι και παλιούλι (το'χω 4-5 χρόνια με την ίδια μπαταρία). Βέβαια τα μηχανήματά μου έχουν κατανάλωση καμιά 60-αριά watt σταθερά, 24/7. Γι' αυτό κι έβαλα μεγάλο.
tarantules Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Στις 15/9/2022 στις 3:37 ΜΜ, weather1967 είπε Ανασύρω αυτό τό παλαιό θέμα για να κάνω μιά ερώτηση. Απέκτησα το ups Lamtech 30 watt το μαύρο,τό έχω τώρα στήν μπρίζα 6 ώρες καί τό led που γράφει 100 % φορτιση ακόμα αναβοσβήνει,τό ερώτημα μου είναι φυσιολογικό αυτό , η κάτι παίζει λάθος μέ τήν φόρτιση ? Mέχρι το led 75 % είχε φορτίσει μέσα σέ 1,5 ώρα και τώρα μετά από 4,5 ώρες ακόμα αναβοσβήνει το led 100% Ευχαριστώ έκ τών προτέρων. Και σε μένα το ίδιο κάνει.Αν το βγάλεις όμως από την πρίζα για λίγο και το ξαναβάλεις θα δεις οτι σταθεροποιούνται και τα 4 led.Προφανώς δεν διαβάζει σωστά ο μετρητής.Όπως και να έχει δεν έχεις θέμα.Σε εμένα βγάζει άνετα 6-7 ώρες όταν το τέσταρα.
pavloa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Τα χειρότερα ups που έχουν βγάλει.. οι μπαταρίες δεν κρατάνε πολύ, δεν πάει σχεδόν ποτέ στο 100% η μπαταρία, ρίχνει την ταχύτητα της σύνδεσης, σε δύο χρόνια έχω αλλάξει 3 και τώρα πάω για τέταρτο. Έχω βρει ένα καλύτερο και πρέπει να το παραγγείλω να το δοκιμάσω.
tarantules Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, pavloa είπε Τα χειρότερα ups που έχουν βγάλει.. οι μπαταρίες δεν κρατάνε πολύ, δεν πάει σχεδόν ποτέ στο 100% η μπαταρία, ρίχνει την ταχύτητα της σύνδεσης, σε δύο χρόνια έχω αλλάξει 3 και τώρα πάω για τέταρτο. Έχω βρει ένα καλύτερο και πρέπει να το παραγγείλω να το δοκιμάσω. Εγώ πάλι (το μοντέλο των 15W) το έχω 2ο χρόνο τώρα , έχει τύχει 2 φορές blackout των 4+ ωρών και είχα internet στη μέγιστη ταχύτητα του router μου για όσο κράτησε η διακοπή ρεύματος.Αγόρασα και 2ο (το μαύρο με τα 30W) για να το έχω καβάτζα.Αμφότερα έχουν δοκιμαστεί και κρατάει η μπαταρία τους πάνω από 6-7 ώρες (φτάνοντας στο 25%, δεν το αφήνω να πάει παρακάτω)
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 On 18/10/2022 at 11:44, Haldol said: Εγώ έχω ρίξει ένα κανονικό UPS των 650 VA στα δικτυακά μου. Κρατάει καμιά ώρα, είναι και παλιούλι (το'χω 4-5 χρόνια με την ίδια μπαταρία). Βέβαια τα μηχανήματά μου έχουν κατανάλωση καμιά 60-αριά watt σταθερά, 24/7. Γι' αυτό κι έβαλα μεγάλο. μετα απο 4 5 χρονια η μπαταρια εχει χασει μεγαλο μερος της χωρητικοτητας της. 1
triplex1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 300watt πανελ με 300αρι ινβερτερ 10A ρυθμιστη φορτισης και 150Ah μπαταρια η οποια εχει κλεισει 5ετια , ολη μερα ανοικτο , πιο ευκολο ειναι να πεσει η cosmote παρα το δικο μου
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 5 minutes ago, triplex1 said: 300watt πανελ με 300αρι ινβερτερ 10A ρυθμιστη φορτισης και 150Ah μπαταρια η οποια εχει κλεισει 5ετια , ολη μερα ανοικτο , πιο ευκολο ειναι να πεσει η cosmote παρα το δικο μου υπαρχουν πραγματι μπαταριες που αν κανεις σωστη συντηρηση κρατανε πανω απο 10 χρονια.
triplex1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε υπαρχουν πραγματι μπαταριες που αν κανεις σωστη συντηρηση κρατανε πανω απο 10 χρονια. Ετσι ειναι αλλα το ολο θεμα με καθε μπαταρια βασιζεται στο τι εκφορτιση την κανει καθημερινα ο καθενας και ειδικα αν αυτη ξεπερναει σε καθημερινη βαση το 50% λιγα ειναι τα ψωμια της απο κει και περα
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, triplex1 said: Ετσι ειναι αλλα το ολο θεμα με καθε μπαταρια βασιζεται στο τι εκφορτιση την κανει καθημερινα ο καθενας και ειδικα αν αυτη ξεπερναει σε καθημερινη βαση το 50% λιγα ειναι τα ψωμια της απο κει και περα οπως και η θερμοκρασια της μπαταριας.πχ αυτες που εχει ο οτε στα αστικα κεντρα τα παιζουν γρηγορα διοτι και οι θερμοκρασιες ειναι οσο δεν παει και πολλες φορες οι εκφορτισεις ειναι οσο παει και δεν παει.και βεβαια οτι δεν γινεται οι σωστες φορτισεις αποφορτισεις οταν πρεπει
Haldol Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, poulinos είπε μετα απο 4 5 χρονια η μπαταρια εχει χασει μεγαλο μερος της χωρητικοτητας της. Καλά ναι, σίγουρα. Άμα το θυμηθώ ποτέ θα την αλλάξω Αλλά και ~1 ώρα που κρατάει είναι σούπερ γι' αυτή τη χρήση.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, Haldol said: Καλά ναι, σίγουρα. Άμα το θυμηθώ ποτέ θα την αλλάξω Αλλά και ~1 ώρα που κρατάει είναι σούπερ γι' αυτή τη χρήση. καλα ναι απλα το λεω μην τα φτυσει τελειως.καποια Ups σε ειδοποιουν οταν τα παιξει.πχ apc. kala nai μια ωρα is more than enough
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα