adminaros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Ποιο UPS, για απλό Router nova-ZXHN H267N V1.0 ; Κάποιο απο τα Lamtech στα ~30€ ειναι οκ λέτε ? και πόσα λεπτα της ωρας να κραταει η μπαταρία του ? https://www.skroutz.gr/search?cf=lamptech+mini+ups&keyphrase=lamtech+mini+ups
NiKoSmile Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Πάρε αυτό που είναι 30Watt, θα κρατάει 2-4 ώρες.
tarantules Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Έχω το Lamtech 15W(020670) του OTE και σε ένα τέστ που έκανα μου έβγαλε πάνω από 6 ώρες χωρίς καν να το ξελιγώσω (είχε φτάσει στο 25% όταν το σταμάτησα). Με router Fritzbox 7530 και μέση κατανάλωση στο 32% της μέγιστης που βγάζει το συγκεκριμένο.Άρα λογικά το 30W θα βγάζει πάνω από 12 ώρες (ανάλογα και τι κατανάλωση έχει το κάθε router).
gchris7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Είχα πάρει αυτο https://www.skroutz.gr/s/25561748/Powertech-Mini-DC-UPS-12V-2-1A-2600mAh.html σε μια προσφορά στα 20€ με μεταφορικά. Την δουλειά του με το ZXHN H267A της vodafone, προς το παρων τουλάχιστον την εχει κανει οποτε εχει χρειαστεί. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Για να έχει νόημα το ups στο σπίτι φαντάζομαι ότι θα πρέπει να υπάρχει και άλλο ένα στην καμπίνα.
NiKoSmile Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tarantules είπε Έχω το Lamtech 15W(020670) του OTE και σε ένα τέστ που έκανα μου έβγαλε πάνω από 6 ώρες χωρίς καν να το ξελιγώσω (είχε φτάσει στο 25% όταν το σταμάτησα). Με router Fritzbox 7530 και μέση κατανάλωση στο 32% της μέγιστης που βγάζει το συγκεκριμένο.Άρα λογικά το 30W θα βγάζει πάνω από 12 ώρες (ανάλογα και τι κατανάλωση έχει το κάθε router). Τα 30W είναι η μέγιστη ισχύς στην έξοδο (12V/2A). Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα αντέξουν τον ίδιο χρόνο, γιατί και τα δύο miniUPS (15W και 30W) η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι η ίδια (=8800mAh).
tarantules Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αν έχουν την ίδια μπαταρία ναι.Δεν το γνώριζα.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 On 10/12/2020 at 17:14, Ukforthemoment said: Για να έχει νόημα το ups στο σπίτι φαντάζομαι ότι θα πρέπει να υπάρχει και άλλο ένα στην καμπίνα. που οσο ξερω δεν υπαρχει.
Dantε Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, poulinos είπε που οσο ξερω δεν υπαρχει. Μπα καποιες εχουν.Σε μενα οταν πεφτει το ρευμα στη περιοχη εχω κανονικα ιντερνετ.VDSL με τη καμπινα να ειναι στη γωνια του δρομου μου αρα οταν δεν εχω ρευμα ,δεν εχει και εκει.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 17 minutes ago, Dantε said: Μπα καποιες εχουν.Σε μενα οταν πεφτει το ρευμα στη περιοχη εχω κανονικα ιντερνετ.VDSL με τη καμπινα να ειναι στη γωνια του δρομου μου αρα οταν δεν εχω ρευμα ,δεν εχει και εκει. σε καμπινα που ειχα δει ανοιχτη του ΟΤΕ δεν ειχα δει μεσα.επισης δεν ειχα δει ξεχωριστο compartment για τις μπαταριες πχ δεξιά ή αριστερά.αν τωρα βαζουν σε καποιες συγκεκριμενες ή αν βαζει αλλος παροχος δεν το γνωριζω
greekfragma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Κανονικά όλες οι καμπίνες έπρεπε να έχουν UPS. Για λόγους κόστους όπου "δεν υπάρχουν απαιτήσεις" τα ξεχνάνε. Στην Ηλιούπολη που ήμουνα σε καινούρια καμπίνα ΟΤΕ VDSL δεν είχαν και μετά από πίεση έβαλαν 2μήνες μετά. Έπρεπε να τους πρήξω λιγάκι.... Συνήθως καταλαβαίνεις αν έχει UPS από τους ανεμιστήρες που δουλεύουν και τους ακούς σε στιγμές διακοπής ρεύματος.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 5 hours ago, greekfragma said: Κανονικά όλες οι καμπίνες έπρεπε να έχουν UPS. Για λόγους κόστους όπου "δεν υπάρχουν απαιτήσεις" τα ξεχνάνε. Στην Ηλιούπολη που ήμουνα σε καινούρια καμπίνα ΟΤΕ VDSL δεν είχαν και μετά από πίεση έβαλαν 2μήνες μετά. Έπρεπε να τους πρήξω λιγάκι.... Συνήθως καταλαβαίνεις αν έχει UPS από τους ανεμιστήρες που δουλεύουν και τους ακούς σε στιγμές διακοπής ρεύματος. λογικο διοτι το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο για συντηρηση μπαταριων.περα οτι αμα γινει θα αρχιζουν να τις κλεβουν οι γνωστοι αγνωστοι.οποτε καλα κανουν και δεν βαζουν. ανεμιστηρες υπαρχουν και στις πορτες για απαγωγη θερμοτητας που δουλευουν συνεχεια.
tarantules Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, poulinos είπε λογικο διοτι το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο για συντηρηση μπαταριων.περα οτι αμα γινει θα αρχιζουν να τις κλεβουν οι γνωστοι αγνωστοι.οποτε καλα κανουν και δεν βαζουν. ανεμιστηρες υπαρχουν και στις πορτες για απαγωγη θερμοτητας που δουλευουν συνεχεια. Απόσο γνωρίζω από γνωστό μου μέσα στον ΟΤΕ , όλες οι καμπίνες πλέον έχουν σύστημα που ειδοποιεί άμεσα τα κεντρικά όταν ανοιχτούν και λογικό μου φαίνεται μιας και διαφορετικά θα ήταν εύκολος στόχος βανδαλισμού.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, tarantules said: Απόσο γνωρίζω από γνωστό μου μέσα στον ΟΤΕ , όλες οι καμπίνες πλέον έχουν σύστημα που ειδοποιεί άμεσα τα κεντρικά όταν ανοιχτούν και λογικό μου φαίνεται μιας και διαφορετικά θα ήταν εύκολος στόχος βανδαλισμού. εννοειται οτι ισχυει αυτο και ισχυει και στα καφαο.αλλα εχω δει οχι μονο καμπινες ανοιγμενες αλλα ακομα και shelter.δυστυχως μεχρι να παει καποιος να δει για το alarm οι γνωστοι αγνωστοι εχουν φυγει ηδη.
NiKoSmile Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Όταν πέφτει το ρεύμα στο σπίτι δεν σημαίνει ότι θα πέσει και της καμπίνας και αντίστροφα. Εκτός και αν είστε τόσο τυχεροί και παίρνεται από την ίδια γραμμή 😆. Όσες φορές είχα διακοπή ρεύματος αυτά τα χρόνια που έχω UPS στο router, Internet/VoIP είχα κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα