Swoozie44 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, μένω σε χωρίο και η ταχύτητά μου με 24ρα γραμμή είναι 0.35mb/s και εχθές που ήμουν έτοιμος να πατήσω την σκανδάλη και να βάλω ένα τέλος μ ήρθε η ιδέα να πάρω καινούργιο ρουτερ. Το θέμα είναι ότι με δίκτυά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και είμαι άσχετος οπότε θέλω τα φώτα σας. Μπορώ να πάρω ένα απλό ρουτερ ( oxi modem ) και να το συνδέσω για να ενισχύσω το σήμα έτσι ώστε τουλάχιστον να πιάνω λίγο καλύτερο MS σε παιχνίδια? Η ταχύτητά θα αλλάξει καθόλου? Γίνεται να πω τον ISP μου να μου στείλει καλύτερο modem ?( έχω vodafone ) Αν πάρω νέο ρουτερ και συνδέσω το pc με ehternet θα έχει διάφορα ή μπορώ να το κάνω με το τωρινό μου ρουτερ και θα είναι ακριβώς το ίδιο?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Πεταμένα λέφτα Πατα την την σκανδάλη
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 On 10/12/2020 at 14:25, NikosKallithea said: Πεταμένα λέφτα Πατα την την σκανδάλη σοβαρεψου στις απαντησεις σου. On 10/12/2020 at 12:11, Swoozie44 said: Καλησπέρα, μένω σε χωρίο και η ταχύτητά μου με 24ρα γραμμή είναι 0.35mb/s και εχθές που ήμουν έτοιμος να πατήσω την σκανδάλη και να βάλω ένα τέλος μ ήρθε η ιδέα να πάρω καινούργιο ρουτερ. Το θέμα είναι ότι με δίκτυά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και είμαι άσχετος οπότε θέλω τα φώτα σας. Μπορώ να πάρω ένα απλό ρουτερ ( oxi modem ) και να το συνδέσω για να ενισχύσω το σήμα έτσι ώστε τουλάχιστον να πιάνω λίγο καλύτερο MS σε παιχνίδια? Η ταχύτητά θα αλλάξει καθόλου? Γίνεται να πω τον ISP μου να μου στείλει καλύτερο modem ?( έχω vodafone ) Αν πάρω νέο ρουτερ και συνδέσω το pc με ehternet θα έχει διάφορα ή μπορώ να το κάνω με το τωρινό μου ρουτερ και θα είναι ακριβώς το ίδιο? για αρχη μπες μεσα στο modem router και γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης.να δουμε αν συγχρονιζεις χαμηλα ή αν ειναι αλλο το θεμα πχ εμβελειας του router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα