studiokristo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελαφρύ και με αρκετά καλά αποτελέσματα https://my.f-secure.com/register/Usblogger/CZTXR-RQHYA-DBDRH-TNVQK Κάνετε απλώς λογαριασμό (εγώ έβαλα προσωρινό e-mail). Για κάποιους χρειάστηκε UK VPN για κατέβασμα, για εμένα όχι. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2020 από studiokristo 1
imvrios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή με την οποία μπορείς στη συνέχεια να αγοράσεις license; Αν εσύ δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις μέσα από το πρόγραμμα, ποια τιμή σου δίνει τώρα; Με τόσες εναλλακτικές να έχει και νόημα ν' ασχοληθείς.
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Cosmote έχει δικό της Antivirus βασισμένο στο F-Secure, υποστηρίζει 5 συσκευές και έχει συνδρομή 5ε το μήνα (60ε το χρόνο). Με 60ε θα μπορούσε κάποιος να έχει το Bitdefender που είναι καλύτερο και υποστηρίζει 15 συσκευές 🤔 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, studiokristo είπε Ελαφρύ και με αρκετά καλά αποτελέσματα https://my.f-secure.com/register/Usblogger/CZTXR-RQHYA-DBDRH-TNVQK Κάνετε απλώς λογαριασμό (εγώ έβαλα προσωρινό e-mail). Για κάποιους χρειάστηκε UK VPN για κατέβασμα, για εμένα όχι. Καλό το δωρεάν για 4 μήνες αλλά όταν αγοράζεις σήμερα το kaspersky internet security για 3 συσκευές και για 2 χρόνια με 10,7€ όπου αν το μοιραστείς με άλλα 2 άτομα σου βγαίνει 1,8 ευρώ οι 12 μήνες....
papageorge007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Αξίζει σαν Antivirus; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Να μας πει μια άποψη
Τέρης Α. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Το χρησιμοποιώ περίπου 5 χρόνια. Καλό φαίνεται. Έχει λίγο ενισχυμένα false positives, αλλά αν ξέρετε ότι η ιστοσελίδα είναι γνωστή ή η λήψη που κάνατε είναι ιδιοκατασκευή, πρέπει να πατήσετε επιτρέπεται η είσοδος/ να βγάλετε το αρχείο από την καραντίνα.
snips Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Τέσσερις μήνες τζάμπα σε επώνυμο AV. Και το κοιτάμε στην μύτη; Όταν λήξει βάζουμε το επόμενο τζάμπα που θα βγει. (Για αυτούς που νομίζουν ότι προστατεύονται δηλαδή. Αυτοί που πραγματικά ξέρουν ότι προστατεύονται και πως να το κάνουν δεν περιμένουν trials και Βλακ Friday προσφορές των Ρώσων με κάποια φράγκα τον μήνα. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα