Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι φοβερό . Καθηστε ρε παιδιά σπίτια σας αν δεν είναι ανάγκη. Δύο σελίδες τώρα παλεύετε (όσοι) να βρείτε τρόπους πως να παρακάμψετε το νόμο. 

Κ μετα την τρώνε άνθρωποι που δίνουν αίμα εθελοντικά επειδή το 90% όσων είναι έξω είναι ψεύτες και σου λέει ο μπατσος εχω ακούσει χίλιες δυο δικαιολογίες, κάτσε φατην τώρα .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DeineL Vian είπε

Είναι φοβερό . Καθηστε ρε παιδιά σπίτια σας αν δεν είναι ανάγκη. Δύο σελίδες τώρα παλεύετε (όσοι) να βρείτε τρόπους πως να παρακάμψετε το νόμο. 

Κ μετα την τρώνε άνθρωποι που δίνουν αίμα εθελοντικά επειδή το 90% όσων είναι έξω είναι ψεύτες και σου λέει ο μπατσος εχω ακούσει χίλιες δυο δικαιολογίες, κάτσε φατην τώρα .

Για το ότι έφαγε πρόστιμο κάποιος που έδωσε αίμα, δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο ο αδιανόητος(άλλη λέξη θέλει κανονικά) αστυνομικός που το έκοψε (και η ηγεσία που βρίσκεται από πίσω, από διοικητές μέχρι υπουργούς, αλλά ας μην επεκταθούμε σε αυτό)

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετακίνηση για αγορά από αγγελία δεν επιτρέπεται. Τέλος. 

Τώρα τι θα αποφασίσει να κάνει ο καθένας (μετακίνηση για ψευδή λόγο και άσχετη αιτία, πλαστά χαρτιά κτλ) είναι θέμα του καθενος. 

Καταλαβαίνω φυσικά ότι οι λόγοι που έβαλαν στα χαρτιά είναι οι βασικοί και δεν τους καλύπτουν όλους, όπως και ότι δεν ξέρουμε ακόμα πόσο θα διαρκέσει το lockdown για να πεις άσε να περιμένω 1 μήνα που "μπορεί" να ανοίξουν.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, tazos87 είπε

Χαχα! 

Το κακό είναι πως η Πάρνηθα είναι από την άλλη πλευρά. 

Θα βρω κανέναν γιατρό εκεί κοντά ελπίζω και θα πω ότι αυτός είχε ραντεβού.. 

Τώρα να το ψάξουν τόσο πολύ, μου φαίνεται δύσκολο.

Αν φαω πρόστιμο θα το καταλάβετε γιατί έρθω εδώ και θα κλαίω 😂

Ε πες οτι πας για ασκηση στον υμηττο δεν ειναι οτι εχει καποιο ξεχωριστο στατους η παρνηθα.

Και οταν σε σταματησει ο αστυνομικος να σιγοτραγουσας το "εκει ψηλα στον υμηττο" 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...