Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πιάνει γραμμή καθόλου στη πολιτική προστασία. 

Θέλω να πάρω από αγγελία μουσικό εξοπλισμό. Δεν γίνεται να σταλεί ταχυδρομικά λόγω όγκου, είναι εύθραυστο (και δεν θα μπορώ να ελεγξω). 

Γνωρίζει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε με το μήνυμα μετακίνησης και εάν θα είμαι καλυμμένος; 

Υ. Γ: σκέφτομαι αν έχει γιατρό στο γύρω τετράγωνο να στείλω τάχα για ραντεβού εκεί... Αλλά αν δεν έχει; 

Δημοσ.

πόσο μακρυα είναι ; άμα είναι το πολύ 1 χλμ , κουτσά στραβά με μύνημα 2 πας.

Δημοσ.

Ρε φίλε δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα, αλλά έξω γίνεται χαμός. Όλοι στους δρόμους είναι. Στείλε ότι πας σούπερ μάρκετ και δεν πρόκειται να σου πει κανείς τίποτα, ειδικά αν είσαι εντός της περιφέρειας σου. Όποιον γράφουν τον γράφουν για μάσκα ως επί τω πλείστον.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Είναι απόσταση Μοσχάτο - Βύρωνας... 

Γενικά δεν προβλέπεται, αλλά στέκει το 2 για αγορά; 

(την άλλη φορά πήγα μέχρι πίσω από το Μέγαρο Μαξίμου απόγευμα για γιατρό - όχι κάτι σοβαρό - και δεν με σταμάτησε κανείς.. Τυχερά είναι μάλλον) 

Δημοσ.

Ερώτηση: Αν κάποιος στείλει 2 μηνύματα για ψώνια ή τράπεζα, ένα με τη διεύθυνση που ξεκινάει και ένα με τη διεύθυνση που θέλει να πάει και σε ενδεχόμενο έλεγχο επιλέξει ποιο από τα 2 τον συμφέρει να δείξει πως μπορεί ο αστυνομικός να ξέρει ότι η διεύθυνση είναι η πραγματική του; Κάνουν κάποια διασταύρωση; 

(Ελπίζω να μην είναι χαζή η απορία μου αλλά δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και ελπίζω να μην έδωσα ιδέες 😈😈😈)

Δημοσ.

Βάλε φόρμα.

Στείλε 6.

Αν σε σταματήσουν πες οτι πάς προς Πάρνηθα.

Αν δεν σε πιστέψουν δείξε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου σχετικά με τις μετακινήσεις εντός νομού για άθληση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tazos87 είπε

Είναι απόσταση Μοσχάτο - Βύρωνας... 

Γενικά δεν προβλέπεται, αλλά στέκει το 2 για αγορά; 

(την άλλη φορά πήγα μέχρι πίσω από το Μέγαρο Μαξίμου απόγευμα για γιατρό - όχι κάτι σοβαρό - και δεν με σταμάτησε κανείς.. Τυχερά είναι μάλλον) 

Μπες google βρες ενα φαρμακείο στον Βυρωνα, σημείωσε την διευθυνσή του και αν σε σταματήσει κανείς πες οτι συνεργαζεσαι χρόνια μαζί του και παιρνεις ενα συγκεκριμένο φάρμακο από εκεί. Απαγορεύεται να σε ρωτήσουν οτιδήποτε αφορά ιατροφαρμακευτικά δεδομένα. Αν τώρα στην επιστροφή σε δουν να κουβαλάς ντραμς και ενισχυτές, πες ότι τα βρήκες στο αμάξι όταν γύρισες και δεν ήξερες τι να κανείς..!! 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα! 

Το κακό είναι πως η Πάρνηθα είναι από την άλλη πλευρά. 

Θα βρω κανέναν γιατρό εκεί κοντά ελπίζω και θα πω ότι αυτός είχε ραντεβού.. 

Τώρα να το ψάξουν τόσο πολύ, μου φαίνεται δύσκολο.

Αν φαω πρόστιμο θα το καταλάβετε γιατί έρθω εδώ και θα κλαίω 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, skoulas είπε

Ερώτηση: Αν κάποιος στείλει 2 μηνύματα για ψώνια ή τράπεζα, ένα με τη διεύθυνση που ξεκινάει και ένα με τη διεύθυνση που θέλει να πάει και σε ενδεχόμενο έλεγχο επιλέξει ποιο από τα 2 τον συμφέρει να δείξει πως μπορεί ο αστυνομικός να ξέρει ότι η διεύθυνση είναι η πραγματική του; Κάνουν κάποια διασταύρωση; 

(Ελπίζω να μην είναι χαζή η απορία μου αλλά δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και ελπίζω να μην έδωσα ιδέες 😈😈😈)

Delete 😇

Κ μια σακούλα φαρμακείου με 2 κουτια φαρμακα όχι ντεπον 😱

Επεξ/σία από kage
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, G.bar είπε

Ρε φίλε δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα, αλλά έξω γίνεται χαμός. Όλοι στους δρόμους είναι. Στείλε ότι πας σούπερ μάρκετ και δεν πρόκειται να σου πει κανείς τίποτα, ειδικά αν είσαι εντός της περιφέρειας σου. Όποιον γράφουν τον γράφουν για μάσκα ως επί τω πλείστον.

Εδω πάνε διακοπες σε εξοχικα επαρχία.. Ηδη 3 γνωστοι μου φυγαν επιτυχως αυτη τη βδομαδα απο αττική ειτε με πλαστο χαρτί κατοικίας ή με χαρτί απο γνωστό τους γιατρό στην επαρχία!

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Sad 1
Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση που είναι ανοιχτές οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Στέλνεις 2 και πας για να δεις για αγορά αυτοκινήτου ή για συντήρηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...