sortep2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα. Μήπως ξέρει κανένας από που μπορώ να αγοράσω το κινητό του τίτλου να είναι ξεκλείδωτο για Ελλάδα και να είναι φυσικά από Ευρώπη. Βρήκα το giztop που έχει και ευρωπαϊκές αποθήκες έρχεται ιδέα αν είναι έμπιστο? Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 δε νομίζω να έχει κυκλοφορήσει ακόμα σε global έκδοση, αυτό που κοιτάς είναι Chinese edition με μόνο αγγλίκα-κινέζικα και χωρίς B20, δεν είναι καλη αγορά φίλε, περίμενε να βγει σε global. 1
arismorales Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αν δεν γνωριζεται σωστα μην μπερδευετε τον κοσμο https://www.frequencycheck.com/carrier-compatibility/NYezupK/xiaomi-mi-10-ultra-standard-edition-dual-sim-td-lte-cn-256gb-m2007j1sc-xiaomi-toco/cosmote-greece https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Electronic_Communications/Antennas_EMR/health/BaseStationRdt/GRNetworks/ τσεκαρε φιλε sortep2 αυτα τα site σου λενε για την καλυψη δικτυου απο το συγκεκριμενη συσκευη.τωρα απο θεμα σαιτ αγορας δεν ξερω να σου πω ποσο ασφαλες ειναι.κ ναι ειναι κινεζικη ρομ αγγλικα/κινεζικα αλλα με φλασαρισμα μπαινει κ ευρωπαικη ρομ ευκολα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από arismorales 1
chios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 @arismorales Εσύ που είσαι ειδικός γιατί δεν μας λες αν υποστηρίζει 4g B20;; δηλαδή να πάρεις ένα τηλέφωνο χωρίς σωστό 4g;; επίσης γιατί δεν μας λες από που να κατεβάσουμε την ευρωπαϊκή ρομ εύκολα; 3
arismorales Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 απαντησα φιλε εψαξα κ ειδα μια χαρα ειναι το 4g κ ειδικα αν ειναι cosmote.δεν ειμαι ειδικος απλα εψαξα πριν πω στον αλλο μην το παρεις κ εγω το ιδιο θα παραγγειλω κιολλας σημερα
chios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 4g χωρίς Β20 απλά δεν. Επίσης global rom δεν υφίσταται γιατί απλά το κινητό δεν κυκλοφορεί εκτός Κίνας, αν εσύ βρεις ευρωπαϊκή ρομ κάτι ξέρεις που εμένα μου διαφεύγει, μπορεί το κινητό να είναι άψογο αλλά χωρίς σωστό 4g και με κινεζική ρομ καλύτερα μακριά. 1
redhotstef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, chios είπε 4g χωρίς Β20 απλά δεν. Επίσης global rom δεν υφίσταται γιατί απλά το κινητό δεν κυκλοφορεί εκτός Κίνας, αν εσύ βρεις ευρωπαϊκή ρομ κάτι ξέρεις που εμένα μου διαφεύγει, μπορεί το κινητό να είναι άψογο αλλά χωρίς σωστό 4g και με κινεζική ρομ καλύτερα μακριά. Η Β20 έχει να κάνει με την επαρχεία φαντάζομαι; Στην Αθήνα δεν υπάρχει πρόβλημα λένε.
chios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Παντού υπάρχει Β20 και στην Αθήνα, θα είσαι σε μέρος που ο άλλος θα έχει φουλ 4g και εγώ πχ χωρίς Β20 στην καλύτερη 3g .
arismorales Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 παιδες οπως ειπα μια χαρα δουλευει ειμαι κερκυρα κ εχω το Mi10 ultra στα χερια μου κ εχω 4g/4g+.κ κανετε τρομερο λαθος η κινεζικη ειναι η καλυτερη εχει πολυ λιγοτερα bugs/errors/διαφημησεις κ αχρηστα προγραματα.ξαναλεω αν δεν εισαστε σιγουροι ψαξτε κ μην λετε οτι να ναι.να βοηθαμε κοσμο οχι να μπερδευουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα