Nik1239 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Ας πιάσουμε την τρέχουσα 10η γενιά που είναι λιγότερο αποδοτική από αυτό που υπόσχεται η ΙΝΤΕΛ για 11η https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/i9-processors/i9-10900.html τι μας λέει? TDP 65 W Τον συγκεκριμένο τον τρέχει στο ΡΕΛΑΝΤΙ η μητρική και τα vrms θα είναι "κρύα" Γι'αυτό έγραψα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ γιατί αυτοί έχουν 65W TDP και όλες οι μητρικές τους εξυπερετούν ΑΝΕΤΑ. ΥΓ Ανάλογα με την μητρική εγώ θα δοκίμαζα ακόμη και τον 10900Κ γνωρίζοντας ότι αν το πιέσω να ανέβει ψηλά το LOAD (πάνω 60% που τα παιχνίδια ΣΠΑΝΙΩΣ θα πλησιάσουν) τότε πράγματι μια m/b με "αδύναμα" VRMs θα τον "κόψει" και δεν θα πιάσει το ΜΑΧ της απόδοσης του (να δουλέψουν όλα τα cores στην ΜΑΧ συχνότητα) Άρα άνετα κιόλας μπαίνει κλειδωμένος cpu 65w σε φτηνή μητρική Οπότε παίρνω και εγώ έναν i5 10400f και στο μέλλον αν δεν μου κάνει βάζω απάνω έναν i9 11th καλό δεν το ήξερα 1
Hellsing Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε Πες αν θες τα specs του laptop, απλά από περιέργεια... Εχει 4 gb ram, cpu amd ryzen 3 2200u, gpu amd radeon vega 3, και hdd οχι ssd Eπειδη μπερδευτηκα μηπως να παρω εναν καλο επεξεργαστη και καλη μητρικη, και μια φτηνη καρτα γραφικων και αν θελω στο μελλον την αλλαζω ? Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από Hellsing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα